Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertaalkantoor: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertaalkantoor-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Translations from English into several languages
We need translations from English into several languages like German, Dutch, French, Italian, Turkish, Arabic, Spanish, Portuguese. Please see the link below to be translated. Bobex quality check: All the texts under ABOUT US have to be translated. Thank you for your price quote.
Vertalingen
Groothertogdom Luxemburg
Vertaling Frans - Duits
Wij hebben een Franstalig contract dat vertaald moet worden naar het Duits. Het contract bestaat uit ongeveer 10 pagina's. Uitvoering: zo spoedig mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft een juridische tekst. Bedankt voor uw spoedige prijsofferte.
Vertalingen
Antwerpen
BeŽdigd vertaler voor Duitse nationalisering
BeŽdigd vertaler voor het vertalen van een 12-tal pagina's (samenstelling gezin, echtscheidingspapieren) voor Duitse nationalisering. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Gierle, provincie Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling infobrochure Nederlands - Frans
Vertaling van een infobrochure over een VZW. Vertaling van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft 9 pagina's, zie bijlage bij de offerteaanvraag op de Bobex site. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Limburg
OfficiŽle vertaling Nederlands - Arabisch DRINGEND
Ik ben dringend op zoek naar een beŽindigde vertaler voor het vertalen va 2 en een halve juridische documenten (+/- 100 woorden/blad), deze moeten vanuit het Nederlands naar het Arabisch vertaald worden. Graag nog deze week (01-12-2010) aangezien ik deze naar Marokko moet verzenden. Vertaling opdracht moet klaar zijn tegen zaterdag 04-12-2010. Bobex kwaliteitscontrole: deze klant gevestigd in Limburg wenst zo snel mogelijk een afspraak (01-12-2010), het zou dan aangenaam zijn mocht deze klant snel opgebeld worden (gegevens van de klant zijn hieronder te vinden). Alvast bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
Antwerpen
OfficiŽle documenten Nederlands - Spaans
Ik ga huwen in Colombia, en daarvoor moeten een aantal officiŽle papieren vertaald worden van het Nederlands naar het Spaans. Ik schat zo een 7 tal officiŽle documenten, waaronder 3 verschillende geboorteaktes, vonnis echtscheiding, akte notaris echtscheiding e.d. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had graag even een richtprijs ontvangen en wat kosten de apostilles. Reageren kan steeds online. Alvast bedankt.
Vertalingen
Brussel
Vertaling labels Engels - Koreaans
We willen een 2.750-tal labels uit een software applicatie laten vertalen vanuit het Engels naar het Koreaans. De labels bestaan meestal slechts uit 1 of enkele woorden, uitzonderlijk omvatten ze 1 of meerdere zinnen. Daarnaast dienen ook een aantal stukken tekst uit geautomatiseerde e-mails vertaald te worden. Bobex kwaliteitscontrole: De labels omvatten een 8000 tal woorden, de stukken tekst ongeveer 2700 woorden. Jargon: boekhouding en financiŽn. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Website Engels - Duits/Frans
Ik zoek een professional voor het vertalen van een website, dit vanuit het Engels naar het Duits en het Frans. Deze website telt zo'n 3.000 tot 5.000 woorden die moeten vertaald worden. Graag iemand die zich wat terugvindt in technisch - gereedschap - motorfietsen. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Graag een prijsofferte via mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Fins vertaler
Wij zijn op zoek naar een Fins vertaler voor een vertaling van 2065 woorden van het Engels naar het Fins. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Ranst. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Proof-reading
Proof-reading van een Engelse tekst (werkdocument) bestaande uit 30 bladzijden. De tekst bestaat voor 80% uit een reeds Engelse bron, het gaat hier over een recompilatie (samenbrengen van een paar teksten zonder daar een iets aan te veranderen). De resterend 20% moeten nagelezen worden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een Bobex abonnee die ook regelmatig van het Bobex systeem gebruik maakt, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. Graag een richtprijs via onze site. Met dank.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen website Nederlands - Duits
Onze website zou van het Nederlands naar het Duits moeten vertaald worden, behalve het subthema "organogram". Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de offerteaanvraag voor de URL van de te vertalen site. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze vertaalopdracht.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk om via 1 website verschillende firma's te contacteren."

S. Herpelinckx

"Goede service, het aanbieden van firma's is prachtig. Er zal altijd wel een firma bij zijn die ..."

R. VAN CALSTEREN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.