Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Vocht in gevel: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht in gevel-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Laneken
De vochtproblemen zijn over de volledige woning zowel gelijkvloers als eerste verdieping. Vocht vanaf de buitenmuur. Deze problemen zijn opgemerkt deze zomer na renovatiewerken aan het gelijkvloers. Na isolatiewerken boven zijn ook daar problemen ontdekt. Er zijn ook planten te zien op de gevel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol
Sinds enkele jaren hebben we problemen met vocht in de gevelmuren. Dit is een woning van 85. Ik vermoed dat deze spouwmuren ge´soleerd zijn. Vreemd genoeg hebben we wel vooral problemen bovenaan de gevel op het gelijkvloers. Hier is geen dak of balkon en op de eerste verdieping is er geen probleem. Het kan dus geen lek zijn.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Groot Bijgaarden
Deze problemen zijn sinds enkele weken last van vocht in een hoek van de gevelmuren. Dit is op het gelijkvloers over de heel hoogte.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hemiksem
Buitengevel laat vocht door aan de binnengevel. Deze moet worden opgelost. Dit probleem is reeds enkele jaren aanwezig en wordt enkele erger. Afsptraak beste mogelijk in de eerste week van november . (31 oktober tot en met 6 november) vanaf 14u.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Schoten
Vooral problemen op de gevelmuren onderaan. Dit is een woning van 1960. Dit zijn spouwmuren die deels ge´soleerd. Niet alle gevels kwamen in aanmerking. Problemen begonnen na straatwerken. Nu al zeker een jaar geleden.
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Beernem
woning 1972 zonder asfaltlaag. We merken vooral vanaf het midden van een gevelmuur in het noorden vochtvlekken. De woning is een houtskeletbouw. Er is een spouw die niet ge´soleerd is. Met de vochtmeter merken we soms 60-70% vocht. Zeker niet afkomstig van het dak.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Begijnendijk
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Zowel op de binnenmuren als de gevelmuren hebben we veel last van water onderaan de muren. Vanaf de regen in juni merken we hier enorm veel problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
We hebben vooral problemen vooraan in de gevel. Vooral op tweede verdieping onder vensterbank en tussen de ramen. Vroeger is de gevel reeds behandeld. Dit is een hoekwoning dus we hebben veel neerslag. Beneden hebben we geen last. Dit is een oudere woning waar we nieuwe ramen hebben gestoken en steenstrips voor de gevel geplaatst. Deze problemen zijn een beetje begonnen jaren geleden maar nu sterk erger geworden.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Boechout
optrekkend vocht tot hoogte van 80cm en dit over een lengte van 80cm in enehoek van de kamer, en 120 in andere hoek. Beide buitenmuren. Behang komt los+ donkere plekken. Bezetsel is niet gebarsten of brokkelt niet. Ook geen poeder. Reeds een drietal jaar problemen. Wel met tussenpozen, soms hebben we 6 maanden geen vocht en deze maand hebben we het vocht opnieuw gezien. Ook bij de buurman is er dit probleem. Dit is een gedeelde gevelmuur.

Vocht in gevel

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind het systeem zeer snel. In een paar uur had ik contact met de juiste leverancier. Perfec..."

L. Martens

"Ik ben er tevreden van."

V. Van Cruchten


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.