Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Vocht kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht kelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Wij hebben last van vocht in de kelder. De muren voelen vochtig aan en er is precies een zoutoplossing. De voegen op de vloer zien er donkerder uit.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Maaseik
Problemen in een kelder. We hebben hier een sterke vochtgeur. Woning van 60 jaar oud. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. kelder wordt bijna niet gebruikt omdat de dingen die we er in zetten roesten.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Ekeren
We hebben anderhalf jaar geleden een woning aangekocht waar we nu vochtproblemen merken in de kelder, een stuk kruipkelder onder de keuken en tenslotte in de muren van de keuken zelf. Ons vermoeden is dat dit opstijgend vocht is dat van de kelder door de muren naar boven opkomt. Gerenoveerde rijwoning origineel van 1975
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
vochtbestrijding voor een woning in Veldeg
We hebben problemen in een kelder en de muren van het gelijkvloers. Dit is een recent aangekochte woning. Woning van 1930. Opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtebstrijding voor een woning in Lebbeke
Ik heb vooral problemen na een aanbouwing van een halfopen woning. Problemen vooral in de kelder aan de bergingen de kelder. Dit is tegen de gevelmuur aan de achterkant en een beetje aan de scheidingswand. Deze problemen zijn er reeds sinds enkele jaren.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Gent
Wij hebben last van condens vocht in de kelder. Er in totaal 2 openingen in de kelder, maar de circulatie is waarschijnlijk niet goed genoeg. De kelder is ongeveer 10 meter. De woning is gerenoveerd 7 jaar geleden. Het gaat om een rijwoning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Schellebelle
We hebben vooral problemen in een volwaardige kelder sinds enkele dagen. De vloer is nat en we merken een sterke schimmelgeur. Stenen kelder waar ooit een witte pleisterlaag is tegen aangebracht.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
We hebben een probleem met de muren in een kelder. Deze is net 2m en heeft wel een aarde grond. Vorige jaar is de kelder overstroomt en recent zijn deze vochproblemen opnieuw begonnen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brakel
Het gaat over problemen op een kelderverdieping waar ook een garage is. Ook rest van huis nakijken. In de kelder vooral opstijgend grondwater en de garage vooral problemen op de muren. Beide zijn in beton. Reeds jaren problemen. Dit is de woning van mijn ouder maar ikzelf ben de eigenaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mechelen
We merken opstiojgend vocht sinds enkel jaren . Zowel op het gelijkvloers als in de kelder
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Westerlo
Ik ben eigenaar van een woning van 2008 en heb vocht problemen in de kelder. We hebben zelf de woning gezet. Vrijstaande woning met een volwaardige kelder van ongeveer een 30m. Vooral uit de vloer komt er vocht en op mijn materialen komt schimmel. Ook graag een oogje op de muren werpen. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Turnhout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht in de muren door de hevige regenval, staat grondwater in, bouwjaar 1987. Kelderopp. 36m.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtproblemen in een woning te 2235.
Ik ben eigenaar van de vrijstaande woning van 1958. Het probleem is de volwaardige kelder van 3 op 4m. Zowel de muren als de vloer zijn nat. Het wat komt via de vloer naar omhoog. De muren zijn tot 1,8m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Wervik
Het water komt van langs een kant van de muur na hevige regenval. Dit is een gecementeerde baksteen. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning
Ik heb last van vocht in de kelder. Er staat soms tot 20cm hoog water, ook al pompen we het water weg komt het vrij snel weer terug. We denken dat het grotendeels water omhoog komt door de vloer maar ook wat binnen sijpelt via de muur. Het bouwjaar van de woning is 1980.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de kelder te regio Itterbeek
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Vocht langs de muren, vocht tussen de vloer en muren. Geen schimmel, bakstenen muren. Bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren te regio Sint-Maria-Horebeke
Ik heb vocht in de keldermuren(volwaardige) mijn privewoning. Grondwater dat binnenkomt (insijpeling), bakstenen muren, opp. 5m op 4m. Geen schimmel. Bouwjaar 1870.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te regio Wijnegem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) mijn woning. Woning van 1830. De keldermuren aan de achterkant hebben opstijgend vocht tot een 70cm hoog. Pleister valt eraf (bakstenen muren). Graag bezoek en offerte hiervoor.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in de kelder te regio Deurle
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn woning. Vocht in de keldermuren(pleister) en plafond deels. Het probleem kan komen van een verhoogt terras. Vochtplekken zijn bovenaan de keldermuren, nog geen schimmel te zien. Bouwjaar woning 1920. Graag bezoek en offerte hiervoor.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de kelder te regio Geel
We hebben een privewoning met grondwater dat in de keldervloer (een volwaardige kelder) zit, niet de muren deze zijn droog. Er zelfs staan plassen in van 2,3 cm. Bouwjaar 1962; Geen schimmelvorming aanwezig. Graag een recent bezoek hiervoor met offerte.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor muur en kelder regio Zonhoven.
We hebben een vochtprobleem op de keldermuren (geen kruipkelder). Bouwjaar rond 2000. Het sijpeld binnen via de voegen, het is een appartement waarvan volledig onderkelderd. Op n plaats is er opstijgend vocht vanaf de gelijkvloers op 1 muur. Onze kelder is 33m lang en 17m breed. Geen schimmelvorming aanwezig.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding te Riemst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit aan de onderkant van onze binnenmuren. Wij zien dat er vochtvlekken verschijnen en op onze voorgevel begint het plaksel af te schilferen. Wij zijn eigenaar van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtplekken in kelder van een rijhuis te Lier
Ik ben eigenaar van alleenstaande woning van de jaren 50. Op de 2de verdieping heb ik vochtige muren en ook de kelder heeft problemen. Deze is een 10m. Het zijn de keldermuren die nat zijn. Ik woon hier nu 8 jaar.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Diepenbeek
Beste, Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1978. Ik heb onder en boven mijn ramen problemen langs de buitenkant. Daar heb ik gemetst met bruine veld-brikken die nu vocht doorlaten. Die brikken moeten waterdicht worden gemaakt. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte . Dank u .
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een huis in Mortsel
Wij hebben pas geleden een nieuwe waterleiding laten zetten in de kelder. Sindsdien hebben wij last van opstijgend vocht. Het probleem is dat wij het al eerder wouden laten dichtspuiten, maar de spouwmuur te dun was hiervoor. Het huis is gebouwd in 1955 en wordt sinds 2 jaar gerenoveerd. Graag een afspraak hiervoor.

Vocht kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle en klare offertes."

L. Dierckx

"Ik ben tevreden. Dank u voor de goede hulp!"

M. derkoningen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.