Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Vocht gevelmuur: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht gevelmuur-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Veltem Beisem
We zoeken advies en een offerte voor de oplossing van een vochtprobleem. We hebben een probleem op een westgevel aan de eerste verdieping. Hier is vocht en er komt crepi los ook van de gevel. We vermoeden geen dak lekken want deze is vorig jaar nagekeken . Problemen zijn reeds al enkele jaren
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Dendermonde
Dit is voor een woning die we huren. Problemen zijn op een bovenste verdieping op een gedeelde gevelmuur. Deze zijn er sinds 2015 al aanwezig. Huisbaas is op de hoogte van deze offerte aanvraag.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
We hebben vooral problemen in een hoekje van de gevelmuur. Vooral in een hoekje . We zien hier zwarte plekken. Dit is een aangekochte woning waar ik de problemen met de werken heb ontdekt. Ik dacht eerst een een ventilatie probleem omdat de centrale verwarming toen afstaat. Nu is alles ge´nstalleerd maar merk ik dat het vocht nog altijd uitzet in de plint.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Velm
We hebben vooral problemen op de binnenkant van de gevelmuren. Sinds de aankoop in januari merk ik hier zowel aan de binnenkant en de buitenkant van de gevelmuren vochtproblemen. Zo merken wat dat de verf aan de buitenkant tot een bepaalde hoogte loslaat en ook aan de binnenkant komt het behang los. Woning van + 100 jaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
We hebben vooral problemen in een keuken in een muur waar geen leidingen in zitten. Dit is onderaan een gedeelde gevelmuur. Dit is een oudere woning van de jaren 20.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Zwalm
We merken op de binnenkant van een gevelmuur problemen met vocht. Hier zijn al enkele jaren problemen. Dit is een ge´soleerde spouwmuur. Woning van 1970.

Vocht gevelmuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden over de mogelijkheden om in contact te komen met interessante leveranciers. Inter..."

"Het is handig om via Bobex in contact te komen met aannemers."

R. Van Impe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.