Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vlekken: Ontvang snel meerdere gratis offertesVlekken-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Deurne
wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (scheidingsmuur met buren). Wij zien dat de muur vochtig is en er zijn ook vlekken zichtbaar, alsook schimmel. eignr---glkv--muur--ondrknt--ovr hele strook---schmml+vlkkn
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Scheldewindeke
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en dit op 2 plaatsen (slaapkamers). In 1 slaapkamer is vooral de onderkant van de muur aangetast met vlekken (die meer en meer naar boven beginnen te trekken), en in de andere slaapkamer is het vooral de bovenkant van de muur dat aangetast is met zwarte vlekken. Wij zijn eigenaar van de woning.

Vlekken

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een goede en eenvoudige service, waarvoor dank."

C. milisen

"Heel tevreden! Vlotte service!"

D. Van Damme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.