Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in muren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in muren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Wevelgem
In onze woning is er een geur van vocht maar wij weten niet waar het vandaan komt. De geur bevindt zich vooral in een stuk van de huiskamer. Onze woning is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Keerbergen
Wij wonen nu al 12 jaar in het huis. Sinds kort is het ons opgevallen dat wij last hebben van schimmel op de muren. De schimmel komt van onder, maar er is geen kelder aanwezig.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Koersel
In het begin hadden wij last van vocht in de kelder. Nu staat de kelder droog, maar zijn wij er sinds kort achter gekomen dat het behang los komt. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Genk
Vocht onderaan de muur van de huiskamer. Op een hoogte van 18 centimeter. Onder de living bevindt zich een kruipkelder. De woning is gebouwd in 1985.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Wuustwezel
Na verhuis van de huurder hebben we veel loshangende bezetting ontdekt en schimmel op de buitenmuren. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Knokke-Heist
In onze appartement op de gelijkvloers hebben wij last van vochtplekken en schimmelplekken. Dit appartement is gebouwd in de jaren 70. Er zit een kelder onder de garage.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Pepingen
Ik doe deze aanvraag voor de kerkraad. We hebben enorme veel last van opstijgend vocht. Dit is een gebouw van zeker 100 jaar. oud maar is reeds 20-15 jaar geleden gerenoveerd. Sinds een jaar zijn deze problemen begonnen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Kesselt-Lanaken
Dit is een ouder woning. We hebben sinds kort op binnenmuren tussen badkamer en kleedkamer opstijgend vocht in de muur. Sinds enkele weken problemen. Leidingen zijn op deze plaatsen niet aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning
ik heb last van vocht in de muur. Ik denk dat aan opstijgend vocht. De woning komt uit 1900. Verf laat los op deze muur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Truiden
We hebben een vochtprobleem in een keuken. Dit is een bijgebouwd keuken. Vooral aan de onderkant van de muren. Reeds maanden problemen. Dit bijgebouw is van 2003.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Aalst
In onze bungalow hebben wij last van vocht in de muren. Dit vooral in de slaapkamer. Wij weten zelf niet waar het probleem vandaan komt, maar we hebben ondertussen enorm veel schimmelplekken. Onder de slaapkamers is er een kelder. In deze kelder hadden wij last van water, maar we hebben daar een dompelpomp geplaatst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Nijlen
Wij hebben last van vocht in de muren. De vocht zit onderaan de muur. De woning is gebouwd in 1960 en is halfopen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Stabroek
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, +4 lopende meter, geen lekken. Huis van 1950, volle muren zonder waterkering.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Lommel
Ik krijg vocht binnen via de zijkant van onze huis. Daardoor is de keldermuur nu vochtig. De grootte van de muur is twee meter hoog en 10 meter lang. De woning is gebouwd 1983.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Haaltert
Wij hebben last van vocht in onze veranda. Het gaat om een plekje van ongeveer 1 meter. Het vochtprobleem zit vooral boven in de muren. Wij hebben van alles al geprobeerd zoals siliconen aanbrengen enzovoorts, maar het probleem blijft voortdoen. Dus we zouden graag een afspraak hiervoor willen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwpoort
Vooral problemen op in de badkamer die een binnenmuur. De leidingen zijn reeds nagekeken. Ook in mindere mate aan het toilet. Reeds een jaar problemen. We merken vooral opstijgend vocht. Woning van meer dan 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
coca cola automaat voor een woning in deerlijk
We hebben sinds enkele jaren problemen op de buitenmuren. Het pleisterwerk komt onderaan los. Graag hadden we ter plaatsen met iemand bekeken wat hieraan gedaan kon worden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Herselt
We hebben vooral problemen op de keuken en de living. Hier is een lek van de waterleiding geweest . Deze is reeds hersteld geweest maar deze komt nu overal weer door. Het uit zicht vooral aan de onderkant van de binnenmuur. Reeds maanden problemen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Ledebergen
Vooral problemen op twee plaatsen. Op een living tussen een gedeelde gevelmuur. Vooral onderkant maar het komt hoger en hoger. reeds jaren problemen. Ook is er op de verdieping in badkamer een klein probleem met vocht op een badkamermuur net onder het raam. Woning van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Klein Sinaai
Dit is voor een woning die ik wens aan te kopen. Momenteel merk ik onderaan de muren vocht met bepleistering die loskomt. Nu wens ik deze muren te injecteren om het vocht tegen te gaan. Gebouw van 1972 met geÔsoleerde spouwmuren. De woning staat momenteel leeg en de eigenaar is het eens met een bezoek ter plaatsen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sin
De vochtproblemen zijn op het gelijkvloers. Achteraan gedeeltelijk buitenmuur en gedeeltelijk gedeeld gevelmuur. Reeds jaren aanwezig. Dit probleem moet zo snel mogelijk opgelost worden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Geel
Dit is een recent gekochte woning. We merken problemen vooral aan de onderkant van de gevelmuren en de binnenmuren.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning
Ik heb last van vocht op het 1ste verdiep van mijn muur. De muur is gezwollen. Ik vermoed dat het komt door de slag regen. De woning dateert uit het bouwjaar 1930.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hove
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Voornamelijk op de gevelmuur merken we vochtplekken. Dit is vrij minimaal probleem , maar deze zijn nu al zeker een jaar aanwezig. Woning van 1977
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Aarschot
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +20 lopende meter, geen lekken. Bouwjaar rond 1950.

Vocht in muren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Correcte dienstverlening"

K. Dequinnemaere

"Heel vlotte dienst. Heel tevreden."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.