Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Vloerverwarming: Ontvang snel meerdere gratis offertesVloerverwarming-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: VloerisolatieOfferte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Aanvraag Vloerisolatie te Overpalt
Wij wensen offertes te ontvangen voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen de vloer op de gelijkvloerse verdieping te laten isoleren. Het betreft +/- 28m, en er komt geen vloerverwarming. Op de bestaande deklaag moet een isolerende opbouw komen waar op getegeld kan worden.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag Vloerisolatie te Herselt
Wij zoeken offertes voor vloerisolatie (gelijkvloerse verdieping). Het betreft 50m, er komt geen vloerverwarming. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning Arendonk
+- 70-75m isolatie van pur spUIten op gelijkvloers . Dit ios een woning waar we reeds 14 jaar inwonen Vloer moet worden uitgebroken. De leidingen blijven liggen en later komt er vloer verwarming OP.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag vloerisolatie te Boekhoute
Wij zoeken offertes voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning in Boekhoute en wensen de vloer te isoleren van onze gelijkvloerse verdieping. Er komt nadien ook vloerverwarming. Het betreft +/- 45-50m.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Vloerisolatie te Boortmeerbeek
Wij wensen offertes te ontvangen voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars vand e woonst en wensen de vloer (+/- 90m) op de gelijkvloerse verdieping te laten isoleren. Er komt nadien geen vloerverwarming.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor isolatie voor het gelijkvloers. De oppervlakte is ongeveer 90m. Hier komen later nog leidingen van de vloerverwarming. Dit is een woning in Renovatie.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
offerte dakisolatie in Londerzeel
We zijn eigenaar. De woning dateert van 1984. De dakbedekking zijn pannen. De zolder is gedeeltelijk kruipzolder, gedeeltelijk kan je rechtstaan. Er is geen onderdak. Er zijn geen ramen in het dak. We wensen de vloer te laten isoleren (jaren geleden hebben ze ons spuiten voorgesteld, maar dan kan je er niet meer op lopen, en we zouden tochop een gedeelte van de zolder willen kunnen gebruiken. We willen er toch ook nog gedeeltelijk op kunnen lopen De oppervlakte van de vloer is tussen 30 en 40 m2. We willen met de firma bekijken hoe we best isoleren: dak? vloer?
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak te isoleren in Antwerpen
Beste, Wij zijn opzoek naar offertes voor dakisolatie.Onze rijwoning is van midden de jaren 60. Het is 6,5m op een 8,5m plat met een schouw aan de zijkant. We hebben nu zwarte roofing met kiezels liggen. Kan u mij contacteren voor een offerte te maken met plaatsbezoek. Als ik niet direct mij telefoon opneem laat zeker een bericht achter zodat ik kan terugbellen
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Blankenberge
Ik ben eigenaar van een rijwoning en zoek dakisolatie. Het dak zelf is van 1972 en voorzien van een onderdak. Onze gevel is ongeveer 6,20m in de breedte. Kan u ons contacteren voor een afspraak en het uitwerken van een mooie offerte voor dakisolatie
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Blankenberge
Wij zoeken offertes voor zoldervloerisolatie. Het betreft een oppervlakte van +/- 7m, en wij hebben geen voorkeur voor het te gebruiken materiaal. Er komt geen vloerverwarming of andere zaken en wij zijn eigenaar van de woning.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag zoldervloerisolatie te Hasselt
Graag ontvingen wij offertes voor de isolatie van onze zoldervloer (wij zijn eigenaar van de woning). De oppervlakte bedraagt ruw geschat 60 tot 80m, en er komt nadien geen vloerverwarming of andere zaken. Wij hebben geen voorkeur voor het te gebruiken materiaal.
Vloerisolatie
Limburg
Aanvraag Vloerisolatie te Halen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vloerisolatie voor onze zolderverdieping. Het betreft een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben een voorkeur voor PUR (materiaal), en er komt nadien geen vloerverwarming. De te isoleren oppervlakte bedraagt tussen 70m en 80m.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vloerisolatie te Eeklo
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vloerisolatie voor onze zolderverdieping. Het betreft een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben geen voorkeur voor de te gebruiken materialen, en er komt nadien geen vloerverwarming. De te isoleren oppervlakte bedraagt tussen 30m en 100m.

Vloerverwarming

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service."

E. Van De Velde

"Ik ben zeer tevreden. Dit is een goede manier om snel in contact te komen met meerdere leveranc..."

E. Maes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.