Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaling offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaling offerte-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van website
Wij hebben twee extra vertalingen nodig voor onze website, nl naar Spaans en Italiaans. Ook wordt er aan de website een extra pagina toegevoegd, die dan vertaald moet worden naar 5 andere talen, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Samenwerking met vertaler
Ik zoek een freelance vertaler die per maand enkele (tot meerdere) pagina's kan vertalen en die over een vlotte pen beschikt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf vertaler en zoekt iemand die hem kan 'ontlasten'. Bedankt voor uw prijsofferte indien interesse in deze samenwerking.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Nederlandse tekst naar het Engels en Frans
Vertaling van een Nederlandse tekst naar Engels ťn Frans. Tekst is bijlage afkomstig uit een docufilm. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft: 1300 woorden oftewel 4 pagina's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen documenten nieuwbouwproject
Vertalen van documenten van het Frans naar het Nederlands in verband met nieuwbouwproject. De omvang bedraagt een 75-tal pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages die deze klant toegevoegd heeft. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze vertalingsopdracht.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
OfficiŽle documenten Nederlands - Spaans
Ik ga huwen in Colombia, en daarvoor moeten een aantal officiŽle papieren vertaald worden van het Nederlands naar het Spaans. Ik schat zo een 7 tal officiŽle documenten, waaronder 3 verschillende geboorteaktes, vonnis echtscheiding, akte notaris echtscheiding e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had graag even een richtprijs ontvangen en wat kosten de apostilles. Reageren kan steeds online. Alvast bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling Nederlands - Frans
Ik moet volgende documenten vertalen van het Nederlands naar het Frans i.f.v. van een verhuis naar Frankrijk; aangifte belasting 2008, aangifte belastingen 2008, aanslagbiljet belastingen 2009, 3 laatste loonfiches, geboorte akte, uitreksel van het bevolkingsregister, arbeidsovereenkomst. Bobex kwaliteitscontrole: Totaal = 34 bladzijden. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Engels - Japans
Vertaling van een lease contract in het Japans. Zie bijlage. Bobex commentaar 18/06/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte voor vertaling standaard huurcontract en tijdspanne waarin deze dienst geleverd kan worden.
Vertalingen
Antwerpen
Dringend: vertaling offerte
Het vertalen van een offerte van 1 ŗ 2 A4 formulieren van het Nederlands naar het Frans. Bobex commentaar, op 10/01/2008: Kleine aanvraag, maar wel van een Bobex abonnee. Bedankt voor uw spoedige prijs offerte.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We hebben een oplossing gevonden dankzij een gouden tip van een Bobex leverancier. Ook hiervoor..."

R. D'Hondt

"Tevreden over de vele reacties op mijn Bobex offerte-aanvraag."

F. Ghekiere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.