Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaling nodig: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaling nodig-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Nederlandse tekst naar het Engels en Frans
Vertaling van een Nederlandse tekst naar Engels ťn Frans. Tekst is bijlage afkomstig uit een docufilm. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft: 1300 woorden oftewel 4 pagina's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Teksten vertalen in verschillende talen
Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze teksten commercieel en technisch kunnen vertalen in fr, en, de, es, pt, it, py, hu, cz, ea... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedig antwoord voor deze klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier.
Vertalingen
Henegouwen
Vertaling van het Nederlands naar het Frans
Wij zoeken iemand die voor ons 7 pagina's kan vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het betreft onder andere factuurvoorwaarden en een contract. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van het Engels naar het Japans
Een vertaling van het Engels naar het Japans van promotiemateriaal zoals brochures of uitnodigingen. Ook eventueel correspondentie zoals mails en brieven. Bobex kwaliteitscontrole: De vertaling bedraagt een tiental pagina's, maar dit kan ook meer zijn. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Vertalingen
Limburg
Vertaling website
Ik ben op zoek naar een oplossing voor de vertaling van onze website van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt. U vindt de URL van de te vertalen site verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van een product cataloog
Wij hebben vertegenwoordigers zitten in WalloniŽ die meer en meer de vraag krijgen om de catalogus in het Frans te hebben. Vandaar dus dat we op zoek zijn naar mogelijkheden om onze product cataloog (A4 formaat) te vertalen naar het Frans. Het gaat om 241 pagina's, let wel er staan veel foto's en dergelijke in maar op elk pagina is er tekst terug te vinden, op sommige pagina's wat meer dan op andere natuurlijk. Graag vertaler met kennis van technisch vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: isolatiespeciaalzaak gelegen in Kortemark. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Nederlandse handleiding
Graag de vertaling van een handleiding in Word, dit van het Nederlands naar het Engels. De handleiding beschrijft het gebruik van een webapplicatie. Grootte: 22743 tekens. Deadline: prijsofferte indienen voor 18-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf is gespecialiseerd in IT en software. Interesse in deze vertaalopdracht ... twijfel niet en stuur nu uw offerte online. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
OfficiŽle documenten Nederlands - Spaans
Ik ga huwen in Colombia, en daarvoor moeten een aantal officiŽle papieren vertaald worden van het Nederlands naar het Spaans. Ik schat zo een 7 tal officiŽle documenten, waaronder 3 verschillende geboorteaktes, vonnis echtscheiding, akte notaris echtscheiding e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had graag even een richtprijs ontvangen en wat kosten de apostilles. Reageren kan steeds online. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Fins vertaler
Wij zijn op zoek naar een Fins vertaler voor een vertaling van 2065 woorden van het Engels naar het Fins. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Ranst. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Engels - Japans
Vertaling van een lease contract in het Japans. Zie bijlage. Bobex commentaar 18/06/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte voor vertaling standaard huurcontract en tijdspanne waarin deze dienst geleverd kan worden.
Vertalingen
Waals Brabant
Vertaling IT service contract
Wij hebben een contract van 9 pagina's voor IT ondersteuning voor KMO's in het Nederlands. Dit zou zo snel mogelijk in het Frans vertaald moeten worden. Bobex commentaar 13/03/2008: Tweede offerte aanvraag van deze Bobex abonnee. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben door verschillende firma's gecontacteerd en heb offertes ontvangen. Al bij al een gestro..."

H. Coolens

"Interessante dienst, die goede deskundige firma's aanlevert. Daardoor kan je vergelijkingen uit..."

P. Verscheuren


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.