Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaler gezocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaler gezocht-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Henegouwen
Vertalen naar het Engels
Vertalen naar het Engels van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Betreft 15 pagina's, 6400 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor het vertalen van deze juridische tekst.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van een handleiding
Offerte voor vertalen handleiding medische apparatuur (betreft ongeveer 95 pagina's). Bobex kwaliteitscontrole: Betreft vertaling van brontaal Engels naar doeltaal Nederlands. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Andere regio's
Vertalingen van NL-FR
Ik wil graag 6 documenten gaan vertalen. Van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een aanvraag van een Nederlandse Bobex leverancier. Bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
Henegouwen
Vertaling van het Nederlands naar het Frans
Wij zoeken iemand die voor ons 7 pagina's kan vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het betreft onder andere factuurvoorwaarden en een contract. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Translations from English into several languages
We need translations from English into several languages like German, Dutch, French, Italian, Turkish, Arabic, Spanish, Portuguese. Please see the link below to be translated. Bobex quality check: All the texts under ABOUT US have to be translated. Thank you for your price quote.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van een boek
Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een natuurboek van het Nederlands naar het Frans. Totaal te vertalen woorden bedraagt een 90.000-tal. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze auteur.
Vertalingen
Limburg
Vertaling website
Ik ben op zoek naar een oplossing voor de vertaling van onze website van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt. U vindt de URL van de te vertalen site verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaler voor langere termijn
Wij hebben regelmatig teksten die moeten vertaald worden van het Nederlands naar het Engels en Frans. Wij zoeken iemand die ons op langere termijn mee kan helpen. Bobex kwaliteitscontrole: Eerste opdracht: 1450 woorden. Ook schermen van de applicatie die deze klant ontwikkelt moeten soms vertaald worden. Daar staan technische termen in. Bedankt voor uw offerte opgave.
Vertalingen
Brussel
Artikel voor tijdschrift NL - ENG
Leverancier gezocht voor de vertaling van een tekst (artikel voor tijdschrift) +/- 35.000 tekens van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Voor een bedrijf gelegen in Brussel. Graag uw prijsopgave.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling van een website in het Nederlands
Leveranciers gezocht voor het vertalen van een website (zie URL hieronder) van het Nederlands naar het Frans, het Duits en het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: voor een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vloerbekleding. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van documenten naar het Nederlands
Op zoek naar een beŽdigde vertaling van een 4-tal documenten waaronder geboorteakte, marital status, bewijs van inschrijving & apostille, van het Engels naar het Nederlands. Bobex kwaliteitscontrole: sprake van documenten die nodig zijn het huwelijk. Graag een algemene offerte, rechtstreeks via email reageren. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van document
Graag een leverancier voor het vertalen van een offerte, grootte van de vertaalopdracht: +/- 890 woorden. Tekst moet vertaald worden vanuit het Nederlands naar het Engels. Wij zijn zelf een bedrijf gespecialiseerd in het geven van taalcursussen maar doen zelf geen vertalingen. Bobex kwaliteitscontrole: hebben wel een kantoor gelegen in Nederland waar ze daar wel actief zijn in het uitvoeren van vertalingsopdrachten. Deze klant wenst de prijzen te vergelijken tussen Nederland & BelgiŽ. Graag een summiere offerte.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht Frans - Nederlands
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor de vertaling van een werkdocument i.v.m. golfsport van het Frans naar het Nederlands. Grootte van de vertaling: 3,5 pagina's A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een Vlaamse Vereniging voor Golf vzw gevestigd in Vlaams-Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling Nederlands - Frans
Ik moet volgende documenten vertalen van het Nederlands naar het Frans i.f.v. van een verhuis naar Frankrijk; aangifte belasting 2008, aangifte belastingen 2008, aanslagbiljet belastingen 2009, 3 laatste loonfiches, geboorte akte, uitreksel van het bevolkingsregister, arbeidsovereenkomst. Bobex kwaliteitscontrole: Totaal = 34 bladzijden. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Vlaams Brabant
BeŽindigde vertaling Spaans - Nederlands
Ik ben op zoek naar een beŽdigde vertaling van een Spaans vonnis in het Nederlands. Grootte van de vertaling: 3,5 pagina's. Kennis in juridisch terminologie is nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een vertaler die door de rechtbank is beŽdigd. Bedankt voor uw offerte, mag via e-mail.
Vertalingen
Antwerpen
BeŽdigd vertaler
Wij zijn op zoek naar een beŽdigd vertaler voor een 11-tal pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: 2980 Zoersel. Vertaling van het Engels naar het Nederlands. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling handleiding
Wij zoeken iemand voor de vertaling handleiding notebook (een 50-tal pagina's: zie bijlage) van het Frans naar het Nederlands. Brontaal bestaat ook in het Engels, Duits, Turks, enz. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/06/2008: Locatie klant: Wemmel. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Brussel
Vertaling arrest
Vertaling van een arrest van een Hof van Beroep van 26 pagina's met elk ongeveer 25 lijnen. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/06/2008: Offerteaanvraag van een advocatenkantoor. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Brussel
Vertaling wetenschappelijke tekst
Vertaling van NL naar FR en van FR naar NL van wetenschappelijke studies mbt economie (klimaat, overheid, gezondheidszorg,...) van +/- 150 pagina's A4. De toon van de vertaling moet licht vulgariserend zijn (leesbaar door een groot publiek). Bobex kwaliteitscontrole, op 28/05/2008: Bedankt voor uw offerte in orde van grootheid (per pagina of per woord).
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen website
Het betreft een online shop voor het downloaden van geleide wandelingen door de Vlaamse kunststeden. De website die uit een 5-tal pagina's bestaat zou vertaald moeten worden in het Russisch, Italiaans, Japans. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/05/2008: Een summiere offerte is voldoende op dit moment. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling patent(en)
Mijn patent is goedgekeurd en moet nu "officieel" van het Engels naar Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Turks en waarschijnlijk nog enkele andere Europese talen vertaald worden. Teksten zijn natuurlijk hoofdzakkelijk technisch en bundel is toch om en bij de +/- 30 bladzijden. Zou in het kort moeten gebeuren. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/04/2008: Locatie: Temse. Deze klant is ook andere patenten aan het schrijven die later eveneens vertaald moeten worden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling juridisch document
Ik beschik over een Nederlandse versie van een opdracht tot verkoopsbemiddeling en een (verouderde) versie in het Frans. De Franse versie dient geactualiseerd. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/03/2008: Zie bijlages. Bedankt voor uw summiere prijs offerte.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben sowieso erg tevreden over de ontvangen offertes en de snelheid waarmee ik deze mocht ont..."

"Prima service, de zeer gemotiveerde kandidaten waren van uitzonderlijk goed niveau. Jullie zij..."

T. Vandyck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.