Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertalen document: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertalen document-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
BeŽdigde vertaling NL - EN
Een beŽdigde vertaling van de gecoŲrdineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
Henegouwen
Vertalen naar het Engels
Vertalen naar het Engels van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Betreft 15 pagina's, 6400 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor het vertalen van deze juridische tekst.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Nederlandse tekst naar het Engels en Frans
Vertaling van een Nederlandse tekst naar Engels ťn Frans. Tekst is bijlage afkomstig uit een docufilm. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft: 1300 woorden oftewel 4 pagina's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Teksten vertalen in verschillende talen
Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze teksten commercieel en technisch kunnen vertalen in fr, en, de, es, pt, it, py, hu, cz, ea... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedig antwoord voor deze klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van technisch lastenboek
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een technisch lastenboek. Frans - Nederlands. Ongeveer 22 x A4 formaat. Graag kennis op technisch en juridisch vlak. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag zo snel mogelijk uw prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Brussel
Politiek actualiteit Nederlands - Frans
Gezocht, leverancier voor het vertalen van politieke actualiteit, dit van het Nederlands naar het Frans. 250.000 tekens als een onderdeel van een boek van 650.000 tekens. Graag kennis van politiek, marxisme, economie en sociaal vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gevestigd in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van kleine website
Persoon gezocht voor de vertaling van een kleine website over maatwerk lingerie (ongeveer 200 woorden), dit naar het Frans, Engels en Duits. Geen bepaald vakjargon nodig. Bobex kwaliteitscontrole: webpagina bestaat nog enkel maar in het Nederlands. Graag uw prijsopgave in eerste instantie via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Offerte vertaling brochure naar Frans en Engels
Graag hadden we volgende brochure (zie bijlage) vertaald gehad in het Frans en het Engels. Brochure bestaande uit 6 pagina's. De vertalingen zouden tegen het einde van volgende week beschikbaar moeten zijn, m.a.w. tegen 19-08. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bodycenter in Ieper, provincie West-Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Duits - Nederlands
Als verdeler van de Vinyit producten hier in BelgiŽ moet ik een vertaling hebben van een map met productvoorstellingen, technische specificaties, plaatsingswijze, enz.... Bobex kwaliteitscontrole: Deze moet wel identiek zijn aan map moederbedrijf. Betreft ongeveer 100 pagina's, inclusief afbeeldingen en foto's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Eerste vertaalopdracht
Leverancier gezocht voor het vertalen van een eerste opdracht ASAP, de tekst vindt u hier onderaan. Gesmede profielen volgens onderstaande omschrijving Aantal: -102 l.m. van profiel 1 (306 lentes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 1 -265 l.m. van profiel 2 (795 lengtes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 2 Materiaal: getrokken staal / handelsstaal S235JRG2 De getrokken profielen moeten bij ons in Ďrechteí staat geleverd worden. De min. Lengte welke mooi de tekening van het profiel beschrijft bedraagt 3 l.m. De lengtes zijn haaks afgezaagd en ontbraamd. Shipping/ transport: franco aan huis geleverd, of eventueel zelf afgehaald ter plaatse. Toolings: moeten de garantie geven om kwalitatief materiaal te leveren voor minimum 3x van de bovenstaande hoeveelheid. Wij betalen de tools bij bestelling. Tekening: wij leveren een nieuwe tekening aan, voor goedkeuring aan U voorgelegd. Monster: voordat U de productie start een staal van min. 2 l.m om een test te doen. Leveringstermijn: Volgens overeenkomst Onze Referentie: Wij danken U alvast voor het gestelde vertrouwen. Bobex kwaliteitscontrole: eerste vertaalopdracht, na deze zal er worden beslist indien er wordt verder gewerkt met dezelfde leverancier of niet. Andere vertaalopdrachten volgen. Graag een prijsofferte online of via e/mail. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Samenwerkingscontract
Graag een leverancier voor het vertalen van een samenwerkingscontract tussen twee bedrijven, dit vanuit het Engels naar het Nederlands, 4150 woorden. Graag kennis van technische, commerciŽle en juridische termen. Bobex kwaliteitscontrole: kleinhandel gespecialiseerd in meubelen en accessoires voor keukens en badkamers. Graag een gedetailleerde offerte via bobex. Bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
OfficiŽle documenten OekraÔens - Nederlands
Ik heb een leverancier nodig voor het vertalen van 4 OekraÔense documenten. Het betreft bewijs van woonst, geboorteakte, e.d. 4 pagina's A4 formaat (niet volledig gevuld). Graag een beŽdigde vertaler aangezien de documenten bruikbaar moeten zijn voor aangifte op de gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een duidelijke prijsopgave voor deze vertaalopdracht. Alvast bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Nederlandse handleiding
Graag de vertaling van een handleiding in Word, dit van het Nederlands naar het Engels. De handleiding beschrijft het gebruik van een webapplicatie. Grootte: 22743 tekens. Deadline: prijsofferte indienen voor 18-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: dit bedrijf is gespecialiseerd in IT en software. Interesse in deze vertaalopdracht ... twijfel niet en stuur nu uw offerte online. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocumenten Frans - Nederland
Wij hadden graag even samengewerkt met een leverancier voor het vertalen van een 5-tal werkdocumenten, dit van het Frans naar het Nederlands. Twee bijlages kunt u hier terugvinden, een derde bijlage kunt u via e-mail ontvangen aangezien deze te groot is om als bijlage toe te voegen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een korte offerte, rechtstreeks per telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling officiŽle documenten onderwijs
Graag een leverancier voor het vertalen vanuit het Nederlands naar verschillende Europese talen(+/- 6talen) van officiŽle documenten bij de inschrijving van de leerlingen op school. Eenmalig vertaling van 5 bladzijden waaruit inschrijvingsformulier, e.d., A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een school gelegen in B-8400, West-Vlaanderen. Graag een duidelijke prijsafspraak per te vertalen document. Graag reactie per E-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht Frans - Nederlands
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor de vertaling van een werkdocument i.v.m. golfsport van het Frans naar het Nederlands. Grootte van de vertaling: 3,5 pagina's A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een Vlaamse Vereniging voor Golf vzw gevestigd in Vlaams-Brabant. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Vertalingen
Brussel
Vertaling arrest
Vertaling van een arrest van een Hof van Beroep van 26 pagina's met elk ongeveer 25 lijnen. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/06/2008: Offerteaanvraag van een advocatenkantoor. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een zeer handige en welgekomen site!"

"Bobex nam na mijn offerteaanvraag zeer snel contact op. Ook de firma's waar mee zij contact mee..."

J. Van Brussel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.