Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vervallen facturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVervallen facturen-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een bedrijf in Eppegem
Het totale bedrag van de vervallen facturen is momenteel rond de 30.000€, verdeeld over 4 tot 5 facturen bij hetzelfde bedrijf, waarvoer we graag beroep zouden doen op uw diensten als incassobureau . Deze onbetaalde facturen zijn van enkele weken tot enkele maanden oud. Het bedrijf heeft een Belgische Btw Nummer. Graag een overzicht van uw prijzen en verdere informatie over uw werking. Met Veel dank.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassbureau voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn een schoonmaakbedrijf met bedrijven als klanten. Er zitten bedrijven bij die hun facturen niet op tijd betalen. Ik zou heel graag een offerte willen ontvangen van incassobureau om zo mijn geld te kunnen innen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een incassobureau. Er zijn meer dan 20 onbetaalde facturen van bedrijven. Totaalbedrag van onbetaalde facturen ligt boven de €20.000,- Heb nooit met een incassobureau gewerkt, doe maar een voorstel.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een klant (bedrijf) die een factuur van 700€ na verschillende rappels niet betaald. Wat zijn de kosten om dit op te volgen? Laat u mij zo snel mogelijk iets weten? Alvast bedankt voor de offerte!
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een incassobureau. Op dit moment heeft 1 bedrijf 3 facturen bij ons openstaan van €1400,-. Hoe kan ik het geld innen? En hoe voorkom ik in de toekomst wanbetalers? Graag meer toelichting hierover. Vriendelijk bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een incassobureau. Het geld innen van bedrijven die facturen niet op tijd betalen. En in de toekomst wanbetalers tegen te gaan. Alvast bedankt!
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor een winkel in Halle.
Ik heb nog geen onbetaalde facturen. Maar in het geval dat, wil ik alvast weten wat het me gaat kosten om een incassobureau te gaan inschakelen. Graag een vrijblijvende offerte van een incassobureau. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een particulier in Antwerpen.
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureau. Het gaat om een persoonlijke kwestie. Een persoon moet bij €4000-€5000 betalen. Ik heb het geld nooit gekregen. Wat kan ik doen? Wat kan een incasso voor me betekenen? Graag een offerte.
Incassobureau
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een omzet van ongeveer 40.000 euro per maand. Ongeveer de helft van onze klanten betalen niet binnen de 30dagen. Dit kan soms zelfs tot 50dagen oplopen. Wij willen daarom met factoring werken zodat we in de toekomst niet meer met cashflow issues komen te zitten. Alvast bedankt voor uw reactie.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau
Wij zijn actief in werk- en veiligheidskledij en zijn op zoek naar een incassobureau.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Aanvraag incassobureau
Wij starten een actie naar bedrijven toe voor de verkoop van koffieapparatuur voor een periode van 2 jaar, op basis van maandelijkse facturatie. Deze facturen zouden we graag laten opnemen in een incassobureau.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde facturen
Graag de betaling van vervallen facturen voor geleverde goederen. Alvast bedankt.

Vervallen facturen

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de professionele manier van werken, van JVS hebben wij een degelijke en desk..."

G. Brems

"Wij zijn goed geholpen in onze zoektocht"

S. Prevot


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.