Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaling documenten: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaling documenten-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Geen regio
Aanvraag erkende vertaling
Erkende vertaling van getuigschriften en een diploma vanuit het Nederlands naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit Nederland.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling teksten naar het Frans en Engels
Vertaling van teksten vanuit het Nederlands naar het Frans en het Engels. De teksten bevatten medische woorden, maar zijn niet complex. Ze dienen vertaald te worden zodat ook anderstaligen op de site terecht kunnen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om in uw offerte beide talen apart op te nemen. Afhankelijk van de prijs kan ervoor gekozen worden om (voorlopig) slechts naar het Frans te vertalen.
Vertalingen
Brussel
Vertaling software en hardware systeem
Voor verschillende tenders zoeken we iemand betrouwbaar en efficient om belangrijke teksten te vertalen, NL naar FR. Deze teksten gaan vooral ove software en hardware systeem maar kan varieren tot CV's, bedrijfsomschrijving. Deadline: 08 augustus. Bobex kwaliteitscontrole: het betreft hier technische teksten, minstens 20 pagina's. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Vertalingen
Brussel
Artikel voor tijdschrift NL - ENG
Leverancier gezocht voor de vertaling van een tekst (artikel voor tijdschrift) +/- 35.000 tekens van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Voor een bedrijf gelegen in Brussel. Graag uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van document
Graag een leverancier voor het vertalen van een offerte, grootte van de vertaalopdracht: +/- 890 woorden. Tekst moet vertaald worden vanuit het Nederlands naar het Engels. Wij zijn zelf een bedrijf gespecialiseerd in het geven van taalcursussen maar doen zelf geen vertalingen. Bobex kwaliteitscontrole: hebben wel een kantoor gelegen in Nederland waar ze daar wel actief zijn in het uitvoeren van vertalingsopdrachten. Deze klant wenst de prijzen te vergelijken tussen Nederland & BelgiŽ. Graag een summiere offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Eerste vertaalopdracht
Leverancier gezocht voor het vertalen van een eerste opdracht ASAP, de tekst vindt u hier onderaan. Gesmede profielen volgens onderstaande omschrijving Aantal: -102 l.m. van profiel 1 (306 lentes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 1 -265 l.m. van profiel 2 (795 lengtes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 2 Materiaal: getrokken staal / handelsstaal S235JRG2 De getrokken profielen moeten bij ons in Ďrechteí staat geleverd worden. De min. Lengte welke mooi de tekening van het profiel beschrijft bedraagt 3 l.m. De lengtes zijn haaks afgezaagd en ontbraamd. Shipping/ transport: franco aan huis geleverd, of eventueel zelf afgehaald ter plaatse. Toolings: moeten de garantie geven om kwalitatief materiaal te leveren voor minimum 3x van de bovenstaande hoeveelheid. Wij betalen de tools bij bestelling. Tekening: wij leveren een nieuwe tekening aan, voor goedkeuring aan U voorgelegd. Monster: voordat U de productie start een staal van min. 2 l.m om een test te doen. Leveringstermijn: Volgens overeenkomst Onze Referentie: Wij danken U alvast voor het gestelde vertrouwen. Bobex kwaliteitscontrole: eerste vertaalopdracht, na deze zal er worden beslist indien er wordt verder gewerkt met dezelfde leverancier of niet. Andere vertaalopdrachten volgen. Graag een prijsofferte online of via e/mail. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Samenwerkingscontract
Graag een leverancier voor het vertalen van een samenwerkingscontract tussen twee bedrijven, dit vanuit het Engels naar het Nederlands, 4150 woorden. Graag kennis van technische, commerciŽle en juridische termen. Bobex kwaliteitscontrole: kleinhandel gespecialiseerd in meubelen en accessoires voor keukens en badkamers. Graag een gedetailleerde offerte via bobex. Bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Nederlandse handleiding
Graag de vertaling van een handleiding in Word, dit van het Nederlands naar het Engels. De handleiding beschrijft het gebruik van een webapplicatie. Grootte: 22743 tekens. Deadline: prijsofferte indienen voor 18-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf is gespecialiseerd in IT en software. Interesse in deze vertaalopdracht ... twijfel niet en stuur nu uw offerte online. Bedankt.
Vertalingen
Limburg
BeŽdigde vertaler
