Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht in gevelmuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in gevelmuur-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke Heist
We hebben een probleem op een gedeelde gevelmuur aan de onderkant. De woning naast mij is bewoond. Deze problemen zijn er reeds van van 93 maar nooit erger geworden.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in ALebbeke
Ik zit op een vochtvlek op een buitenmuur op het gelijkvloers. Onderaan deze muur. Het is wel in een badkamer. Sinds drie jaar problemen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zele
We hebben vooral onderaan de plint last vocht in de gevel. Deze woning is twee jaar geleden gekocht. Toen zou er ooit een vochtprobleem zijn geweest dat reeds opgelost zou zijn geweest. Na het weg schuiven van oudere kasten merkten we onderaan de gevelmuur nog duidelijk vocht. Woning van +- 25jaar oud.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalter
We hebben een probleem met opstijgend vocht aan de binnenkant van een gevelmuur. Hier zijn reeds enkele jaren problemen. Woning van 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol
We hebben vanaf de kelder problemen onderaan de gevelmuren. Dit is een oudere woning die volledige gerenoveerd is. reeds twee jaar problemen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lebeke
Vooral op een gemeenschappelijk muur van de rijwoning . Hier is een vochtprobleem over de hele lengte vooral onderaan de muur tot 40cm hoog. Er is ook een tweede probleem aan de inkom. Dit is langs de kant van een iets lager gelegen garage.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Brasschaat
We merken dat vanaf de onderkant van de gevelmuren de verf begint af te bladeren. 10 jaar geleden is de muur reeds geÔnjecteerd tegen vocht. De nieuwe vochtproblemen zijn verschillende jaren terug zijn begonnen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Ichteme
Problemen vooral aan de onderkant van de gevelmuren. Dit zijn spouwmuren
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Laakdal
We hebben problemen op een gevelmuur en een binnenmuur in de hoek. Dit is een oude winkelruimte. Hier is ooit een koelruimte geweest. Deze leidingen zijn al lang weggehaald. Vooral aan de onderkant van de gevelmuur hebben we problemen. Deze woning is sinds maart aangekocht.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Asse
Dit is voor de woning van mijn zoon. We hebben hier vooral op een gedeelde gevelmuur vochtprobleem. Aan de andere kant van de muren staat de parking van een kerk. Mogelijk al jaren problemen want dit is een woning in renovatie. problemen opgemerkt na afkappen van de muren.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een appartement in Zaventem
Dit is voor een appartement waarvan we eigenaar zijn. We merken vooral dat we vocht hebben in een gevelmuur zonder ramen. Dit probleem verspreid zich over drie verdiepingen, wij zitten op het eerste, en is ny toch al een tijdje bezig. We zien op de muur oa. verkleuringen en echte blazen op het behang.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
vochtebstrijding voor een woning in eeklo
Problemen vooral aan de binnenkant van de gevelmuur op de benedenverdieping. Ik heb in juli deze woning aangekocht en heb sindsdien opgemerkt dat naast zwarte plekken ook de bekleding van deze muur, het behang, loskomt. Vermoedelijk opstijgend grondwater. Het gaat om een niet geÔsoleerde spouwmuur van een halfopen woning uit de jaren 70.

Vocht in gevelmuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn heel tevreden wat de uitvoering en de opvolging betreft."

B. Eloy

"Goede service en een gemak om leveranciers te vinden."

B. Homble


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.