Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Vloerisolatie pur gespoten: Ontvang snel meerdere gratis offertesVloerisolatie pur gespoten-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie te Marke
Offerte voor vloerisolatie van een gelijkvloers. Deze gelijkvloers is ongeveer 140 m. Wij hebben geen vloerverwarming, maar gaan wel proberen de retours van de verwarming zo te zetten zodat ook de vloer verwarmd kan worden.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Balen
Ik wens vloerisolatie voor twee kamers. Een living met open keuken van +- 75m, waar ik voor 10cm isolatie wens te plaatsen. En de badkamer van 11m, 5cm isolatie. graag had is uw professioneel advies gekregen over de te gebruiken isolatiematerialen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van een half vrijstaande woning
Renovatie van een half vrijstaande woning gebouwd in de jaren 80. Zolderdak: hellend, kleine ruimte, eventueel als opslagruimte gebruiken. Beperkte spouwuren: zijgevel en achtergevel, 5cm diep. Bobex kwaliteitscontrole: Graag advies over beste isolatiemogelijkheden, wat laten doen vs wat zelf doen, ruimtebesparende verbouwingen.
Vloerisolatie
Limburg
Vrijblijvende offerte voor vloerisolatie, provincie Limburg
Graag een vrijblijvende offerte voor vloerisolatie. Voorkeur voor PUR isolatie. 30 100 m. Bedankt voor uw voorstel.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie PUR gespoten, Oost-Vlaanderen
Graag uw prijsofferte voor 120m vloerisolatie PUR gespoten of XPS harde platen voor een dikte van 18 cm. Bedankt.

Vloerisolatie pur gespoten

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk en eenvoudig!"

P. Schram

"Ik ben erg tevreden over de diensten van Bobex, ik heb veel scherpe en effectieve reacties ontv..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.