Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Vocht op de gevelmuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht op de gevelmuur-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Schendelbeke
Last van natte binnenmuren, binnenmuur uit snelbouwsteen. Dit is de binnenkant van de gevelmuur aan de onderkant. Dit stijgt tot 60cm. Vooral bij fel regenweer. Dit zijn ge´soleerde spouwmuur.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zeveneken
We hebben vooral problemen aan een gevelmuur en een binnenmuur aan de hoek. Vooral aan de onderkant van de muur aan de binnenkant. Dit zijn spouwmuren. Hier zijn reeds enkele maanden vermoedelijk problemen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalter
We hebben problemen aan de onderkant van een gevelmuur. Dit over een lengt van 5-6 m tot 20-30cm hoog. Ongeveer een jaar probleem. We merken onder het behang dat de bepleistering los komt. De woning is momenteel wel verhuurt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Heule
We hebben vooral problemen op een slaapkamer rond de ramen op een gevelmuur. Dit is een spouwmuur die ge´soleerd. Reeds jaren problemen. Vooral na herstellingen van de zijgevel. De dakgoten zijn reeds nagekeken maar we deken dat de steen poreus is.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Geraardsbergen
Op een muur hebben we problemen rond de ramen. Hier hebben we nu al enkele maanden reeds een probleem. Hier is een spouw die momenteel niet ge´soleerd.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Baal
We hebben reeds jaren problemen. Ooit hadden we een probleem gehad met een lek. Dit is nu opgelost maar het probleem. We hebben vooral onderaan de gevelmuren last aan binnenkant.

Vocht op de gevelmuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk omdat we zelf niet op zoek moesten naar leveranciers."

B. Matthieu

"Interressant om een goed overzicht te krijgen van wat er op de markt bestaat."

W. Baele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.