Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaling contract: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaling contract-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van website
Wij hebben twee extra vertalingen nodig voor onze website, nl naar Spaans en Italiaans. Ook wordt er aan de website een extra pagina toegevoegd, die dan vertaald moet worden naar 5 andere talen, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant.
Vertalingen
Henegouwen
Vertalen naar het Engels
Vertalen naar het Engels van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Betreft 15 pagina's, 6400 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor het vertalen van deze juridische tekst.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Brussel
Vertaling Nederlands naar Duits
Vertaling Nederlands naar Duits. Het betreft 15 pagina's A4. Dit zou voor 12 maart moeten vertaald worden. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een tekst met politieke sociale inhoud. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocument Nederlands - Frans
We willen een werkdocument van zo'n ongeveer 1.000 woorden laten vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het is voor ons belangrijk dat de correcte termen worden gehanteerd. Inhoud van het document dient vertrouwelijk te blijven. Vertaling dient klaar te zijn tegen het einde van deze week: 19-12-2010 indien nog mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen te West-Vlaanderen, graag een prijsofferte per woord of prijs voor het volledig document. Reageren kan via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling medisch boek NL - ENG
Ik ben op zoek naar een leverancier voor de uitvoering van de vertaling van een boekje, het gaat hier over een bundeling van 44 blogs van een arts en 12 blogs van 12 wijzen, 56 stukjes tekst, gemiddeld een A4 groot (met foto's in totaal 100 pagina's). In bijlage een demo van 20 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een geneesheer gespecialiseerd in maag - darm en leverziekten en auteur van dit boekje.
Vertalingen
Geen regio
Vertaling contract Nederlands - Engels
Een vertaling van eenn contract van 4 pagina's 870 woorden. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/05/2009: Tweede offerteaanvraag van deze Nederlandse klant op op Bobex BelgiŽ. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Waals Brabant
Vertaling IT service contract
Wij hebben een contract van 9 pagina's voor IT ondersteuning voor KMO's in het Nederlands. Dit zou zo snel mogelijk in het Frans vertaald moeten worden. Bobex commentaar 13/03/2008: Tweede offerte aanvraag van deze Bobex abonnee. Bedankt voor uw prijs offerte.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is super snel en eenvoudig, zeker een aanrader."

E. Van Geldorp

"Zeer tevreden van Bobex. Dit was de eerste keer dat ik met Bobex werkte. Ook heel goed is de co..."

B. Wyseure


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.