Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertalen website: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertalen website-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Geen regio
Aanvraag erkende vertaling
Erkende vertaling van getuigschriften en een diploma vanuit het Nederlands naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit Nederland.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen webpagina's
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van de inhoud van een website, ca 4 A4 pagina's in times new roman 10, dit van het Engels naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit bedrijf is gevestigd in Antwerpen. Graag een summiere offerte, reageren mag via mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Brussel
Vertaling labels Engels - Koreaans
We willen een 2.750-tal labels uit een software applicatie laten vertalen vanuit het Engels naar het Koreaans. De labels bestaan meestal slechts uit 1 of enkele woorden, uitzonderlijk omvatten ze 1 of meerdere zinnen. Daarnaast dienen ook een aantal stukken tekst uit geautomatiseerde e-mails vertaald te worden. Bobex kwaliteitscontrole: De labels omvatten een 8000 tal woorden, de stukken tekst ongeveer 2700 woorden. Jargon: boekhouding en financiŽn. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Website Engels - Duits/Frans
Ik zoek een professional voor het vertalen van een website, dit vanuit het Engels naar het Duits en het Frans. Deze website telt zo'n 3.000 tot 5.000 woorden die moeten vertaald worden. Graag iemand die zich wat terugvindt in technisch - gereedschap - motorfietsen. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Graag een prijsofferte via mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen website Nederlands - Duits
Onze website zou van het Nederlands naar het Duits moeten vertaald worden, behalve het subthema "organogram". Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de offerteaanvraag voor de URL van de te vertalen site. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze vertaalopdracht.
Vertalingen
Geen regio
Vertalen content nieuwe website
Vertalen van content voor nieuwe website Vertalingen van NL naar FR/EN Omvang: ca. 38 bladzijden. Bobex commentaar, op 31/07/2008: Vijfde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Locatie: Gent. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijke manier om offertes te ontvangen. Tevreden over het verloop."

G. Nijssen

"Ik ben tevreden over de service. Ik kreeg namelijk een gerichte oplossing voor mijn probleem."

R. Peeters


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.