Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in muren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in muren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Knokke-Heist
Wij hebben last van vocht in de muren. De vochtplekken zit onderaan de muren. Het gaat om een woning gebouwd in 1995. Het gaat om een rijwoning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
Dit is een halfopen woning van 1930. We hebben op dit moment vooral problemen op het gelijkvloers. Als we binnen komen merken we dat de verf verkleurt en los komt vanaf de muren. Dit is aan de binnenkant van de voorgevel. Deze problemen zijn er sinds enkel maanden , misschien iets langer want we hebben recent aangekocht.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Halen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(bijbouw-gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, geen lek dat ik weet, probleem recent erger. Huis van rond 1950 ergens.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Boutersem
We hebben een probleem in de kelder. Dit is een oude boerderij met een keldervloer met aangestampte aarde. We hebben hierop een houten vloer geplaatst waarop nu een vochtprobleem komt. Verder merken we op het gelijkvloers vochtvlekken die ooit eens behandeld zijn maar nu zijn teruggekomen. Problemen reeds twee jaar aanwezig. Dit is een oude boerderij van meer dan 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Menen
Dit is een woning die we hebben recent hebben aangekocht. Gebouw van de jaren 30. halfopen. We zien vooral last van water tot enkele cm hoogte. We zullen in juni in de woning te trekken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Erembodegm
We hebben op het gelijkvloers vooral problemen met zwarte schimmel en afbladerende verf. Vooral onderaan de muren. Deze problemen zijn er enkele maanden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Voor zover we weten zijn deze problemen hier al anderhalve maanden. We weten niet of het condensatie is of opstijgend vocht. Problemen vooral boven de plinten in de keuken. Woning origineel van de jaren 30. Probleem wel in een bijbouw van de jaren 90.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Turnhout
Bij ons in de woonkamer hebben we een vochtige plek op de binnenmuur. De plek zit onderaan aan de muur. Er is een kelder aanwezig in de woning. De kelder is een beetje vochtig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Lier
Wij hebben last van vocht in de muren. De plekken zitten onderaan de muren. Het is een rijwoning. De woning is gebouwd in de jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kortemark
We zien vooral problemen op gelijkvloers. Vooral aan de onderkant van de muren. De woning is 3 maand gelden aangekocht. Gebouw van 1950. Deze woning heeft
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Gent
Wij zouden een offerte willen voor opstijgend vocht. Het zit onderaan de muren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Bissegem
Wij zijn bezig met het verbouwen van onze woning. Tijdens de verbouwing bij het weghalen van de plinten zagen wij dat er vochtplekken zaten onderaan. Het behang kwam hier ook los. Dit is allemaal op de gelijkvloers. Volgens onze architect gaat het om opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (1ste verdiep). Schimmelvorming op een buitenmuur, geen lek dat ik weet, kan condens/ventilatie zijn. Rijhuis van 1969.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Merelbeke
Wij hebben last van vocht in de grootste deel van de buitenmuur. De vorige bewoners hebben een deel van de muren ingespoten, maar niet alles dus wij zouden dit willen afmaken. De woning is alleenstaand en is gebouwd in de jaren 1830.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Sint-Truiden
Wij hebben last van opstijgend vocht in de veranda. Het gaat tot een halve meter hoog. De woning is alleenstaand en is gebouwd in de jaren 50.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Wilrijk
Wij hebben de kamers vorig jaar geschilderd. Nu hebben wij sinds kort last van zwarte plekken bovenaan de plafond.In totaal gaat het om 2 kamers.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Waasmunster
Dit is een woning die we aan het verbouwen zijn. We hebben nu over zo'n 4 m een vochtprobleem op de muren. We willen nu kijken wat de opties zijn om dit op te lossen. Mogelijk komt het vochtprobleem van een laag liggend terras. Woning ligt op een kruipkelder. Problemen op het gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Sint-Gillis-Waas
Wij hebben last van vochtproblemen. Het vochtprobleem zit onderaan de muren dichtbij de plinten. De woning is gebouwd in 1982. Onder is er een kelder aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Het vochtprobleem zit op het gelijkvloers. We hebben sinds 4 jaar last van vocht op verschillende plaatsen vlak boven de plinten. Hier komt de verf los. In de woonkamer en de keuken hebben we laminaat tegen de muren gezet en deze is mul geworden. Geen idee van de leeftijd van de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vocht in de muren. Het zit op de 2e verdieping. De woning is gebouwd in de jaren 70. Het is een rijwoning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Itterbeek
Wij hebben last van een condensprobleem. Wij hebben op elke verdieping last van zwarte vlekken. We willen dit graag na laten kijken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Waregem
Wij hebben onlangs een gerenoveerd woning gekocht. In deze woning hebben wij in bepaalde ruimtes last van vocht. Dit is voornamelijk als de ramen en deuren niet open worden gezet. De vochtplekken vind je op zowel gelijkvloers als eerste verdieping.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Oostrozebeke
Wij hebben last van opstijgend vocht onder aan de muren. Dit is op een gelijkvloers. De woning is gebouwd eind jaren 30. Het is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Lokeren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht in de keuken, zwarte plekken, +2 lopende meter, geen lek daar. Huis van rond 1995.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Langemark
Ik heb vocht in de muren van mijn prive/zaak (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30-40 cm hoog, probleem rond bijbouw, +40 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar bijbouw rond 2008, woning voor 1950.

Vocht in muren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werkt vrij goed. Wij werden vlug gecontacteerd door de bedrijven en kregen snel hun offerte."

E. Van Bogaert

"Zeer tevreden, want we werden snel opgebeld door leveranciers."

I. Stam


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.