Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaler: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaler-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Geen regio
Aanvraag erkende vertaling
Erkende vertaling van getuigschriften en een diploma vanuit het Nederlands naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit Nederland.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Dringend: Vertaling van een juridische tekst uit het Spaans
Wij zijn op zoek naar een vertaler die voor ons een dringende opdracht kan uitvoeren. We moeten een juridische tekst van 6 pagina's vertalen uit het Spaans naar het Nederlands.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Nederlandse tekst naar het Engels en Frans
Vertaling van een Nederlandse tekst naar Engels ťn Frans. Tekst is bijlage afkomstig uit een docufilm. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft: 1300 woorden oftewel 4 pagina's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van technisch lastenboek
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een technisch lastenboek. Frans - Nederlands. Ongeveer 22 x A4 formaat. Graag kennis op technisch en juridisch vlak. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag zo snel mogelijk uw prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Translations from English into several languages
We need translations from English into several languages like German, Dutch, French, Italian, Turkish, Arabic, Spanish, Portuguese. Please see the link below to be translated. Bobex quality check: All the texts under ABOUT US have to be translated. Thank you for your price quote.
Vertalingen
Brussel
Politiek actualiteit Nederlands - Frans
Gezocht, leverancier voor het vertalen van politieke actualiteit, dit van het Nederlands naar het Frans. 250.000 tekens als een onderdeel van een boek van 650.000 tekens. Graag kennis van politiek, marxisme, economie en sociaal vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van kleine website
Persoon gezocht voor de vertaling van een kleine website over maatwerk lingerie (ongeveer 200 woorden), dit naar het Frans, Engels en Duits. Geen bepaald vakjargon nodig. Bobex kwaliteitscontrole: webpagina bestaat nog enkel maar in het Nederlands. Graag uw prijsopgave in eerste instantie via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Offerte vertaling brochure naar Frans en Engels
Graag hadden we volgende brochure (zie bijlage) vertaald gehad in het Frans en het Engels. Brochure bestaande uit 6 pagina's. De vertalingen zouden tegen het einde van volgende week beschikbaar moeten zijn, m.a.w. tegen 19-08. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bodycenter in Ieper, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van document
Graag een leverancier voor het vertalen van een offerte, grootte van de vertaalopdracht: +/- 890 woorden. Tekst moet vertaald worden vanuit het Nederlands naar het Engels. Wij zijn zelf een bedrijf gespecialiseerd in het geven van taalcursussen maar doen zelf geen vertalingen. Bobex kwaliteitscontrole: hebben wel een kantoor gelegen in Nederland waar ze daar wel actief zijn in het uitvoeren van vertalingsopdrachten. Deze klant wenst de prijzen te vergelijken tussen Nederland & BelgiŽ. Graag een summiere offerte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Eerste vertaalopdracht
Leverancier gezocht voor het vertalen van een eerste opdracht ASAP, de tekst vindt u hier onderaan. Gesmede profielen volgens onderstaande omschrijving Aantal: -102 l.m. van profiel 1 (306 lentes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 1 -265 l.m. van profiel 2 (795 lengtes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 2 Materiaal: getrokken staal / handelsstaal S235JRG2 De getrokken profielen moeten bij ons in Ďrechteí staat geleverd worden. De min. Lengte welke mooi de tekening van het profiel beschrijft bedraagt 3 l.m. De lengtes zijn haaks afgezaagd en ontbraamd. Shipping/ transport: franco aan huis geleverd, of eventueel zelf afgehaald ter plaatse. Toolings: moeten de garantie geven om kwalitatief materiaal te leveren voor minimum 3x van de bovenstaande hoeveelheid. Wij betalen de tools bij bestelling. Tekening: wij leveren een nieuwe tekening aan, voor goedkeuring aan U voorgelegd. Monster: voordat U de productie start een staal van min. 2 l.m om een test te doen. Leveringstermijn: Volgens overeenkomst Onze Referentie: Wij danken U alvast voor het gestelde vertrouwen. Bobex kwaliteitscontrole: eerste vertaalopdracht, na deze zal er worden beslist indien er wordt verder gewerkt met dezelfde leverancier of niet. Andere vertaalopdrachten volgen. Graag een prijsofferte online of via e/mail. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocumenten Frans - Nederland
