Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht keldermuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht keldermuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Dit is voor een recent aangekochte woning. Dit is een vrijstaand gebouw van de jaren 60 met een duidelijk uitgesproken vochtprobleem op de muren van de kelder. Deze zijn mogelijk al jaren aanwezig want de lijsten van de deuren in de kelder zijn reeds krom getrokken. Op sommige plaatsen komt het vocht nu al door tot op de eerste verdieping.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tienen
We hebben problemen in een kelder. Problemen vooral op de keldermuren. Dit zijn bakstenen muren. Zeer oud herehuis, precies bouwjaar niet gekend.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt
Enige jaren geleden hebben we last gehad van vocht in de keldermuren. Nu zijn deze problemen opnieuw begonnen nadat er werken zijn in de straat. Volwaardige kelder met enkel langs de straatkant een klein venster.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Boortmeerbeek
We hebben een probleem met vocht in een volwaardige kelder. Ik denk dat het vocht vooral uit de muren komt. Deze problemen zijn begonnen enkele maanden geleden na de hevige regenval. Deze keldermuren zijn in volle beton met daarop een beplaastering.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwerode
We hebben vorig jaar nieuwe muren geplaats in de kelder bij de trap. Bij de verbouwingswerken zijn de muren vervangen door betonblokken. Hierdoor komt nu water.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben last van water in kruipkelder. Deze doen we normaal weg met een dompelpomp . Nu hebben we sinds enkele weken ook problemen met de keldermuur van de droge kelder. Deze muren zijn in baksteen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding voor een woning in Booischot
Dit is een gewone kelder die de volledige woning onderkelderd +- 140m≤. Momenteel wordt deze niet gebruikt maar de stookolietank en de warmwaterketel staan hier wel. Sinds enkel jaren hebben we last van waterinsijpeling via de keldermuren. Deze muren zijn volle betonblokken. Deze problemen zijn zeer miniem begonnen maar zijn met de jaren door steeds erger geworden.

Vocht keldermuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik heb dit werk laten uitvoeren door drukkerij Jobert in Wingene. Zij stuurden via Bobex een of..."

"Bobex reageert heel snel en is een interessante ervaring geweest."

L. VANDER SCHUEREN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.