Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vlaggen bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesVlaggen bedrukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Vlaggen van 1m op 1,5m
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor vlaggen van 1m op 1,5m. Zie bijlage voor het logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een vereniging uit Oostende. Bedankt voor uw prijsopgave voor voor 5 en voor 10 exemplaren.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Drukken van vlaggen voor gemeentebestuur
Ons gemeentebestuur verzoekt voor een offerte voor 2 ex Europese vlag (200 x 300 cm) 2 ex Belgische vlag (200 x 300cm) 2ex Provincievlag Vlaams - Brabant (200 x 300cm) 2ex Gemeenschapsvlag Vlaanderen (200 x 300cm) Graag polyester met versteviging van de ringen aan bevestigingspunten, voor een vlaggenmast bevestigd aan de muur. Bobex kwaliteitscontrole: deze vlaggen zullen worden gebruikt om op openbare plaatsen te plaatsen - outdoor.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van panelen/borden
Leverancier gezocht voor het bedrukken van 6 panelen (weerbestendig), 1 op 2m, druk in quadri. 6 verschillende ontwerpen. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Antwerpen. Het gaat om panelen voor het project 'Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011'. Graag uw prijsopgave via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van vlaggen in natuurlijk, stevig materiaal
Graag een leverancier voor het drukken van vlaggen in natuurlijk, stevig materiaal (katoen, linnen,...). Afmetingen: 80cm op 400cm. Zwart/wit druk. Word-bestand wordt zelf aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw gevestigd in Huldenburg. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van vaandel
Ik zou graag een prijsofferte aanvragen van één zwart-wit vlag (vaandel) van ongeveer 1 meter op 3 meter + afwerking (omzoomen e.d). In de bijlage vindt u een ontwerp voor de vlag (pdf). Ik zit met een deadline van 14 juni. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Heusden, provincie Limburg. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Relatiegeschenken
Limburg
Drukken van vlaggen ter promotie basisschool
Graag het drukken van 3 vlaggen samen met de vlaggenstokken voor de basisschool ter promotie. Op de langwerpige vlag zal er een slogan komen alsook het logo (full colour) ontworpen door ons. Deadline: graag nog binnen de week/maand juni. Bobex kwaliteitscontrole: voor een mobiel grafisch interventiebureau gelegen in Limburg. Graag uw gedetailleerde prijsopgave. Met dank.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukken van vlaggen met voet
Graag had ik een offerte gehad voor het bedrukken (quadri) van een vlag (geen beachflag) van (minimum) 4m hoog en maximum 60 cm breed. Deze moet met een voet geleverd worden. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Gent, graag een gedetailleerde prijsopgave via Bobex of e-mail. Klant levert zelf materiaal aan. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Vlaggen bedrukken
Graag het drukken van 30, 50 of 100 vlaggen indien mogelijk in quadri, anders 5 kleuren (pms kleuren), standaard formaat (geen idee, gemiddeld 0,80m x 1,50m?), weerbestendig aangezien deze voor buiten zijn bestemd. Geen spandoeken, wel degelijk vlaggen met 4 bevestiging ringen of dergelijke. Materiaal leveren we zelf aan, beschikbaar in PDF-formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Dit bedrijf gevestigd in provincie Vlaams-Brabant is importeur van hondenvoeding. Deze aanvraag is dringend, graag gedetailleerde offertes uiterst tegen zondag (05-12-2010), vragen kunnen per e-mail of eventueel telefonisch. Bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de geleverde service."

B. Olefs

"BOBEX is een heel goed hulpmiddel om leveranciers in een bepaalde sector te kunnen contacteren."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.