Graag een beŽdigde vertaler voor het vertalen van een 3 ŗ 4 tal facturen (gemiddeld 200 ŗ 250 woorden/factuur) waarvan een creditnota alsook een betalingsbewijs. Vertalen van het Engels naar het Turks zodat een rechtszaak kan worden gestart. Deadline: deze week nog (06-12-2010) indien mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze leverancier heeft een tijdje geleden goederen verkocht in Turkeie maar de facturen blijven maar onbetaald. Graag een offerte en telefonisch contact. Bedankt.
Vertalingen
Limburg
OfficiŽle vertaling Nederlands - Arabisch DRINGEND
Ik ben dringend op zoek naar een beŽindigde vertaler voor het vertalen va 2 en een halve juridische documenten (+/- 100 woorden/blad), deze moeten vanuit het Nederlands naar het Arabisch vertaald worden. Graag nog deze week (01-12-2010) aangezien ik deze naar Marokko moet verzenden. Vertaling opdracht moet klaar zijn tegen zaterdag 04-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant gevestigd in Limburg wenst zo snel mogelijk een afspraak (01-12-2010), het zou dan aangenaam zijn mocht deze klant snel opgebeld worden (gegevens van de klant zijn hieronder te vinden). Alvast bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocumenten Frans - Nederland
Wij hadden graag even samengewerkt met een leverancier voor het vertalen van een 5-tal werkdocumenten, dit van het Frans naar het Nederlands. Twee bijlages kunt u hier terugvinden, een derde bijlage kunt u via e-mail ontvangen aangezien deze te groot is om als bijlage toe te voegen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een korte offerte, rechtstreeks per telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling officiŽle documenten onderwijs
Graag een leverancier voor het vertalen vanuit het Nederlands naar verschillende Europese talen(+/- 6talen) van officiŽle documenten bij de inschrijving van de leerlingen op school. Eenmalig vertaling van 5 bladzijden waaruit inschrijvingsformulier, e.d., A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een school gelegen in B-8400, West-Vlaanderen. Graag een duidelijke prijsafspraak per te vertalen document. Graag reactie per E-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling Nederlands - Frans
Ik moet volgende documenten vertalen van het Nederlands naar het Frans i.f.v. van een verhuis naar Frankrijk; aangifte belasting 2008, aangifte belastingen 2008, aanslagbiljet belastingen 2009, 3 laatste loonfiches, geboorte akte, uitreksel van het bevolkingsregister, arbeidsovereenkomst. Bobex kwaliteitscontrole: Totaal = 34 bladzijden. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling medisch boek NL - ENG
Ik ben op zoek naar een leverancier voor de uitvoering van de vertaling van een boekje, het gaat hier over een bundeling van 44 blogs van een arts en 12 blogs van 12 wijzen, 56 stukjes tekst, gemiddeld een A4 groot (met foto's in totaal 100 pagina's). In bijlage een demo van 20 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een geneesheer gespecialiseerd in maag - darm en leverziekten en auteur van dit boekje.
Vertalingen
Antwerpen
BeŽdigd vertaler
Wij zijn op zoek naar een beŽdigd vertaler voor een 11-tal pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 2980 Zoersel. Vertaling van het Engels naar het Nederlands. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling documenten naar het Frans
Binnenkort start voor ons de kappersbeurs en we zijn op zoek naar een firma die onze documentatie kan vertalen van het Nederlands naar Frans. Kennis van woorden uit de kappersbranche en zelfs haarverlenging gevraagd. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/02/2009: De folder van deze klant moet dringend vertaald worden. Bedankt voor uw spoedige offerte dus.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Engels - Japans
Vertaling van een lease contract in het Japans. Zie bijlage. Bobex commentaar 18/06/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte voor vertaling standaard huurcontract en tijdspanne waarin deze dienst geleverd kan worden.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling documenten
Vertaling van documenten uit Zwitserland, attest van residentie, attest van ongehuwd van het Frans naar Nederlands voor het stadhuis van Leuven. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 29/01/2008: Bedankt voor uw prijsofferte om 4 ŗ 6 pagina's te vertalen.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante ervaring waarvan ik nog gebruik zal maken."

R. Smet

"We hebben een oplossing gevonden via Bobex op basis van criteria die we hadden. Ik heb ook elke..."

M. Vanhoutte


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.