Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertalingswerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertalingswerk-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van website
Wij hebben twee extra vertalingen nodig voor onze website, nl naar Spaans en Italiaans. Ook wordt er aan de website een extra pagina toegevoegd, die dan vertaald moet worden naar 5 andere talen, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Teksten vertalen in verschillende talen
Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze teksten commercieel en technisch kunnen vertalen in fr, en, de, es, pt, it, py, hu, cz, ea... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedig antwoord voor deze klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van het Engels naar het Japans
Een vertaling van het Engels naar het Japans van promotiemateriaal zoals brochures of uitnodigingen. Ook eventueel correspondentie zoals mails en brieven. Bobex kwaliteitscontrole: De vertaling bedraagt een tiental pagina's, maar dit kan ook meer zijn. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Translations from English into several languages
We need translations from English into several languages like German, Dutch, French, Italian, Turkish, Arabic, Spanish, Portuguese. Please see the link below to be translated. Bobex quality check: All the texts under ABOUT US have to be translated. Thank you for your price quote.
Vertalingen
Brussel
Vertaling software en hardware systeem
Voor verschillende tenders zoeken we iemand betrouwbaar en efficient om belangrijke teksten te vertalen, NL naar FR. Deze teksten gaan vooral ove software en hardware systeem maar kan varieren tot CV's, bedrijfsomschrijving. Deadline: 08 augustus. Bobex kwaliteitscontrole: het betreft hier technische teksten, minstens 20 pagina's. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocument Nederlands - Frans
We willen een werkdocument van zo'n ongeveer 1.000 woorden laten vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het is voor ons belangrijk dat de correcte termen worden gehanteerd. Inhoud van het document dient vertrouwelijk te blijven. Vertaling dient klaar te zijn tegen het einde van deze week: 19-12-2010 indien nog mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen te West-Vlaanderen, graag een prijsofferte per woord of prijs voor het volledig document. Reageren kan via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Limburg
OfficiŽle vertaling Nederlands - Arabisch DRINGEND
Ik ben dringend op zoek naar een beŽindigde vertaler voor het vertalen va 2 en een halve juridische documenten (+/- 100 woorden/blad), deze moeten vanuit het Nederlands naar het Arabisch vertaald worden. Graag nog deze week (01-12-2010) aangezien ik deze naar Marokko moet verzenden. Vertaling opdracht moet klaar zijn tegen zaterdag 04-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant gevestigd in Limburg wenst zo snel mogelijk een afspraak (01-12-2010), het zou dan aangenaam zijn mocht deze klant snel opgebeld worden (gegevens van de klant zijn hieronder te vinden). Alvast bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
Antwerpen
Fins vertaler
Wij zijn op zoek naar een Fins vertaler voor een vertaling van 2065 woorden van het Engels naar het Fins. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Ranst. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling handleiding Engels - Slovaaks
Wij zijn op zoek naar een vertaler voor de vertaling van een handleiding van het Engels naar het Slovaaks. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al meerdere malen van het Bobex systeem gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Deze opdracht betreft een technische vertaling van een 9-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalingen brochures, websites en cursussen
Wij zijn op zoek naar een vast vertaalbureau voor het vertalen van websites, brochures, cursussen, externe communicatie en dergelijke. Het gaat om vertalingen van het Nederlands naar het Engels en naar het Frans. Het gaat om een omvangrijk vertaalproject. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/12/2008: De vertaler moet voeling hebben met het medische en paramedische vakjargon. Het gaat om dringend vertaalwerk en niet zo dringend vertaalwerk.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima verloop! Zal ik nog gebruiken indien ik een project/alternatieven wil evalueren/uitvoere..."

E. Siaens

"Ik ben zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Bobex."

F. Briosi


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.