Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Verse fruitmand: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerse fruitmand-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Ukkel
We wensen met deze diens in de loop van volgend jaar te beginnen. Naast een richtprijs zijn we vooral geïnteresseerd in de organisatie en praktische aanpak. We hebben namelijk geen echte centrale plaats en wensen deze aan te beiden aan een 300-350 mensen. Wat is de beste manier om deze te bedelen en hier wat controle op te houden, welk aanbod heeft u en hoe gebeurd het aanbrengen en ophalen. Graag een gerichte en uitgebreide offerte, dank u.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Zandhoven
Ik zou graag vanaf begin volgend jaar willen beginnen met mij personeel fruit op het werk aan te bieden. Ik wens hiervoor een fruitmand op een centrale plaats te zetten. Naast een prijsofferte had ik ook graag wat verdere praktische informatie verkregen.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruit op kantoor voor een bedrijf in Brussel
We zouden een leveringssyteem opstarten waarbij onze werknemers tegen betaling fruit kunnen bestellen op kantoor. Na een enquête blijkt dat het zou gaan om een 15 tal mensen. Het betalingssysteem wordt voledig door ons voorzien en we zijn nu enkel op zoek naar een kosten offerte voor de besteling en levering ervan.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van levering fruit op kantoor. We hadden graag een levering van om de 2 weken gehad. Alvast bedankt voor de offerte!
Vers fruit op kantoor
Luik
Fruit op kantoor voor een vereniging in Luik.
Graag een offerte van levering fruit op werk. Dagelijks zullen 6à9 personen gebruik willen maken van deze service. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Vers fruit op het werk voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van levering vers fruit voor 4à5 personen. Levering per week zou ideaal zijn. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruit voor medewerkers en veel bezoekers
Wij tellen een 10-tal medewerkers, maar hebben tot 70 bezoekers.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitmand, Antwerpen
Offerteaanvraag voor wekelijkse fruitmand op kantoor, 10 à 15 medewerkers in totaal. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Verse fruitmand

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Très efficaces."

M. Kankonda

"Voor bedrijven met drukke agenda's en weinig tijd is dit de ideale oplossing! Bobex staat voor ..."

I. DE PLECKER


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.