Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vitaminen op het werk: Ontvang snel meerdere gratis offertesVitaminen op het werk-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een media markt in Oostakker
Deze fruitmand wordt vrij gebruikt door iedereen op de werkplaats. Momenteel voorzien we ongeveer 10 kilo fruit per week uit de supermarkt. Gelieve een offerte op te maken gericht op 40 mensen
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een school in Vlaams Brabant
Fruitlevering is bedoeld voor in de leerkrachtenkamer. We willen een verse levering om de 14 dagen gericht voor 33 personeelsleden.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in West-Vlaanderen
We zijn in het totaal met een 15-tal medewerkers plus bezoekers. We zouden graag twee offertes krijgen. Een van een grote mand voor in de keuken te plaatsen, en een voor twee kleinere mandjes , die we dan in de keuken en aan de receptie zouden plaatsen. Is het mogelijk om hier dit fiscaal aftrekbaar te maken. Graag voldoende informatie bij uw offerte plaatsen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruit op het werk voor 4 vestigingen.
We hebben al fruit op het werk via andere leverancier. Graag een prijsvergelijking voor 4 vestigingen. rekkem 1keer 10 kilo /maand antwerpen 2 keer 10 kilo/maand diegem 3keer 10 kilo /maand brucagro 1 keer 5 kilo /maand
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitaanbod voor school
ZAVO is een school. We zouden een fruitaanbod kunnen verstrekken naar zowel leerkrachten (180) als leerlingen (1360)... We hebben nog een lange weg te gaan op dat vlak, naast gezondere snacks en frisdranken. De bedoeling is een structureel aanbod te kunnen bieden, vooral aan de leerlingen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruit op het werk, offerte leverancier fruitmanden, prijs fruitmand op bureau
Graag ontvang ik geheel vrijblijvend een offerte voor de levering van vers fruit op kantoor, aantal werknemers 40.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
Liefst per e-mail een prijsvoorstel en wat meer info. Wij zijn met 27 personen waarvan 7 binnendienst, vooral zij zouden van de fruitmand eten.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitmanden op het werk, leverancier fruit op kantoor, offerte vers fruit op kantoor
U mag informatie en offerte sturen aub voor 18 personen maximum, of me even contacteren om dit te bespreken.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Vers fruit voor het personeel
Het idee om vers fruit voor het personeel aanwezig te hebben is wel een interessant idee. In ons hotel werken +/- 10 werknemers. U mag hiervoor een vrijblijvende offerte opmaken. Met vriendelijke groeten.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Vers fruit op het werk
Is het mogelijk mij wat informatie te bezorgen alsook een gedetailleerde prijsofferte voor de levering van een verse fruitmand op het werk. Dit voor een 20-tal personeelsleden. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruit voor 7 personen
Graag had ik willen weten wat de kostprijs is van een vers fruit op kantoor, dit voor een 7-tal personeelsleden. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruit voor ons personeel
Ik zou graag, indien mogelijk, een vrijblijvende offerte per mail ontvangen voor fruit op het kantoor. Ikzelf kan hierover niet beslissen, maar ik zal uw offerte dan zeker doorsturen naar de juiste personen. Wij zijn gelegen in de haven van Antwerpen, en hebben in de vestiging van Antwerpen ongeveer 40 personen in vast dienstverband. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Leveren van vers fruit op het werk
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen, liefst schriftelijk, dit voor het leveren van vers fruit op het werk. Aantal personeelsleden: 7. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor personeelsleden
Voor een 30-tal personeelsleden, graag informatie omtrent de levering van een verse fruitmand op het werk. Graag een offerte. Alvast bedankt.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Vers fruit op het werk
Is het mogelijk mij wat informatie te bezorgen, dit omtrent de levering van een verse fruitmand op kantoor voor een 5-tal personeelsleden. Alvast bedankt.

Vitaminen op het werk

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer degelijk systeem. Zeker aan te bevelen!"

G. Simons

"Zeer tevreden over jullie diensten. Binnen de week had ik een aantal contacten."

S. Dewolfs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.