Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vervangen bestaande telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesVervangen bestaande telefooncentrale-telefooncentrale ipbx

Ontvang nu meerdere offertes: Telefooncentrale IPBXOfferte aanvragen-telefooncentrale ipbx

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een carrosserie in West-Vlaanderen.
Ik wil graag VoIP bellen. We hebben op het moment voor onze carrosserie 2 lijnen. Als de kosten worden onderdrukt is dat welkom. Graag een offerte.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een apotheek in Vlaams-Brabant.
We hebben een vijftal telefoontoestellen. Graag een offerte van een telefooncentrale. Alvast bedankt!
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb een faxtoestel en 2 gewone toestellen. Ik wil graag 1ŕ2 telefoontoestellen erbij nemen. Graag een offerte van telefooncentrale. Het heeft geen haast.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Betreft een vervanging van telefooncentrale. Voor meer dan 20 telefoontoestellen. Graag een prijsofferte.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een apotheek in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen vaan een telefooncentrale. Het gaat om het updaten van een huidige telefooncentrale. Aantal toestellen 2ŕ4.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben een telefooncentrale. Die ik wil gaan behouden maar wens te gaan updaten om overschakeling te maken op VoIP. Het gaat om 15 telefoontoestellen. Graag een offerte of afspraak.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag VoIP voor een bedrijf in Kalmthout.
We hebben nog geen VoIP. Graag wil ik een offerte ontvangen van VoIP. Is dat al mogelijk vanaf 3 telefoontoestellen. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Centrale met intercom naar privé
Wij hebben voor het ogenblik geen centrale, er zijn 2 toestellen met intercom naar de privé, dus 3 in totaal. Bedankt voor uw prijsofferte.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Veranderen van leverancier
Goede middag ik heb een helderziendenlijn opgestart en werk met 0900.nummers en een IVR systeem en creditsysteem van een Nederlands bedrijf waar alles continue in de fout loopt en ik bijna of geen reactie krijg op e-mails. Mijn vraag is of het IVR systeem en de nummers alsook creditsysteem kan worden overgenomen door jullie. En hoe u te werk gaat?
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Nieuwe telefooncentrale voor ISDN-lijnen
Wij zijn van plan een nieuwe telefooncentrale aan te schaffen, dit voor 2 ISDN-lijnen ( = 4 lijnen). Bedankt voor uw voorstel.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Vervangen van bestaande Belgacom Forum I6S
Bestaande Belgacom Forum I6S telefooncentrale vervangen: momenteel 4 telefoontoestellen + 2 belgacom deurtelefoons aangesloten + 1 fax toestel (fax is voor centrale aangesloten). Telefoonnummers graag behouden. Bedankt.

Vervangen bestaande telefooncentrale

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. VOIP is de nieuwe standaard in de bedrijfstelefonie. En terecht, bellen via het internet heeft vele voordelen. Ook voor uw bedrijf. Wij leggen u uit waarom:

  • Aan de kwaliteit hoeft u alvast niet te twijfelen. Wie belt via het internet kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP, of IP Telefonie, staat er om bekend een prima kwaliteit te leveren.

  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) is locatieonafhankelijk. U kunt een telefoonnummer aan een gebruikersnaam, en dus niet aan een toestel, koppelen. Indien uw kantoor bijvoorbeeld gaat verhuizen, of uw personeel tijdelijk van thuis uit wenst te werken is dat perfect mogelijk. Uw werknemer meldt zich gewoon thuis, of op zijn nieuwe werkplek, via internet aan en kan onmiddellijk telefoneren met behoud van zijn nummer.

  • Er zijn minder kabels nodig. Met internettelefonie zal u minder kabels nodig hebben. De computer van uw werknemers wordt op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.

  • Betere bereikbaarheid. Met IP Telefonie hebt u een communicatiemiddel in handen dat beter betrouwbaar is dan de klassieke telefoonlijn. Het grote voordeel van VOIP is namelijk dat het via verschillende verbindingen kan werken. Indien de verbinding met uw wijkcentrale uit zou vallen kan u niet meer bellen via de klassieke manier. IP Telefonie blijft in deze omstandigheden wel werken.

Of u nu een nieuwe installatie wenst te plaatsen, een bestaande installatie wenst uit te breiden of een verouderde installatie wenst te vervangen, wij kunnen u verder helpen. Vul onze korte vragenlijst in en wij brengen u in contact met leveranciers van Internet-Telefonie. U ontvangt tot drie offertes die u rustig kan vergelijken.Offerte aanvragen-telefooncentrale ipbx
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goeie manier om verschillende offertes te krijgen in korte tijd."

P. Van Breedam

"Zeer tevreden over Bobex en de mensen die mij contacteerden. Echter bleek de waterverzachter ni..."

K. Colpaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.