Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in kruipkelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in kruipkelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Tunrhout
Dit is voor de woning van mijn dochter? We hebben een probleem met rioolwater in een kruipkelder. Hierdoor komt er schimmel in de woning. Er is geen lek in de kelder zelf. Dit is reeds jarenprobleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpe,
We hebben problemen in een kruipkelder met water op de vloer. Hier staat water in sinds de regenbuien sinds begin januari. Woning van de jaren 90.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een probleem in een kruipkelder. Hier staat een dompelpomp. Boven de kelder staan er banken en ik vermoed van opstijgend vocht. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We hebben vooral last van vocht in de kruipkelder. Dit is opstijgend grondvocht door de felle regen. Ook begint de muur tussen de kruipkelder en de kelder begint zeer nat te worden. Ook is het vocht langzaam aan het opstijgen tot in de woonkamer. Momenteel pomp ik het water uit de kruipkelder.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Vocht in kruipkelder.Vermoedelijk l vanaf de muren, deze zijn in beton. Deze problemen zijn al enkel jaren merkbaar en toen ik de kelder laatst opendeed merkte ik dat er toch enkel centimeters water in staat.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Stekene
Dit is voor de woning van mijn dochter. Deze is recent aangekocht. Hier zijn er problemen in een kruipkelder vlak onder een trap , maar vooral over de hele gevelmuur is er op het gelijkvloers ook een probleem met opstijgend vocht. Mogelijk al enkele jaren problemen.

Vocht in kruipkelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn heel tevreden over de Bobex diensten."

E. Van Wassenhove

"Ik ben erg tevreden over de service. Ik heb goede informatie ontvangen van leveranciers."

C. Warlop


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.