Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vlaggen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVlaggen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Vlaggen bedrukken
Graag het drukken van 30, 50 of 100 vlaggen indien mogelijk in quadri, anders 5 kleuren (pms kleuren), standaard formaat (geen idee, gemiddeld 0,80m x 1,50m?), weerbestendig aangezien deze voor buiten zijn bestemd. Geen spandoeken, wel degelijk vlaggen met 4 bevestiging ringen of dergelijke. Materiaal leveren we zelf aan, beschikbaar in PDF-formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Dit bedrijf gevestigd in provincie Vlaams-Brabant is importeur van hondenvoeding. Deze aanvraag is dringend, graag gedetailleerde offertes uiterst tegen zondag (05-12-2010), vragen kunnen per e-mail of eventueel telefonisch. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Grote en kleine vlaggen
Voor een nieuw bedrijf ben ik op zoek naar grote en kleine vlaggen. Deze zullen dienen voor buiten of thuis aan de muur op te hangen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijslijst, voorwaarden, edm.
Promotiemateriaal
Limburg
Buttons jeugdvereniging
We willen een button/wimpel geven aan elk van onze leden die meegaan op bivak. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/05/2009: Deze klant heeft een budget opgegeven van 300 euro. Bedankt voor uw voorstellen.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Vlaggen in full colour
Graag had ik prijs ontvangen voor vlaggen voor onze VZW (grootte 1,5 m op 1,5 m). Bobex kwaliteitscontrole, op 30/03/2009: Afhankelijk van de prijs zou het over 3 tot 5 vlaggen gaan in full colour. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Vlaggen
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van vlaggen voor ontwikkelingsorganisatie. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/03/2009: Deze klant heeft 20 exemplaren nodig. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Geen regio
Vlaggen & pins
Op de dag van de VN (24 oktober) plannen we een manifestatie mars in Brussel. Hiervoor hadden we graag een 10-tal vlaggen met het logo van VVN op. Deze mars zal veel mediabelangstelling trekken en de vlaggen zullen dus zeker op televisie verschijnen. De vlaggen zullen ook hierna nog op verschillende politieke en intellectuele evenementen gebruikt worden. Daarnaast hadden we ook 100 pin's met ons logo op gewenst. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 18/08/2008: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze navraag naar promotiemateriaal.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Papieren vlaggetjes: 30.000 stuks
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 30.000 papieren vlaggetjes. Recto/verso bedrukt in één kleur Levering (!) ten laatste 7/8 (!). Bobex kwaliteitscontrole, op 18/07/2008: Bedankt voor uw spoedige prijsofferte voor deze regionale televisiezender.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Groothandel leverancier van vlaggen gezocht
Ik zoek een groothandel leverancier van vlaggen. Ik lever de ontwerpen en ik zoek een goede partner die de vlaggen kan maken. Bobex commentaar, op 17/07/2008: Offerte aanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw reactie indien interesse in een langdurige samenwerking.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Reclamepanelen en vlaggen
Reclamepanelen op de firma voor tegen de gevel en in de voortuin, vlaggen. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/06/2008: Locatie: Boom. Bedankt voor uw offerte voor een 10-tal vlaggen en reclameborden.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben wel zeer tevreden over de service en het concept achter BOBEX.be. Dank je wel."

N. Verwaest

"Ik ben zeer tevreden van Bobex daar dit een makkelijke manier is om leveranciers over heel Belg..."

R. Bloemen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.