Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vergelijken voorstellen telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken voorstellen telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor ziekenwagendienst
Ik heb een ziekenwagendienst en ik heb meer lijnen nodig. Momenteel heb ik er 3. Als er meer mensen tegelijk bellen moeten die ook zonder problemen binnen kunnen geraken.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Rupelmonde
Graag hadden we een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier, Belgacom, aangezien ons contract binnenkort afloopt. Hier moeten 5 telefoonlijnen, een Idsl lijn en een fax lijn op worden aangesloten. Graag ook verdere informatie en een aparte offerte voor de kostprijs en mogelijkheden van een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Er zullen maximaal 5 toestellen en 1 faxlijn op deze centrale aan te sluiten. Naast voip wensen we ook een centrale met updatebaar aderessenboek. Deze moeten we kunnen consulteren via computer en telefoon. Graag een uitgebreide offerte met alle mogelijkheden en verschillende centrales zodat we kunnen vergelijken.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Halle
Momenteel ben ik niet tevreden over de huidige huurprijs van mijn telefooncentrale. Daarom had ik graag van andere leveranciers de voorstellen vergeleken. Ik zoek een centrale voor 3 vaste en 2 mobiele toestellen, hierop staan 2 aparte telefoonlijnen en een aparte faxlijn. Ik zou ook graag een prijsvergelijking met een voip centrale maken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsofferte te ontvangen voor een voip, telefooncentrale. Hierop horen 3 toestellen en een aparte faxlijn op te worden aangesloten.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een garage in Asse
We zijn geïnteresseerd in een VOIP centrale. Op dit moment hebben we een oudere centrale met een hoofdnummer waar nog vier andere nummers aan verbonden zijn. Verder willen wij ook een doolschakeringssysteem naar GSM en vaste toestellen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Een zeer simpele telefooncentrale. Enkel mogelijkheid om onderling te bellen en door te schakelen. In totaal zouden er 4 toestellen moeten worden aangesloten verdeeld over 4 verdiepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een thuiswerkende particulier
Ik heb op dit moment een IDSL-centrale met in totaal zo'n 5 abonnementen. Per maand komt dit zeer duur uit en daarom ben ik nu op zoek naar een goedkoper alternatief. Ik heb in totaal 8 aangesloten telefoontoestellen. Ik heb verder twee verschillende telefoonlijnen (werk en privé) een alarmlijn en een faxlijn. Verder heb ik ook de mogelijkheid om over het internet te bellen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een transportbedrijf in Antwerpen
We hebben een totaal van 3 toestellen. Ik wens een zeer ruime offerte met daarin de mogelijkheden, werking en tarieven. Het is absoluut noodzakelijk om tussen de toestellen onderling te kunnen doorschakelen.
Telefooncentrale
Limburg
telefooncentrale voor een atchitectenbureau in Limburg
Er zouden 4 telefoontoestellen moeten worden aangesloten. We zijn op zoek naar een simpele lijn waarmee er onderling kan worden doorgeschakelt tussen de toestellen. Op dit moment maken we gebruik van een lijn van Telenet maar de kosten van het doorschakelen lopen hier nogal hoog mee op.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrake voor verhuis van een bedrijf, Antwerpen
Wij verhuizen volgend jaar naar een nieuw gebouw. We zouden daar graag een nieuwe telefooncentrale plaatsen. Op deze centrale moeten 15 toestellen kunnen worden aangesloten, 2 verschillende lijnen kunnen toekoem en uitgerust zijn met voice over IP.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte telefooncentrale voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
Ik wens een totaal van 24 telefoontoestellen aan te sluiten. Deze toestellen zijn verdeeld over 4 verschillende verdiepingen en een bijgebouw. Er komen een 4-tal lijnen toe. Gelieve in uw offerte ook rekening te houden met de mogelijkheid tot internet bellen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout.
We werken al jaren met een telefooncentrale met 4 telefoonnummers. Nu willen we een overstap gaan maken op VoIP. Graag een offerte van een telefooncentrale VoIP.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. We hebben een verouderd telefooncentrale met 10à19 telefoontoestellen. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Graag een offerte van een telefooncentrale.
We hebben 2 kantoren, waarvan 1 kantoor al een telefooncentrale heeft en de andere nog niet. Graag een offerte van een telefooncentrale om 4 telefoontoestellen aan te sluiten. Vriendelijk bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vervangen van telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben een telefooncentrale van Alcatel die al 10à15 jaar oud is. Daarbij hebben we 3 lijnen met 4 telefoontoestellen. Graag een offerte van telefooncentrale om onze oude te vervangen. Vriendelijk bedankt!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een basisschool in West-Vlaanderen.
We hebben een hele oude telefooncentrale van meer dan 10 jaar oud. Die is nodig aan vervanging toe. Graag een offerte van een telefooncentrale met 5 telefoontoestellen aan te sluiten. Vriendelijke bedankt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een woning in Oost-Vlaanderen.
Betreft particuliere woning. Verbinding met buitenwereld via Telenet abonnement. Ik wens via een centrale verschillende telefoontoestellen te plaatsen (op bureel, keuken , slaapkamer , living, ...) alsook mijn alarmcentrale via een analoge lijn te verbinden. Aantal telefoontoestellen maximaal 5. Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
Limburg
Vervangen van huidige minder kwaliteitsvolle telefooncentrale
We hebben een telefooncentrale, maar de kwaliteit is niet zo goed, er zit nogal veel geruis op. Bedankt voor uw prijsopgave, en informatie betreft onderhoud + opzeggingsmodaliteiten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een telefooncentrale
Wij ontvingen uw mailing en hadden bij deze graag wat meer informatie ontvangen over dit aanbod.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Vervanging verouderde telefooncentrale
Onze huidige centrale is wat verouderd, en een aanpassing van centrale is misschien wel aan de orde. Bedankt voor uw offerte.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor 3 personen en uitbreiding naar privé toe
Wij zijn met 3 man en hadden graag een offerte ontvangen voor een telefooncentrale met uitbreiding naar privé toe, dus 4 toestellen alles samen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor restaurant
Wij hebben reeds een centrale maar hadden graag eens de mogelijkheden van Belgacom gehoord.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor bedrijf uit Oudenaarde
Wij hebben nog geen centrale en hadden graag meer informatie hieromtrent ontvangen. Graag iemand (met een filiaal) uit onze omgeving om technische bijstand edm. te bespoedigen.
Telefooncentrale
Geen regioTelefooncentrale offerte hotel speciale lijnen
Beste, voor een nieuw te openen hotel met 40 kamers ben ik op zoek naar een geschikt telefooncentrale. Op de kamers moeten de telefoontoestellen onderling kunnen bellen maar ook naar buiten. Ook moet er een kostenregistratie bij zitten wanneer er in de kamers naar buiten is gebeld. De hoofdtelefoon staat bij de receptie en die moet een gesprek kunnen doorverbinden naar de gevraagde kamer. Wat is de beste optie voor mij ?

Vergelijken voorstellen telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijke manier om offertes te ontvangen. Tevreden over het verloop."

G. Nijssen

"Goede manier om, indien je dat wenst, aan voldoende informatie te komen."

A. De Breuker


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.