Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Versturen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVersturen-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf te Diegem
Ik wens een frankeermachine voor het bedrijf. Geen paketten, soms aangetekend, ook in buitenland. Nu via externe firma.
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een onderwijsinstelling in Genk
Ik wens graag een aankoopofferte voor een frankeertoestel. We hebben op regelmatige basis aangetekende zendingen of postpakketten. Heem zelden hebben we ook ene zending naar het buitenland.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Kampenhout
Het is nogal moeilijk te zeggen hoeveel post we hebben , aangezien we als evenementenbureau sterk seizoensgebonden zijn. Sommige maanden kunnen we meer als 1000 poststukken hebben, terwijl andere maanden er bijna geen verzendingen zijn. We hebben voornamelijk nationale zendingen, internationale zendingen zijn zeer zeldzaam. We hebben wel vaak grote oplagen die verzonden worden.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in sint gillis waas
Momenteel hebben we een kleine briefwisseling, 25-40 per week. Maar we zijn van plan binnenkort te beginnen met folders te versturen. Hierom had ik graag informatie en ene kostprijs ontvangen voor een frankeertoestel. Het zal dan voornamelijk gaan over brieven van groot formaat voor binnenlandse zendingen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Bellegem
We richten ons enkel op nationale zendingen. Op maandbasis hebben we minimum 300 poststukken + enkele aangetekende zendingen. Graag een prijsofferte voor huur en aankoop.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Lummen
Onze kantoren zijn recent vernieuwd. We zijn echter niet echt tevreden over onze huidige frankeermachines en zouden daarom graag willen vergelijken met andere leveranciers. We hebben enkel brieven in onze postbedeling.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Wij versturen toch heel wat post, het lijkt me interessant eens te bekijken hoe dit met een frankeermachine kan.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Vrijblijvend informatie en een offerte aub voor een frankeermachine
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine
Graag een machine voor het frankeren van gewone brieven. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor elektrowinkel te Antwerpen
Graag een fankeermachine voor het verzenden van ongeveer 500st per maand.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor groot gebruik, tot 1000 stuks, voor bedrijf te Vlaams-Brabant
Voor het verwerken van maililngs en facturatie met een oplage van maximum 1000 stuks. Formaat van 220x110 tot A4. Bedankt
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf te West-Vlaanderen
Interesse in kleine of grote frankeermachine, hangt er vanaf welke best past voor mijn verbruik van zendingen. Zo moet ik niet telkens naar het postkantoor. Wij versturen ongeveer 25 tot 40 brieven per dag.
Frankeermachine
Brussel
Interesse in frankeermachine bij kledingmerk Scabal
Interesse in frankeermachine
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Verzekeringsbureau te West-Vlaanderen zoekt frankeermachine
Wij overwegen om de post te fankeren met een frankeermachine, ongeveer 100 postzegels per dag + 1 x per maand ongeveer 1000 postzegels Graag per kerende een offerte
Frankeermachine
Antwerpen
Schilderbedrijf te Antwerpen heeft interesse in frankeermachine
Ik wel interesse in frankeermachines, zag dit al eens ergens, stuur me aub enkel via e-mail eerst wat informatie, bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor sanitairbedrijf te West-Vlaanderen
Meer informatie en prijzen van een frankeermachine aub, om te evalueren of dit interessant kan zijn om onze zendingen mee te frankeren.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine gevraagd voor Oost-Vlaams bedrijf
Voor onze dagelijkse postzendingen lijkt het ons handig een automatische frankeermachine te hebben. Nu, wij verhuizen in mei-juni en hebben het nu bijzonder druk, kan u mij eind april contacteren aub. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Telecom bedrijf uit Antwerpen overweegt aankoop van frankeermachine
Ik heb interesse in een frankeermachine om het verzenden van onze poststukken te vergemakkelijken, meer informatie gevraagd.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine gevraagd voor Vakbond Defensie te West-Vlaanderen
Ik vertegenwoordig de vakbond van Defensie, en wij versturen toch regelmatig vrij veel postzendingen. We hebben dan ook interesse in een frankeermachine. Graag contact opnemen met mij aub.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine gevraagd voor 25 dagelijkse zendingen, bedrijf in West-Vlaanderen
Ik heb een horecazaak en ben voorzitter van twee verenigingen, en verstuur in die mate toch wat post, gemiddeld 15 stuks per dag. Is het interessant een frankeermachine te gebruiken hiervoor? Wat is de prijs?
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Bedrijf te Vlaams-Brabant overweegt aankoop frankeermachine
Wij versturen veel post in het begin en op het einde van de maand. Vanaf hoeveel stukken is het interessant een frankeermachine aan te schaffen? Kan u mij hiermee verder helpen? Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor 25 30 poststukken gezocht door Antwerps Computerbedrijf
In mijn bedrijf dat zich bezig houdt met computers en telecom-toepassingen versturen wij toch een 25 30 poststukken per dag. Het lijkt me interessant om dit met een frankeermachine te gaan doen. Contact aub
Frankeermachine
Limburg
Afvalbedrijf zoekt frankeermachine voor versturen van haar post en publiciteit
Afhankelijk van moment tot moment versturen wij behoorlijk wat poststukken, 10 tot 100 stuks per dag. Graag info of dit handiger kan met een frankeermachine, en info rond tarieven en voorwaarden. Per mail aub!
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Bedrijf te Oudenaarde met dagelijks 25 poststukken wenst frankeermachine
Ons bedrijf te Oudenaarde verstuurt dagelijks zeker 20 25 poststukken. Het lijkt ons dan ook interessant hiervoor een frankeermachine te gaan gebruiken. Graag meer info.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken leden magazine
Maandelijks drukken en versturen van een magazine. 1 cover + 8 tal pagina's A4. Luxe feeling. Bobex commentaar 07/07/2008: offerte aanvraag voor bedrukken van een mini leden magazine (1.000 ex. / maand) in A4.

Versturen

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.


Zoektermen:

 , 

Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed om snel offertes te krijgen en te vergelijken en nieuwe leveranciers te vinden."

D. D'Heedene

"Ik ben zeer tevreden. De afspraken van leveranciers zijn nageleefd. Ik zal nog via deze site we..."

S. Stas


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.