Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in kelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Wespelaar
In het voorjaar hebben we vocht in de kelder gehad. In de gang was er toen we de woning kochten reeds problemen in de gang. Toen hebben we dit behandeld en afgekapt. Nadat de kelder onder water is gelopen hebben we deze problemen terug. Woning van 1930.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Katelijne Waver
We hebben een problemen in een kleinere kelder. Hier is de verwarmingsketel. We merken vooral dat de muren nat aan voelen in het midden. Deze problemen zijn er reeds twee maanden. De vorige eigenaar zouden geen problemen hebben. Deze muren zijn bakstenen muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostmalle
We hebben een probleem in een kruipkelder vooral in de herfst en winter periode. We veronderstellen grondwater. Ook is er een vochtplek naast de schouw op het gelijkvloers aan de onderkant van de muur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
We hebben problemen met vochtplekken in de kelder. Vroeger ook optrekkend vocht maar dit is wegen. Vooral problemen op de vloer naar de muren. Deze problemen zijn reeds enkele jaren sinds de bouw van de woning. Het water mag niet weg gaan voordat de oorzaak is gevonden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
Sinds enkele jaren hebben we problemen in de kelder. Deze woning is twee jaar gelden aangekocht. Volgens een eerste opinie is er een probleem tussen de naad en de vloer. Bakstenen kelder in een woning van 60 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Puurs
We hebben deze woning in 1986 gekocht en toen heeft de eigenaar gezegd dat er een klein vochtprobleem in de kelder was. Nu zijn deze problemen sinds kort enorm duidelijk geworden. Mogelijk door zware werken aan de buurt. Enkel in het midden van de kelder op de keldervloer staat er sinds enkele weken problemen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Hoeilaart
Woning van meer dan 100 jaar oud. Reeds meer als jaar problemen. Vooral vanaf de keldervloer komt er water binnen. Dit is een tegelvloer en een gewelde kelder.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt
Enige jaren geleden hebben we last gehad van vocht in de keldermuren. Nu zijn deze problemen opnieuw begonnen nadat er werken zijn in de straat. Volwaardige kelder met enkel langs de straatkant een klein venster.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Ik heb een keer wateroverlast gehad in mei dit jaar. Toen heb ik de kelder zelf gedroogd. Sindsdien heb ik wel gemerkt dat we veel snelle water in de kelder krijgen en ijk zou dit graag eens deftig in orde laten zetten. Gebouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Olen
Reeds jaren problemen in de kelder. Dit jaar zijn de problemen wel duidelijk erger geworden. Vooral op plekken van de keldervloer komt er waterplekken en witte aanslag op de muur. Woning van 96.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige-garage) van mijn prive. Vocht aan de naad vloer/muur denk ik, helder grondwater, geen lek dat ik zie. Bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lebbeke
We hebben problemen in zowel de kelder als de muren op het gelijkvloers. Dit is een woning die onze zoon recent hebben gekocht. Dit is een woning van de jaren 30. Kelder is in baksteen en via deze muren komt er water van boven naar de muren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
We hebben sinds twee jaar problemen met vocht in de kelder. Zowel op de vloer als de muren . Dit is een beton kelder. Ik woon hier al 17-18 jaar. Ik vermoed dat de woning van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Peer
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Opp. 100m≤ groot, vocht aan de muur/vloed naad, geen lekken, eerder grondwater. Probleem al jaren, huis van 2002.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Bredene
Ik heb een vochtprobleem in zowel de kelder als op de gevelmuren en de kelder me opstijgend vocht. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig en we hebben ze reeds proberen op te lossen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Izegem
Last van vocht in de kelder. De kelder is ongeveer 25 m≤. Het gaat om een alleenstaande woning gebouwd in 1986.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Balegem
Dit is een zeer oude woning. We hebben vooral problemen op het gelijkvloer. We hebben vooral problemen op de gevelmuren zowel op de muren die gedeeld zijn met de buren als de gewone gevelmuren . Ook zijn er problemen in de kelder, deze zijn reeds jaren merkbaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Koksijde
We hebben problemen in een volwaardige kelder. De vochtleze duidt aan dat er enorm veel water in de kelder. ook vanaf de grond. Woning recent aangekocht.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
Problemen met vocht in de keldermuren. Dit is een muur met opstijgend vocht. Dit is een woning die we verhuren. Woning van de jaren 30 maar volledige gerenoveerd 90
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Wilrijk
We hebben in de kelder water. We weten niet van waar het komt. Dit probleem is enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Mere
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en GLV van de woning van mijn ouders. Vocht door de keldermuren, ook schimmel, geen lekken. Op gelijkvloers, zwarte plekken en salpeter op meerdere plaatsen. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Koksijde
Dit betreft een vochtprobleem; in een gang van een kelder dit is een gang die naar de toetten gaat. Vooral de muur is vochtig en er is blaasvorming en lekkage. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. Wijzelf zijn syndicus van het gebouw.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lint
We hebben een probleem in een volwaardige kelder. Hier is een wading om het grondwater op te vangen. Deze problemen zijn ongeveer een jaar aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Relegem
Ik heb probleem opstijgend vocht vanaf de kelder . Dit is een jaar aanwezig. 7-8 jaar terug is er ook een veranda aangebouwd waar mogelijk geen waterkering is aangebracht. Hier komt er ook een probleem. Woning in natuursteen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben sinds enkele maanden last van vocht in de kelder. Momenteel weet ik niet goed van waar dit precies afkomstig is. Graag had ik ter plaatsen met iemand een afspraak gemaakt om dit probleem op te lossen.

Vocht in kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een heel nuttige site gebleken! Bedankt voor het aanbod."

J. Montens

"Top in snelheid van reactie en aanbod van leveranciers."

K. Vandenbosch


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.