Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Verkennende offerte spouwmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerkennende offerte spouwmuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Heist-op-den-Berg
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1975 ergens, diepte spouw onbekend, enkel achtergevel, opp. rond de 30m▓.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Mol
We zijn eigenaar van een 3gevel woning van 1940. We hebben wel een spouw. Nu zoeken we iemand die de spouw kan vullen met isolatie. 7m x 15m lopende meter. Naakte vrije gevels zijn aanwezig. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Als eigenaar van een halfopen woning van 1956 zoeken we offertes voor spouwmuurisolatie voor onze deels geschilderde muren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Bocholt
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1973 die ik verhuur. Nu wens ik de spouwen te isoleren. Kan u mij bellen om een afspraak te maken ter plaatsen ? Dank u, Henri
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een Kuringen
We hebben een vrijstaande woning met gevels van 12,20m op 13m. We zoeken enkele offertes om onze muren te isoleren via de spouw. We vermoeden dat er zeker 4cm is. Onze bakstenen zijn naakt. Kan u mij bellen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint Lievens Houtem
We zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van de jaren 60. We zoeken nu enkele offertes voor spouwmuurisolatie. De woning is 106m▓. De gevels zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij een offerte maken na plaatsbezoek. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Meldert
Wij zoeken enkele offertes voor het isoleren van onze spouw. De woning is van 1978. Vrijstaande woning. 1 kant is bezet met crepi (achterkant)
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Scherpenheuvel
We zoeken offertes om te vergelijken in spouwmuurisolatie. We zijn eigenaar van het huis en het bouwjaar is 1972. De gevel is geverfd met vermoedelijk damp doorlatende verf. Het is een alleenstaande woning. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie te Beerse
Wij zijn op zoek naar een offerte voor het isoleren van onze spouwmuren. Het huis is gebouwd in de jaren 20. Het dak is al ge´soleerd en bijgebouwd stuk ook. Ik ben zeker dat er een spouw. Naakte baksteen. Halfopenbebouwing Graag een afspraak hiervoor
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oostende
Beste, Wij zijn eigenaar van een woning van 1988. Dit is een vrijstaande woning. Naakte baksteen op de gevels. Nu wensen wij enkele plaatsbezoeken om offertes te vergelijken voor spouwmuurisolatie. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Geachte, We zijn eigenaar van een huis met bouwjaar 1989. Het is een halfopen bebouwing. De gevel vooraan is ongeveer 7m en de zijgevel 13m diep. Volledige naakte baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Beste, Ik heb net ge´soleerde ramen gezet en nu overweeg ik sterk spouwmuurisoltie te plaaten. Het is een halfopen woning me 5,6 m gevel. De woning is van 1962. De spouw is variabel tussen de 3 en 6 cm. Naakte baksteen en de blinde zijde is met Crepi. De hoogte van de gevel is 8m,40. De blinde muur is zeker 10m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg, Karl
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hasselt
Ik wens graag een verkennende offerte te verkrijgen voor spouwmuurisolatie van een woning van 31 jaar oud. Dit is een gesloten bebouwing met gevels in vrije gevelsteen. Oppervlakte en isolatiediepte zullen ter plaatsen bekeken dienen te worden.

Verkennende offerte spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit zeker een handig instrument om offertes te vergelijken."

R. Wertelaers

"Ik ben zeer tevreden."

F. Piens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.