Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht muren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht muren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Merelbeke
wij hebben water in de onderkant van de muren, kunnen jullie dit op lossen. Deze zijn in het verleden al een bezet geweests maar probleem komt steeds terug. Problemen zijn al drie jaar aanwezig. Woning van 38 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Het probleem is vooral op de twee verdieping . We hebben deze woning recent gekocht. Mogelijk door een ouder vochtprobleem. vooral op de muur door het papier. Dit is een slaapkamer. Gebouw van 1895.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Berg
We merken sinds een dikke maand dat er een vochtprobleem is boven aan de muren en het plafond van een keuken. Hier is er een badkamer boven. Lekkage nog niet nagekeken maar we merken vooral dat de verf loslaat. Graag had ik iemand ter plaatsen gehad die me hiervoor een geschikte oplossing kan aanbieden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
We hebben op zowel op de bendedn als de bovenverdieping last van opstijgend vocht op de achtergevel?. Deze problemen zijn maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Reet
We hebben voornamelijk problemen op een stuk binnenmuur en een deel binnenkant van de gevelmuur. Vooral vanaf de onderkant van de muren. Deze problemen zijn sinds enkele weken begonnen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Offerte vochtbestrijding in Haacht
Wij zijn eigenaar. We hebben vocht in de badkamer en de slaapkamer. Het probleem bestaat al een tijdje: zwarte stippen op het plafond.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtvlekken muren apartement Oostende
We hebben schimmel op de muren en condensatie op de beglazing. De beglazing is nu veranderd van enkel naar driedubbelglas met rooster ingewerkt. Maar we hebben nog steeds grote ringen vocht en schimmel in de muren en willen dit nu aanpakken. Apartement eerste verdiep, buren hebben geen probleem.

Vocht muren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De Bobex diensten waren uitstekend. Ik kreeg snel offertes toegestuurd zodat ik heel veel lever..."

M. Vanhee

"Ik ben zeer tevreden wat betreft de aangeboden diensten."

V. Patrick


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.