Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vocht gevelmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesVocht gevelmuren-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in oostakker
We hebben vooral een probleem op het gelijkvloers. Op de slaapkamer hebben we sinds enkele maanden last van vocht aan de buiten kant van de gevelmuren. Deze woning is van 1985. De gevelmuren zijn geÔsoleerd spouwmuren. Omdat het vooral aan de onderkant van de muur is veronderstellen we opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Zemst
We hebben een probleem aan sommige plekken onderaan de gevelmuur en rond een raam aan de bovenkant. Woning aangekocht in 2014 en is toen altijd aanwezig geweest, zeker na het vervangen van vloerverwarming naar aardgas.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Kasterlee
We merken dat op het gelijkvloers de bepleistering los komt van de gevel. Dit is een woning in renovatie. De oorspronkelijke woning is van 1964. Deze problemen zijn vooral merkbaar aan de gevelmuren.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Waasmunster
Dit is voor een probleem dat we sinds 25 jaar hebben. Vermoedelijk opstijgend vocht aan de binnenkant van gevelmuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Oud-Turnhout
We hebben problemen op zowel de bijkeuken en de badkamer beide op de begane grond. We hebben vooral problemen op d binnenkant van de gevelmuren aan de onderkant. Reeds 2 jaar problemen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Wilrijk
We hebben vooral problemen aan de binnenkant van de gevelmuren. Dit is een is nieuwbouw van twee jaar oud. Hier hebben we problemen sinds ongeveer een jaar op zowel de eerste verdieping als aan het gelijkvloers. Deze problemen zijn op de binnenkant van de gevelmuren.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Ternat
Dit is de woning van mijn ouders. Vooral op het gelijkvloers. We zien vooral zwarte donker vlekken vooral op de hoeken beneden. Vooral aan de gevelmuren en in mindere mate de binnenmuren. Er is ook een kelder en aan de kelder boven is er niets.

Vocht gevelmuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de snelheid van behandeling en opvolging."

G. Cattoir

"Snel en makkelijk!"


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.