Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaling: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaling-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Geen regio
Aanvraag erkende vertaling
Erkende vertaling van getuigschriften en een diploma vanuit het Nederlands naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit Nederland.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Dringend: Vertaling van een juridische tekst uit het Spaans
Wij zijn op zoek naar een vertaler die voor ons een dringende opdracht kan uitvoeren. We moeten een juridische tekst van 6 pagina's vertalen uit het Spaans naar het Nederlands.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Samenwerking met vertaler
Ik zoek een freelance vertaler die per maand enkele (tot meerdere) pagina's kan vertalen en die over een vlotte pen beschikt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf vertaler en zoekt iemand die hem kan 'ontlasten'. Bedankt voor uw prijsofferte indien interesse in deze samenwerking.
Vertalingen
Henegouwen
Vertalen naar het Engels
Vertalen naar het Engels van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Betreft 15 pagina's, 6400 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor het vertalen van deze juridische tekst.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Nederlandse tekst naar het Engels en Frans
Vertaling van een Nederlandse tekst naar Engels ťn Frans. Tekst is bijlage afkomstig uit een docufilm. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft: 1300 woorden oftewel 4 pagina's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Brussel
Vertaling software en hardware systeem
Voor verschillende tenders zoeken we iemand betrouwbaar en efficient om belangrijke teksten te vertalen, NL naar FR. Deze teksten gaan vooral ove software en hardware systeem maar kan varieren tot CV's, bedrijfsomschrijving. Deadline: 08 augustus. Bobex kwaliteitscontrole: het betreft hier technische teksten, minstens 20 pagina's. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling infobrochure Nederlands - Frans
Vertaling van een infobrochure over een VZW. Vertaling van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft 9 pagina's, zie bijlage bij de offerteaanvraag op de Bobex site. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Brussel
Vertaling Nederlands naar Duits
Vertaling Nederlands naar Duits. Het betreft 15 pagina's A4. Dit zou voor 12 maart moeten vertaald worden. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een tekst met politieke sociale inhoud. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van een product cataloog
Wij hebben vertegenwoordigers zitten in WalloniŽ die meer en meer de vraag krijgen om de catalogus in het Frans te hebben. Vandaar dus dat we op zoek zijn naar mogelijkheden om onze product cataloog (A4 formaat) te vertalen naar het Frans. Het gaat om 241 pagina's, let wel er staan veel foto's en dergelijke in maar op elk pagina is er tekst terug te vinden, op sommige pagina's wat meer dan op andere natuurlijk. Graag vertaler met kennis van technisch vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: isolatiespeciaalzaak gelegen in Kortemark. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail.
Vertalingen
Antwerpen
Webshop vertalen
Ik wil mijn webshop laten vertalen van het Nederlands naar het Duits en Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een onderneming die speelgoed en babyspullen verkopen. Offerte via onze site doorsturen.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Eerste vertaalopdracht
Leverancier gezocht voor het vertalen van een eerste opdracht ASAP, de tekst vindt u hier onderaan. Gesmede profielen volgens onderstaande omschrijving Aantal: -102 l.m. van profiel 1 (306 lentes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 1 -265 l.m. van profiel 2 (795 lengtes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 2 Materiaal: getrokken staal / handelsstaal S235JRG2 De getrokken profielen moeten bij ons in Ďrechteí staat geleverd worden. De min. Lengte welke mooi de tekening van het profiel beschrijft bedraagt 3 l.m. De lengtes zijn haaks afgezaagd en ontbraamd. Shipping/ transport: franco aan huis geleverd, of eventueel zelf afgehaald ter plaatse. Toolings: moeten de garantie geven om kwalitatief materiaal te leveren voor minimum 3x van de bovenstaande hoeveelheid. Wij betalen de tools bij bestelling. Tekening: wij leveren een nieuwe tekening aan, voor goedkeuring aan U voorgelegd. Monster: voordat U de productie start een staal van min. 2 l.m om een test te doen. Leveringstermijn: Volgens overeenkomst Onze Referentie: Wij danken U alvast voor het gestelde vertrouwen. Bobex kwaliteitscontrole: eerste vertaalopdracht, na deze zal er worden beslist indien er wordt verder gewerkt met dezelfde leverancier of niet. Andere vertaalopdrachten volgen. Graag een prijsofferte online of via e/mail. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling Nederlands - Chinees
Vertaling Nederlands naar Chinees van een 3-tal pagina's. Het betreft ongeveer 10 ŗ 12 pagina's, maar ik wil het tot maximaal 3 pagina's inkorten. Bobex kwaliteitscontrole: Juridische inhoud. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van juridische tekst
Ik heb een vertaling nodig van een juridische tekst (5pagina's), bedoeld als Algemene Voorwaarden bij een offerte en factuur van een grafisch bedrijf (illustratie en grafisch design). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in de provincie Antwerpen. Graag een prijsopgave via de site of mail. Met dank.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van contract
Wij zijn op zoek naar een vertaalbureau voor het vertalen van een contract. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een IT-contract dat van Nederlands naar Frans vertaald moet worden waarbij de nodige juridische zaken gerespecteerd moeten worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling in het Chinees en in het Hindi
Wij zijn op zoek naar een collega vertaler voor een vertaalopdracht van een Nederlandse tekst van +/- 350 woorden in het Chinees en in het Hindi. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Anzegem. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Limburg
Vertaling van rapport
Een rapport van om en bij de 40 pagina's over de marketing mix van een bedrijf vertalen van het NL naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw snelle reactie voor deze vertaling. U kan uw offerte doorsturen via de Bobex-site.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling handleiding Engels - Slovaaks
Wij zijn op zoek naar een vertaler voor de vertaling van een handleiding van het Engels naar het Slovaaks. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al meerdere malen van het Bobex systeem gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Deze opdracht betreft een technische vertaling van een 9-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van contract
Wij zijn op zoek naar een vertaler voor de vertaling van een exclusief contract. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft 10 pagina's (A4: +/- 4963 woorden). Bedankt voor uw prijsopgave. U kan uw offerte rechtstreeeks doorsturen naar deze klant via mail.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling website van NL naar FR en EN
Wij zijn op zoek naar een vertaler die alle teksten van onze website kan vertalen in het Frans en Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant uit Oost-Vlaanderen. Bedankt voor uw prijsvoorstel. U kan uw offerte doorsturen via de Bobex-site.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling naar het Engels
Ik heb een tekst van 20 bladzijden (4.229 woorden) die ik wens te vertalen naar het Engels. In de tekst komen een aantal geografische termen voor. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een Vlaamse overheidsinstelling die werken rond geografie. Omdat zij veel buitenlandse contacten hebben, doen zij regelmatig beroep op een vertaler. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Hebben goede offertes gekregen en gekozen om samen te werken met de firma Actis."

P. Aerts

"zeer positief : interessante offertes binnen korte tijd ontvangen. in de toekomst zal ik zeke..."

V. Petit


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.