Wij hadden graag even samengewerkt met een leverancier voor het vertalen van een 5-tal werkdocumenten, dit van het Frans naar het Nederlands. Twee bijlages kunt u hier terugvinden, een derde bijlage kunt u via e-mail ontvangen aangezien deze te groot is om als bijlage toe te voegen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een korte offerte, rechtstreeks per telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling Nederlands - Chinees
Vertaling Nederlands naar Chinees van een 3-tal pagina's. Het betreft ongeveer 10 ŗ 12 pagina's, maar ik wil het tot maximaal 3 pagina's inkorten. Bobex kwaliteitscontrole: Juridische inhoud. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling medisch boek NL - ENG
Ik ben op zoek naar een leverancier voor de uitvoering van de vertaling van een boekje, het gaat hier over een bundeling van 44 blogs van een arts en 12 blogs van 12 wijzen, 56 stukjes tekst, gemiddeld een A4 groot (met foto's in totaal 100 pagina's). In bijlage een demo van 20 pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een geneesheer gespecialiseerd in maag - darm en leverziekten en auteur van dit boekje.
Vertalingen
Vlaams Brabant
BeŽindigde vertaling Spaans - Nederlands
Ik ben op zoek naar een beŽdigde vertaling van een Spaans vonnis in het Nederlands. Grootte van de vertaling: 3,5 pagina's. Kennis in juridisch terminologie is nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een vertaler die door de rechtbank is beŽdigd. Bedankt voor uw offerte, mag via e-mail.
Vertalingen
Brussel
Vertaling van werkdocument
Wij zoeken een vertaalbureau voor de vertaling van een advies in verband met de sociale tarieven voor de klanten in de energiesector-nutsvoorzieniingen (gas- en elektriciteitssector). Bobex kwaliteitscontrole: Dit document moet vertaald worden van het Nederlands naar het Frans. Betreft een document van 450 woorden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Geen regio
Vertaling Nederlandse website
Wij zijn op zoek naar een vertaler van een Nederlandse website naar het Vlaams en Amerikaans-Engels. Het gaat om ongeveer 3.000 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze Nederlandse klant met uw tariefopgave per woord.
Vertalingen
Limburg
Website vertalen
Vertaling van onze website die momenteel enkel in het Nederlands is naar het Frans, Engels en Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de offerteaanvraag op Bobex voor de URL van deze site. Bedankt voor uw prijs offerte via het Bobex systeem.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling in het Chinees en in het Hindi
Wij zijn op zoek naar een collega vertaler voor een vertaalopdracht van een Nederlandse tekst van +/- 350 woorden in het Chinees en in het Hindi. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Anzegem. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Limburg
Vertaling van rapport
Een rapport van om en bij de 40 pagina's over de marketing mix van een bedrijf vertalen van het NL naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw snelle reactie voor deze vertaling. U kan uw offerte doorsturen via de Bobex-site.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling handleiding Engels - Slovaaks
Wij zijn op zoek naar een vertaler voor de vertaling van een handleiding van het Engels naar het Slovaaks. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die al meerdere malen van het Bobex systeem gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Deze opdracht betreft een technische vertaling van een 9-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Geen regio
Vertalingen van onze communicatie
Een vertaler Nederlands / Frans, die kan inloggen op ons bedrijfscommunicatiesysteem om simultaan onze nederlandstalige communicatie naar het frans te vertalen (en dit met een dagelijkse frequentie) zodat elke communicatie dadelijk in twee talen aan onze gebruikers wordt aangeboden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier over dadelijk een 200-tal pagina's. Maandelijks komen hier een 50 tal pagina's bij. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze samenwerking.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer gemakkelijk en praktisch systeem."

J. Verlinden

"Heel tevreden over Bobex. We wachten nog om onze defintieve beslissing te nemen, maar alvast be..."

L. leunens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.