Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Verschillende leveranciers: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerschillende leveranciers-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Houthalen
Graag een offerte voor een waterkoeler die bestaat uit maximaal 10 liter flessen. Het liefst een tafelmodel en het water moet op kamertemperatuur zijn.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Tildonk
We hebben momenteel een leverancier maar omdat we niet meer tevreden zijn wensen we graag een vergelijking te maken met andere leveranciers. Momenteel gebruiken we een systeem met waterkoelers met fles maar we hadden ook graag een vergelijking gemaakt met een systeem op de waterleiding. Op dagelijkse basis hebben we een kleine 100 mensen die gebruik zullen maken van de waterkoeler(s). Graag een huurofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Lille
Ik heb in totaal zo'n 20 mensen in dienst maar daarnaast komen er ook regelmatig klanten over de vloer. U mag rekenen op een dagelijks gebruik van 20-25 mensen. Graag had ik een prijsvergelijking doorgevoerd met verschillende leveranciers voor zowel aankoop als huuroffertes.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
offerte voor een waterkoeler met flessen en warm water
Wij zoeken ook optioneel warm water mogelijkheid van de dispenser.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Hofstade
We zijn met 1718 personen op kantoor. We hadden graag een waterkoeler op waterleiding gehad. Graag een offerte voor meer dan 20 gebruikers per dag. Alvast bedankt.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Hever
we wensen graag een offerte voor de aankoop van een waterkoeler op fles van verschillende leveranciers. Deze waterkoeler moet zowel koud als warm water kunnen geven. Ik schat dat ongeveer 15 mensen hiervan dagelijks gebruik van zullen maken.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een school in Herfelingen
Graag had ik de prijzen ontvangen van verschillende leveranciers van waterkoelers. Deze zal geplaatst worden in de leerkrachtenkamer van de gemeentelijke basisschool. Hier is geen waterleiding voorzien dus we hebben een systeem nodig die hier los van werkt. We wensen geen bekers bij zaan te kopen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Ik zoek een waterkoeler met fles voor aankoop. Ik wens geen verdere verplichtingen.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor 2 bedrijven in West-Vlaanderen.
Ik heb 2 bedrijven. een dienstencheques waar 12 personen werkzaam zijn. De andere bedrijf (productiebedrijf) zijn er 25 personen werkzaam. Ik had graag waterkoelers geplaatst. Graag een vrijblijvende offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een waterkoeler. Dagelijks zijn er 15 personen werkzaam op onze zaak. alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van waterkoelers. Dagelijks te gebruiken door 45 personen. Vriendelijk bedankt voor de offertes.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler op waterleiding. Dagelijks te gebruiken door 89 personen. Vriendelijk bedankt voor de offertes.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler. Het liefst een waterkoeler op waterleiding. Dagelijks gebruik 510 personen. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een beginnend afslankinstituut in Oost-Vlaanderen.
Ik wil een afslankinstituut beginnen. Dagelijks hoop ik meer dan 20 personen over de vloer te hebben. Wat gaat het me kosten als ik waterkoeler wil plaatsen? Graag een vrijblijvende offerte van waterkoelers.
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
Waterkoeler voor een bedrijf in Brussel.
We zijn met 25 man op kantoor. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Alvast bedankt!
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. waterkoeler op fles of op waterleiding, geen voorkeur. Het zal door 8 personen gebruikt worden. Alvast bedankt.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler op fles voor bedrijf in Vlaams Brabant
We zullen de waterkoeler plaatsen in onze atelier/winkel, het aders is van de administratieve zetel waar alle facturatie zal plaatsvinden.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler voor een winkel in Meulebeke
We hebben een waterkoeler bij Elis. We zijn niet tevreden over de services en leveringen. Graag een offerte te ontvangen van andere waterkoeler leveranciers.

Verschillende leveranciers

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een snelle opvolging en een goede begeleiding door Bobex die wij later, indien nodig, nog zulle..."

L. Vindevogel

"Ben er best tevreden over."

B. De Block


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.