Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in kelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Balegem
Dit is een zeer oude woning. We hebben vooral problemen op het gelijkvloer. We hebben vooral problemen op de gevelmuren zowel op de muren die gedeeld zijn met de buren als de gewone gevelmuren . Ook zijn er problemen in de kelder, deze zijn reeds jaren merkbaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Koksijde
We hebben problemen in een volwaardige kelder. De vochtleze duidt aan dat er enorm veel water in de kelder. ook vanaf de grond. Woning recent aangekocht.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
Problemen met vocht in de keldermuren. Dit is een muur met opstijgend vocht. Dit is een woning die we verhuren. Woning van de jaren 30 maar volledige gerenoveerd 90
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Wilrijk
We hebben in de kelder water. We weten niet van waar het komt. Dit probleem is enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Mere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van de woning van mijn ouders. Vocht door de keldermuren, ook schimmel, geen lekken. Op gelijkvloers, zwarte plekken en salpeter op meerdere plaatsen. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Koksijde
Dit betreft een vochtprobleem; in een gang van een kelder dit is een gang die naar de toetten gaat. Vooral de muur is vochtig en er is blaasvorming en lekkage. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. Wijzelf zijn syndicus van het gebouw.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lint
We hebben een probleem in een volwaardige kelder. Hier is een wading om het grondwater op te vangen. Deze problemen zijn ongeveer een jaar aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Relegem
Ik heb probleem opstijgend vocht vanaf de kelder . Dit is een jaar aanwezig. 7-8 jaar terug is er ook een veranda aangebouwd waar mogelijk geen waterkering is aangebracht. Hier komt er ook een probleem. Woning in natuursteen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben sinds enkele maanden last van vocht in de kelder. Momenteel weet ik niet goed van waar dit precies afkomstig is. Graag had ik ter plaatsen met iemand een afspraak gemaakt om dit probleem op te lossen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Edegem
We hebben vooral problemen in een kelder. We zijn vooral kristalafzetting en salpeter op zowel de muren als de vloer. Ook de verf brokkelt af. Deze problemen zijn enkele maanden geleden begonnen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Denijs
Dit is een woning die ik verhuur. Na een lek in de kelder heeft de hele kelder onder water gestaan. Deze is nu weggepompt maar de kelder blijft vochtig en stinkt. Deze problemen zijn reeds enkele maanden geleden gebeurd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gentbrugge
We hebben een probleem in de kelder van de woning. We hebben opstijgend vocht vanaf de keldervloer. Deze problemen zijn reeds jaren merkbaar. Betonnen vloer.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Keerbergen
We hebben problemen vooral op het gelijkvloers. We vermoeden opstijgend vocht. Dit probleem is reeds meerdere jaren aanwezig. In minder mate ook wat vocht in de kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Boortmeerbeek
We hebben een probleem met vocht in een volwaardige kelder. Ik denk dat het vocht vooral uit de muren komt. Deze problemen zijn begonnen enkele maanden geleden na de hevige regenval. Deze keldermuren zijn in volle beton met daarop een beplaastering.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Nijlen
We hebben een vochtprobleem in de kelder. De woning is 50 jaar oud en de kelder voelt volledige vochtig aan. Sinds vorig jaar geregeld problemen. Tegelvoer en betonen kelder.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oudenaarde
We hebben problemen op een kelderverdieping en op de buitenkant van de gevelmuren van het terras. Ik de kelder hebben we tot een meter water. Deze kelder is volledige in beton.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
Ik zoek een oplossing voor een vochtprobleem in een kelder. Hier staat er soms grondwater in de kelder. Hier is geen afvoer aanwezig. De kelder is in baksteen met een betonnen vloer.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Heist-op-den-Berg
We hebben vooral een probleem in de kelder. In de winter was deze altijd droog, Maar nu merk ik dat de keldermuren vochtig aanvoelden. Kleine kelder van 8m≤. Rest van de woning reeds geÔnjecteerd. Dit is de kelder onder de keuken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lede
We hebben een woning met 6 kelder. We hebben nu een probleem in een van de kelders , degene net onder het terras . Vooral de keldermuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol
We hebben een probleem op binnenmuren tussen de slaapkamer en badkamer. We hebben reeds een detectie laten doen en de leidingen zijn in orde. Deze problemen zijn reeds maanden. Sins kort merken we ook licht wat vocht op in de kelder.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Kalmthout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Huis van 1932, lijkt vocht door de keldervloer, soms plassen in, geen lek, opp. 6m≤.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Deftinge
We hebben enorm veel vocht in de kelder en er is duidelijke schimmelvorming en soms waterplassen. Mogelijk komt het water door de muren. Problemen reeds jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Peer
We hebben vooral een probleem op de keldermuur. Hier komt water naar binnen tot het punt dat hier enkele cm vocht op de vloer staat. reeds enkele maanden problemen. Dit is een bepleisterde muur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lommel
Water komt waarschijnlijk langs de vloerplaat naar binnen. Mogelijk opstijgend vocht. Dit is een betonnen vloer. Deze problemen zijn al jaren aanwezig maar was na hevige regenval erger.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
de totale ruimte is 12 op 4.80m - impregneren van muren (beide buren hebben ook een kelder) en gieten van een vloerplaat in de 2 eerste ruimtes. de laatste ruimte is nu opgehoogd en zou gelijk moeten komen met het geheel. Het vochtprobleem is reeds meerder jaren aanwezig. .

Vocht in kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het helpt om een selectie te maken tussen de vele leveranciers. Snel contact ook."

S. De Wilde - Van Puymbroeck

"Wij zijn zeer tevreden en kregen tal van reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.