Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Verloning met maaltijdcheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerloning met maaltijdcheques-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zaak te Zulte
Ik zoek maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder), ik betaal mezelf loon uit.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Lanaken
Dit is voor een eetcafť. In totaal zijn we actief met 3 arbeiders. We hebben nog nooit gebruik gemaakt van maaltijdcheques dus graag een uitgebreide offerte met meer informatie over kosten, fiscale voordelen, verloning via maaltijdcheques enz ...
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een optiek in Zwijnaarde
Ik wens verdere informatie en een prijsofferte voor mijzelf als zelfstandige optieker te verlonen met maaltijdcheques. Eventueel ben ik ook geÔnteresseerd in Ecocheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Deurne
Ik wens momenteel drie medewerkers, bedienden te verlonen via maaltijdcheques. Graag had ik naast de offerte ook verdere informatie verkregen over de praktische kant van de zaken. Zo heb ik gehoord dat er een mogelijkheid bestaat om bepaalde medewerkers pas vanaf een zekere anciŽnniteit via maaltijdcheques te verlonen. Hoe werkt dit precies. Verder wens ik ook informatie over de wettelijke verplichtingen en andere voorwaarden.
Maaltijdcheques
Antwerpen
maaltijdcheques voor een bedrijf in Ravels
Ik kan momenteel niet bij de exacte nummers komen maar momenteel werk er ongeveer 60 mensen fulltime in het bedrijf; ongeveer gelijk verdeeld over arbeiders en bedienden. Ik wens graag vrijblijvende offertes te ontvangen over de mogelijkheden, wettelijke verplichtingen en voordelen voor de verloning met maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
Ik en mijn partner nemen een bouwbedrijf over; In de toekomst zal ik dus een of eventueel twee mensen in dienst moeten nemen. Vanaf waneer is het aangeraden om gebruik te maken van Maaltijdcheques. Graag een uitgebreide offerte met de nodige informatie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Prijsopgave voor maaltijdcheques
Voor 32 personen wensen we een prijsopgave te ontvangen, dit kan nog oplopen tot een 45-tal. Het zou wel niet voor vandaag of morgen zijn, maar eerder voor november of december. Bedankt voor uw prijsofferte.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen
Bedankt voor uw prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen.
Maaltijdcheques
Limburg
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een zelfstandige in Limburg.
Ik ben zelfstandig. Is het mogelijk om een maaltijdcheque aan te vragen voor 1 persoon? Graag een offerte van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerteaanvraag voor 2 van mijn bedienden. Wat zijn de voordelen van maaltijdcheques? En zijn 2 medewerkers genoeg om een offerte aan te vragen? Alvast bedankt!
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik heb gelezen op het internet dat het mogelijk is om maaltijdcheques aan te vragen voor zelfstandigen. Graag hier wat meer informatie over, aanvraag zal voor 1 persoon zijn.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag maaltijdcheque voor een zelfstandige in bijberoep.
Ik ben een zelfstandige in bijberoep en wil graag weten of het mogelijk is om een maaltijdcheque aan te vragen. Nu zal het enkel voor 1 persoon zijn en in de toekomst voor 2. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor personeel van 2 rusthuizen
Wij wensen ons eens te informeren over de mogelijkheden van maaltijdcheques voor ons personeel. Betreft 2 rusthuizen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor zaakvoerder
Ik had graag de voordelen van maaltijdcheques ontvangen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Heist-op-den-berg
Voor onze zaak in Heist-op-den-berg wens ik een offerteaanvraag maaltijdcheques te ontvangen. Er zijn nu 3 medewerkers werkzaam op de zaak. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een carrosserie in Zevekotee
Graag een offerte maaltijdcheques voor onze zaak. De aanvraag doe ik voor 3 medewerkers van mij. Het ligt aan de prijs of ik de maaltijdcheques wens voor alle medewerkers.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor garage
Wij werken met 4 personen, en hebben ecocheques voor hen, nu hadden wij graag geweten als deze ecocheques eventueel kunnen omgezet worden in maaltijdcheques. Bedankt voor uw offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor medewerkers
Wij zijn momenteel met een 6-tal medewerkers, maar vanaf mei zijn we met 11, graag dus uw prijsofferte voor maaltijdcheques voor allemaal.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques offerte, uitdelen maaltijdcheques sodexo werknemers
Wij willen als werknemers maaltijdcheques vragen aan onze werkgever. Kunnen jullie een offerte voor ons maken voor 80 werknemers. Wij werken in de sociale sector en zijn een vzw. Wij willen graag onze werkgever overtuigen door concrete cijfers te laten zien. Hopelijk snel een antwoord.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor bvba 3 werknemers
We zijn een BVBA met 3 werknemers en willen starten met maaltijdcheques. Graag een offerte.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerte maaltijdcheques personeel
Maaltijdcheques als bijkomende dagvergoeding voor maaltijden voor het personeel, extraatje. Ik heb 3 chauffeurs in dienst, en dan mezelf ook nog graag. Graag offerte
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques offerte, uitdelen maaltijdcheques sodexo werknemers
Graag prijsinformatie maaltijdcheques voor 16 personen. We hebben er nu van Edenred, graag prijs en dienstverlening vergelijken.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerte maaltijdcheques, uitdelen maaltijdcheques sodexo werknemers
IK maak graag een afspraak met iemand voor meer uitleg over maaltijdcheques, welk bedrag ik kan uitkeren en hoe dit net allemaal werkt, en om dan de bestelling te plaatsen. Ik heb 2 bediendes naast mezelf die eventueel hiervan zullen genieten.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerte maaltijdcheques, uitdelen maaltijdcheques sodexo werknemers
Ik zoek een voordeel te geven aan mijn werknemer, en maaltijdcheques leek me daar wel een goed idee. Graag meer informatie en prijsindicatie
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques offerte, uitdelen maaltijdcheques sodexo werknemers
Offerte voor maaltijdcheques voor 5 personen aub om aan de zaakvoerder voor te leggen

Verloning met maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden."

C. Devisch

"Ik vind het medium excellent. Om geloofwaardig te zijn moet er door aanvrager en aanbieder echt..."

M. Geuens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.