Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in kelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van onze prive. Probleem sinds vorig jaar, staat meestal grondwater in, geen lek dat ik weet. Huis van rond 1910.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Kortrijk
Wij hebben last van opstijgend vocht in de garage. De garage is ook de kelder. De woning is gebouwd in 1969. Woning is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Huldenberg
Dit is voor een kelder in geschilderde bakenen. Hier is er altijd vocht in geweest, de kelder wordt nu niet gebruik maar we zouden deze nu met de verbouwingen wel wensen te gebruiken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
We hebben een probleem met water in de kelder. We merken vooral problemen met grondvocht en water dat bij nat weer het keldergat binnen loopt via de voorste muur. Deze problemen zijn er al sinds zeker 40 jaar. Kelder wordt momenteel niet gebruikt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in borgloon
We hebben een volwaardige kelder waar we meestal last hebben van het grondwater. Dit is elk jaar met hevige regenval. Woning van 1979. Vloer bestaat uit nu tegels.
Vochtbestrijding
Brussel
Vochtbestrijding voor een woning in Elsene
Dit is voor een appartementen op het gelijkvloers en een slaapkamer op een verdieping onder de grond. Hier is vooral opstijgend vocht. De vloer is momenteel in plachť. Deze problemen zijn reeds enkel jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
Dit is een woning dat te koop staat. het immobiliŽnkantoor wenst hiervoor een offerte te laten opmaken. Graag zo snel mogelijk contact om dit ter plaatsen te bekijken. Probleem enkel in de kelder.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Wijer
We hebben sinds verschillende jaren last van vocht in de muur. vroeger reeds geÔnjecteerd maar alles komt daarvan nu los. Woning van 1960 origineel. Problemen met opstijgend vocht in de gevel, achterkant mogelijk wel slagregen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tienen
We hebben problemen in een kelder. Problemen vooral op de keldermuren. Dit zijn bakstenen muren. Zeer oud herehuis, precies bouwjaar niet gekend.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Roosdaal-Pamel
In de kelder hebben we twee weken geleden vocht in de kelder opgemerkt. De voegen komen uit de muur en er trekt vocht op. Kelder in gewone baksteen. Woning van 72.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Aarschot
We hebben pronblemen op een kelderverdieping. Opstijgend vocht dat al enkele jaren geleden is opgermerkt. Nu staat er een ventilatuestysteem. Woning van de jaren 60.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Wespelaar
In het voorjaar hebben we vocht in de kelder gehad. In de gang was er toen we de woning kochten reeds problemen in de gang. Toen hebben we dit behandeld en afgekapt. Nadat de kelder onder water is gelopen hebben we deze problemen terug. Woning van 1930.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Katelijne Waver
We hebben een problemen in een kleinere kelder. Hier is de verwarmingsketel. We merken vooral dat de muren nat aan voelen in het midden. Deze problemen zijn er reeds twee maanden. De vorige eigenaar zouden geen problemen hebben. Deze muren zijn bakstenen muren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostmalle
We hebben een probleem in een kruipkelder vooral in de herfst en winter periode. We veronderstellen grondwater. Ook is er een vochtplek naast de schouw op het gelijkvloers aan de onderkant van de muur.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
We hebben problemen met vochtplekken in de kelder. Vroeger ook optrekkend vocht maar dit is wegen. Vooral problemen op de vloer naar de muren. Deze problemen zijn reeds enkele jaren sinds de bouw van de woning. Het water mag niet weg gaan voordat de oorzaak is gevonden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
Sinds enkele jaren hebben we problemen in de kelder. Deze woning is twee jaar gelden aangekocht. Volgens een eerste opinie is er een probleem tussen de naad en de vloer. Bakstenen kelder in een woning van 60 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Puurs
We hebben deze woning in 1986 gekocht en toen heeft de eigenaar gezegd dat er een klein vochtprobleem in de kelder was. Nu zijn deze problemen sinds kort enorm duidelijk geworden. Mogelijk door zware werken aan de buurt. Enkel in het midden van de kelder op de keldervloer staat er sinds enkele weken problemen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Hoeilaart
Woning van meer dan 100 jaar oud. Reeds meer als jaar problemen. Vooral vanaf de keldervloer komt er water binnen. Dit is een tegelvloer en een gewelde kelder.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt
Enige jaren geleden hebben we last gehad van vocht in de keldermuren. Nu zijn deze problemen opnieuw begonnen nadat er werken zijn in de straat. Volwaardige kelder met enkel langs de straatkant een klein venster.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Ik heb een keer wateroverlast gehad in mei dit jaar. Toen heb ik de kelder zelf gedroogd. Sindsdien heb ik wel gemerkt dat we veel snelle water in de kelder krijgen en ijk zou dit graag eens deftig in orde laten zetten. Gebouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Olen
Reeds jaren problemen in de kelder. Dit jaar zijn de problemen wel duidelijk erger geworden. Vooral op plekken van de keldervloer komt er waterplekken en witte aanslag op de muur. Woning van 96.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige-garage) van mijn prive. Vocht aan de naad vloer/muur denk ik, helder grondwater, geen lek dat ik zie. Bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lebbeke
We hebben problemen in zowel de kelder als de muren op het gelijkvloers. Dit is een woning die onze zoon recent hebben gekocht. Dit is een woning van de jaren 30. Kelder is in baksteen en via deze muren komt er water van boven naar de muren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
We hebben sinds twee jaar problemen met vocht in de kelder. Zowel op de vloer als de muren . Dit is een beton kelder. Ik woon hier al 17-18 jaar. Ik vermoed dat de woning van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Peer
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Opp. 100m≤ groot, vocht aan de muur/vloed naad, geen lekken, eerder grondwater. Probleem al jaren, huis van 2002.

Vocht in kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een goede manier om interessante en dus vergelijkbare offertes te ontvangen. Dankzij Bob..."

W. Joosten

"Ik ben erg tevreden over Bobex, er werd een snelle en effectieve diagnose gesteld."

A. Ozen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.