Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Vloerisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesVloerisolatie-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: VloerisolatieOfferte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Sint Kruis
Dit is voor de renovatie van een bestaande woning. De gelijkvloers zal worden uitgebroken en ik wens op de betonplaten worden gesoleerd. +- 90m. er komen ook nog leidingen op de beton.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Ledegem
vloerisolatie 5-6cm dik op een verdieping. +- 40cm. Nu een chape vloer die moet worden opgehoogt.
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie te Marke
Offerte voor vloerisolatie van een gelijkvloers. Deze gelijkvloers is ongeveer 140 m. Wij hebben geen vloerverwarming, maar gaan wel proberen de retours van de verwarming zo te zetten zodat ook de vloer verwarmd kan worden.
Isolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van het gelijkvloer. Dit is momenteel een oude balken opbouw met daarop planken . Ik wens de vloer isoleren. 36m. Ik wens zeker geen pur.
Isolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Bocholt
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een houten zoldervloer. De zolder zal op termijn gebruikt worden als kamer. Ongeveer 160m.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Gistel
We zoeken een offerte voor het isoleren van zowel de gelijkvloer en zolderverdieping. Dit is een nieuwbouw waarvan we nu bezig zijn met de afwerking van de ruwbouw. Hier komen wel nog leidingen voor vloerverwarming.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag vloerisolatie te Boekhoute
Wij zoeken offertes voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning in Boekhoute en wensen de vloer te isoleren van onze gelijkvloerse verdieping. Er komt nadien ook vloerverwarming. Het betreft +/- 45-50m.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Lichtervelde
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een oude woning. Deze moet volledig gestript worden en dan geplaatst op de betonplaat. 45m in eerste fase en 90m. in tweede fase.
Isolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Peer
Ik zoek een offerte voor zoldervloer isolatie en gelijkvloerisolatie. De zolder is een volwaardige. De ondergrond bestaat uit hout. Na de isolatie wordt deze zolder niet meer gebruikt. +- 45m-50m. Gelijkvloers heeft een oppervlakte 50m. Dit bestaat uit geel zand. Ik ga zeker vloerverwarming plaatsen en wens 8-10cm isolatie.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Dit is een renovatiewoning waar een nieuwe betonplaat en vloerverwarming komt. +- 30m.
Vloerisolatie
Antwerpen
vloerisolatie voor een woning in Kapellen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het isoleren van een zolder met hoogste punt 1.50. Deze zal enkel worden gebruikt als opslagruimte. Nu een betonnen vloer waarvan nog isoaltie
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Meeroeteren
Ik zoek een offerte voor vloerisolatie voor een hoeve woning met 1 grote ruimte en 2 kleinere. De huidige vloer zijn tegens. Dit is voor isolatie van het gelijkvloers. +- 95-100m. Hier komt eventueel nog vloerverwarming.Woning van de jaren 50.
Isolatie
Brussel
vloerisolatie voor een woning in Brussel
Ik wens een verdiepingsvloer te isoleren in hout. Momenteel ligt hier parket vast op gelijmd. Ik wens onder het parket de ruimte te laten opvullen liefst met glaswoll of papierisolatie. +-16m.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Vloerisolatie te Boortmeerbeek
Wij wensen offertes te ontvangen voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars vand e woonst en wensen de vloer (+/- 90m) op de gelijkvloerse verdieping te laten isoleren. Er komt nadien geen vloerverwarming.
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Halen
Ik wens zowel het gelijkvloers en een verdiepingsvloer te isoleren. Op beide plaatsen komen ook vloerverwarming.. 12cm pur beneden en 5 cm boven. De ruwbouw is volledige af.
Vloerisolatie
Waals Brabant
vloerisolatie voor een woning in Woutersbrakel
Geachte, Graag een offerte voor een PUR isolatie met een opp van 70m en een dikte van 12cm. Indien mogelijk ook een chape van 130m en een dikte van 10cm. De werken kunnen half augustus starten. mvg,
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Knokke
Dit is voor een appartement op het gelijkvloers. Ik ben hiervan eigenaar. Graag had ik dit appartement , samen met het appartement van mijn buur laten isoleren op de vloer om dit warmer te maken. Dit is het beste bereikbaar via een kelder het plafond te isoleren. Geen vloerverwarming. De beide appartementen samen zijn een kleine 200m.
Vloerisolatie
Antwerpen
Aanvraag Vloerisolatie te Kapellen
Graag ontvangen wij offertes voor vloerisolatie. Wij wensen de zoldervloer te laten isoleren, dat een oppervlakte heeft van +/- 200m. Er komt geen vloerverwarming (of andere zaken) achteraf, en wij zijn eigenaar van de woning.
Vloerisolatie
Limburg
Aanvraag Vloerisolatie te Halen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vloerisolatie voor onze zolderverdieping. Het betreft een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben een voorkeur voor PUR (materiaal), en er komt nadien geen vloerverwarming. De te isoleren oppervlakte bedraagt tussen 70m en 80m.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vloerisolatie te Eeklo
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vloerisolatie voor onze zolderverdieping. Het betreft een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben geen voorkeur voor de te gebruiken materialen, en er komt nadien geen vloerverwarming. De te isoleren oppervlakte bedraagt tussen 30m en 100m.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Breendonk
Dit gaat over de isolatie van een zadeldak met dakpannen vanaf de zolder. Momenteel is hier enkel vloerisolatie voorzien. Ik schat dat er tussen de 80-100m zal moeten worden gesoleerd. Indien mogelijk mag u op dit nummer contact opnemen om een afspraak ter plaatse te maken om voor deze isolatiewerken een gerichte prijsofferte te kunnen opmaken.
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie voor woning in Sint Baafs Vijve
Graag had ik een offerte gekregen voor onze nieuwbouwwoning te Deerlijk. Het gaat over de benedenverdiepingsvloer met een totale opp. van 153m, graag hadden we 2 offertes gekregen voor deze opp. te laten isoleren met PUR isolatie van 6cm en n van 7cm dik. dank bij voorbaat, Bert
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Aalst is op zoek naar vloerisolatie
Wij zijn aan het bouwen en zoeken iemand die onze vloeren zou kunnen isoleren. Voor het maken van een afspraak hebben wij graag dat dit via mail gebeurd.

Vloerisolatie

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"positief, zou het anderen ook aanraden om gebruik te maken van jullie diensten."

V. Roland

"Heel tevreden, onmiddellijke respons. De medewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon."

K. Clauw


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.