Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaling website: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaling website-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling website en werkbladen
Vertaling van Nederlands naar Frans van bestaande website, PDF files en werkbladen voor leerlingen (hier enkel de opgaves - cijfermateriaal blijft hetzelfde). Bobex kwaliteitscontrole, op 22/05/2009: Deze klant verwacht van de winnende leverancier vertalingen per e-mail in Word-documenten die hij dan zelf kan inbrengen op de nodige documenten.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling website Nederlands -> Engels
Wij zoeken een vertaler voor de vertaling van onze website. De vertaling dient van Nederlands naar Engels te gebeuren. De vertaling mag zowel van bij ons op kantoor (Nazareth) als van thuis uit gebeuren. Indien mogelijk, willen we de site ook naar Duits laten vertalen, maar dit is geen must. De inhoud is gespecialiseerd, maar de eigen jargon-woorden kunnen we aanreiken. Een factuur is nodig, de prijs speelt zeker een rol. Bobex kwaliteitscontrole, op 23/02/2009: Deze klant is een drukkerij, en is gevestigd in Deinze (afrit 7, E17 Gent-Kortrijk). Grafisch jargon dient vertaald te worden dus. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling website
Betreft een vertaling van 2 websites, ongeveer elk 7 pagina's lang. Een vertaling van Nederlands naar Frans. Werk moet snel uitgevoerd worden. Prijzen dienen eind volgende week 13/02/2009 binnen te zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2009: Deze klant is een groot- en kleinhandel in zonnepanelen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Geen regio
Vertaling website NL - DE
Vertalen van onze website (zie verder in de offerteaanvraag voor de URL) in het Duits. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/02/2008: Bedankt voor uw offerte in 2 delen: - 10 vaste pagina's (zie rubrieken in de rechterkolom) - ca. 200 productbeschrijvingen van ongeveer 100 karakters.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Als ik in de toekomst nog iets zoek, zou ik opnieuw van jullie diensten gebrui..."

C. Gaytant

"Ik vond de opzet en de snelheid waarbij leveranciers mij gecontacteerd hebben heel goed. Had ik..."

P. Vandeputte


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.