Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vocht in muren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in muren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben problemen in de kelder. We zien hier overal witte puls vanaf de grond. Op het gelijkvloers hebben we vooral problemen onderaan de muren. Zeker een jaar problemen. deze zijn reeds afgepakt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Tessenderlo
We hebben een probleem op de onderkant van een gevelmuur. Dit is vrijstaande woning dat zo'n 70 jaar is. Problemen reeds enkel jaren aanwezig maar nu pas opgemerkt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Koksijde
Ik heb vocht in de muren van mijn privé(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op enkele plaatsen, geen lek, huis van begin 1900.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Reet
Wij zijn huurders van een woning. Achter in de garage hebben wij last van schimmelvorming en druppels aan het plafond. De garage is vorig jaar geverfd geweest. De grootte van de garage is 6 meter op 4 meter. Er staat een brander van mazout. Er staat geen garagepoort meer maar een vaste raam en deur. Garage wordt als stockage gebruikt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Sint-Truiden
In het hele huis zijn er 2 kamers die last hebben van het probleem. Je ziet het pas als je iets tegen de muur zet Dit allemaal bevindt zich op de gelijkvloers. Het gaat om een oud dat huis 3 jaar geleden gerenoveerd en waarvan alle muren zijn ingespoten geweest behalve de 2 kamers.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Booischot
We hebben vooral problemen aan de voorgevel van de woning. Dit is een bungalowwoning. We hebben vooral problemen met vocht. Dit is een gebouw van 82. Deze woning was vroeger van de schoonouders. Vorig jaar hebben we het dak laten isoleren en vernieuwen alsook de spouwmuren laten isoleren via eps parels met grafiet. In de muur loopt geen waterleiding.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Lommel
In de kelder begint het vochtprobleem. Buitenkant van de muur is volledig behandeld geweest met producten. We dachten dat het hiermee opgelost zou raken, maar het heeft een aantal dagen geregend. Nu hebben wij weer last van vochtplekken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Goeferdinge
We merken veel vocht aan de keldermuren . Ook is er vocht op twee slaapkamers is er vocht op de muren, op het gelijkvloers. Deze problemen zijn sinds oktober merkbaar , toen heb ik het gelijkvloers appartement gekocht. Geen idee van de leeftijd van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Ramsel
Als eigenaar van een vrijstaande woning zonder kelder zoek ik een vochtexpert. We hebben opstijgend vocht rondom rond de woning. Ons huis is van 1965. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lummen
Het gaat om een aanvraag voor offerte om buitenmuren (circa 30 m, +- 60 cm dik) te injecteren tegen opstijgend vocht. Deze buitenmuren zijn van 1950. Binnenmuren iets ouders.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben sinds verschillende jaren hebben we problemen met vermoedelijk opstijgend vocht vanaf de kelder. Dit is voor een oudere rijwoning van de jaren 40-50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Wevelgem
Wij zijn huurders van een woning. De eigenaar is ervan op de hoogte dat wij bedrijven zoeken om het na te kijken. In onze woning hebben wij last van vocht in de muren. Er is al schimmel te zien. Het gaat om een halfopen bebouwing. De woning is zeker al ouder dan 50 jaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Aalst
Wij hebben aan de onderkant van de muren natte plekken. Dit zit op de gelijkvloers. Geen kelder aanwezig. Het is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Onze Lieve Vrouw
Na de renovatie van de woning hebben sinds enkele maanden problemen met vocht. Vooral op gelijkvloers. Vooral problemen op een gevelmuur. Dit is een oude boerderij van begin de jaren 1900 en gerenoveerd 2012.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zwevegem
We hebben vooral last van water dat via de muur van mijn buurman water in de kelder binnenkomt. Dit komt door een onbewoond huis waar een leiding was geplaatst. Er moet nu plakwerk gebeuren in de kelder maar ik wens eerst te kijken of er nog water in de kelder zit en hoe dit weg te krijgen. Deze problemen zijn van in de zomer august. Nu terug water in de kelder.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Niklaas
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, +5 lopende meter, geen lekken. Probleem sinds een verbouwing, huis van 1955, renovatie in 2014.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Oostkamp
Wij hebben een vochtprobleem maar weten niet waar het vandaan komt. We weten dat de keukenkastjes naar vocht ruiken. Dit zijn keukenkastjes die tegen de buitenmuur staan van een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1995.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Oostende
Wij hebben last van opstijgend vocht in de muren. Deze vocht gaat tot 1 meter vanaf de grond en heeft een afstand van 20 meter. Het is op de gelijkvloers en het is een alleenstaande woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Blankberge
We hebben vooral problemen met vocht in de muren. Op sommige plaatsen beginnen de muren zwellen en komt het papier los. Dit is op het gelijkvloers en duidelijk vanaf de onderkant tot midden van de muren. Dit is een probleem van een dik jaar aanwezig. Oudere woning die volledige verbouwd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Temse
Als eigenaar van een rijwoning van meer dan 50 jaar oud hebben wij vochtproblemen op het gelijksvloers. Zowel op een buiten- als binnenmuur hebben we problemen met opstijgend vocht. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing. Liefst bellen rond of na17.00 of een woensdag . Dank u
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Leerbeek
We hebben vooral op de schouw langs de binnenkant problemen. In de living hebben we ook gemerkt dat de verf los komt aan de onderkant van de muur. Gebouw van de jaren 60-70. De problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mol
Wij hebben last van vocht in de slaapkamers. Wij denken dat hier sprake is van een condensatie probleem, maar we hebben ook nog geen verwarming. Dus wij weten niet waar het probleem exact vandaan komt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Reet
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vochtbestrijding. Wij hebben last van opstijgend vocht. Het is een alleenstaande woning. De vochtplekken zitten op 3 plekken: aan de twee zijkanten in de veranda een bij de voordeur.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Sterrebeek
Eigenaars (betreft een appartement op 1ste verdieping), bij regenweer voelen de binnenmuren vochtig aan (betreft de binnenmuren achteraan in de slaapkamers.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Wilsele
Wij hebben waarschijnlijk last van opstijgend vocht. De vochtplekken zijn verdeeld over een lengte van 10-15 m aan de buitenmuur. De woning is een halfopen bebouwing.

Vocht in muren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik wist niet dat dit bestond, maar het is alleszins een zeer gemakkelijke manier om aan leveran..."

M. Salembier

"Bobex heeft mij uitstekend geholpen, ik heb vele offertes gekregen van verschillende leverancie..."

S. Schildermans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.