Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vloerisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesVloerisolatie-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: VloerisolatieOfferte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van isolatie om daarop vloerverwarming te plaatsen. Nu is dit zo'n 200mē. Gelijkvloers en bovenverdieping. Nieuwbouw waaraan ikzelf bezig ben. Werken bedoeld voor maart-april, afhankelijk van het weer.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie voor een woning in Berchem
Bepleisterde gevel. Martiaal voor de isolatie staat nog open . We wensen vooral de aanbouw te isoleren. Voor de vloer is het de bedoeling in een ruimte van bovenaf te isoleren. De rest van het gelijkvloers zou vanaf de kelder te isoleren. Werken voor 2017. Eventueel mag ook een plat dak worden nagekeken.
Isolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Harelbeke
Dit is een verbouwing. We zullen hier een nieuwe vloer worden gelegd. Ik wens nu op de betonplaat nu 4 cm isolatie te plaatsen. +- 43mē.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Geel
Ik wens een offerte voor de renovatie van een bestaande woning van 66. We hebben de vloer van het gelijkvloers, zo'n 56mē, uitgebroken. In januarie wordt hier de beton in januari gegoten. We wensen daarna zo snel mogelijk vloerisolatie te plaatsen met PUR. Geen vloerverwarming.
Isolatie
Limburg
Aanvraag Vloerisolatie te Overpalt
Wij wensen offertes te ontvangen voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen de vloer op de gelijkvloerse verdieping te laten isoleren. Het betreft +/- 28mē, en er komt geen vloerverwarming. Op de bestaande deklaag moet een isolerende opbouw komen waar op getegeld kan worden.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag Vloerisolatie te Herselt
Wij zoeken offertes voor vloerisolatie (gelijkvloerse verdieping). Het betreft 50mē, er komt geen vloerverwarming. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Anzegem
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een de vloer van een loods die we wensen om te bouwen tot dansschool. De vloer wordt uit gebroken , beton geplaatst en leidingen plaatsen en isolatie plaatsen. Werken gepland voor begin volgend jaar. +- 119mē .
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Sint Kruis
Dit is voor de renovatie van een bestaande woning. De gelijkvloers zal worden uitgebroken en ik wens op de betonplaten worden geïsoleerd. +- 90mē. er komen ook nog leidingen op de beton.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Ledegem
vloerisolatie 5-6cm dik op een verdieping. +- 40cm. Nu een chape vloer die moet worden opgehoogt.
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie te Marke
Offerte voor vloerisolatie van een gelijkvloers. Deze gelijkvloers is ongeveer 140 mē. Wij hebben geen vloerverwarming, maar gaan wel proberen de retours van de verwarming zo te zetten zodat ook de vloer verwarmd kan worden.
Isolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van het gelijkvloer. Dit is momenteel een oude balken opbouw met daarop planken . Ik wens de vloer isoleren. 36mē. Ik wens zeker geen pur.
Isolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Bocholt
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een houten zoldervloer. De zolder zal op termijn gebruikt worden als kamer. Ongeveer 160mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Gistel
We zoeken een offerte voor het isoleren van zowel de gelijkvloer en zolderverdieping. Dit is een nieuwbouw waarvan we nu bezig zijn met de afwerking van de ruwbouw. Hier komen wel nog leidingen voor vloerverwarming.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag vloerisolatie te Boekhoute
Wij zoeken offertes voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning in Boekhoute en wensen de vloer te isoleren van onze gelijkvloerse verdieping. Er komt nadien ook vloerverwarming. Het betreft +/- 45-50mē.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Lichtervelde
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een oude woning. Deze moet volledig gestript worden en dan geplaatst op de betonplaat. 45mē in eerste fase en 90mē. in tweede fase.
Isolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Peer
Ik zoek een offerte voor zoldervloer isolatie en gelijkvloerisolatie. De zolder is een volwaardige. De ondergrond bestaat uit hout. Na de isolatie wordt deze zolder niet meer gebruikt. +- 45mē-50mē. Gelijkvloers heeft een oppervlakte 50mē. Dit bestaat uit geel zand. Ik ga zeker vloerverwarming plaatsen en wens 8-10cm isolatie.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Dit is een renovatiewoning waar een nieuwe betonplaat en vloerverwarming komt. +- 30mē.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Kapellen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het isoleren van een zolder met hoogste punt 1.50. Deze zal enkel worden gebruikt als opslagruimte. Nu een betonnen vloer waarvan nog isoaltie
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Meeroeteren
Ik zoek een offerte voor vloerisolatie voor een hoeve woning met 1 grote ruimte en 2 kleinere. De huidige vloer zijn tegens. Dit is voor isolatie van het gelijkvloers. +- 95-100mē. Hier komt eventueel nog vloerverwarming.Woning van de jaren 50.
Isolatie
Brussel
vloerisolatie voor een woning in Brussel
Ik wens een verdiepingsvloer te isoleren in hout. Momenteel ligt hier parket vast op gelijmd. Ik wens onder het parket de ruimte te laten opvullen liefst met glaswoll of papierisolatie. +-16mē.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Vloerisolatie te Boortmeerbeek
Wij wensen offertes te ontvangen voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars vand e woonst en wensen de vloer (+/- 90mē) op de gelijkvloerse verdieping te laten isoleren. Er komt nadien geen vloerverwarming.
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Halen
Ik wens zowel het gelijkvloers en een verdiepingsvloer te isoleren. Op beide plaatsen komen ook vloerverwarming.. 12cm pur beneden en 5 cm boven. De ruwbouw is volledige af.
Vloerisolatie
Waals Brabant
vloerisolatie voor een woning in Woutersbrakel
Geachte, Graag een offerte voor een PUR isolatie met een opp van 70mē en een dikte van 12cm. Indien mogelijk ook een chape van 130mē en een dikte van 10cm. De werken kunnen half augustus starten. mvg,
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Knokke
Dit is voor een appartement op het gelijkvloers. Ik ben hiervan eigenaar. Graag had ik dit appartement , samen met het appartement van mijn buur laten isoleren op de vloer om dit warmer te maken. Dit is het beste bereikbaar via een kelder het plafond te isoleren. Geen vloerverwarming. De beide appartementen samen zijn een kleine 200mē.
Vloerisolatie
Antwerpen
Aanvraag Vloerisolatie te Kapellen
Graag ontvangen wij offertes voor vloerisolatie. Wij wensen de zoldervloer te laten isoleren, dat een oppervlakte heeft van +/- 200mē. Er komt geen vloerverwarming (of andere zaken) achteraf, en wij zijn eigenaar van de woning.

Vloerisolatie

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer handig om snel een aantal offertes te bekomen."

G. Marckx

"Heel goeie service van zowel Bobex als de dakwerker!"

I. Dewaele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.