Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijken vertalers: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken vertalers-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Henegouwen
Vertaling van het Nederlands naar het Frans
Wij zoeken iemand die voor ons 7 pagina's kan vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het betreft onder andere factuurvoorwaarden en een contract. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van technisch handboeken NL - FR
Mag ik u vriendelijk verzoeken mij een prijsofferte te bezorgen voor bijgevoegde documenten. Graag aparte prijs per document. Vertaalopdracht van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: betreft hier het vertalen van een technisch handboek. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
Antwerpen
Algemene verkoopsvoorwaarden
Leverancier gezocht voor het vertalen van algemene verkoopsvoorwaarden, van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Antwerps distributie centrum gelegen in Antwerpen. Graag uw prijsopgave via Bobex of mail. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van webteksten
Vertaling van webteksten van het Engels naar Japans en Japans naar Engels. De vertaler/tolk moet telkens als moedertaal de doeltaal hebben. Graag had ik willen weten hoe jullie werken, wat de kostprijs is alsook de responstijd. Het grootste gedeelte van de vertaalopdracht zal voor 29 augustus 2011 moeten klaar zijn, opdracht duurt 19 maanden vanaf 29-08-2011, in de loop van die 19 maanden zullen er nog een aantal sporadisch vertaalopdrachten komen vandaar dat het belangrijk is dat we de responstijd kennen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf in Antwerpen gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Geboorteakte NL/FR
Leverancier gezocht voor de vertaling van een geboorteakte voor het frans consulaat. Deze akte moet vertaald worden van het Nederlands naar het Frans door een beŽindigde vertaler. Graag voor begin oktober. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen regio Gent. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Oezbeeks/Russisch - Nederlands
Graag een beŽdigde vertaling van het diplomasupplement van het Oezbeeks (Oost-Turkse taal) naar het Nederlands. Graag prijs voor vertaling vanuit het Russisch naar het Nederlands (423 woorden). Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave per woord/per pagina? Met vriendelijke groet.
Vertalingen
Brussel
BeŽindigde vertaler Nederlands - Spaans
We zoeken een beŽdigde vertaler Nederlands - Spaans voor de vertaling van een document (statuten) van 37 bladzijden (gescande PDF). Ongeveer 1.300 regels in totaal. De vertaling moet beŽdigd EN gelegaliseerd zijn. Termijn: graag hadden we de vertaling uiterlijk woensdag 11 mei ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Vertalingen
Brussel
Vertalen diploma's Spaans/Latijns - Nederlands
Ik ben op zoek naar een beŽdigde vertaling van diploma's behaald in Spanje of ItaliŽ. Betreft hier een 7-tal pagina's in het Spaans waarvan 5 met zo'n 100-tal woorden en 2 met maximum 50 woorden + 1 pagina in het Latijns opgesteld: 30 ŗ 40 woorden. Diploma's moeten erkend worden om in Vlaanderen te mogen werken. Graag kennis van pedagogisch terminologie. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Brussel. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Freelancer voor samenwerking
Freelancer gezocht voor mogelijke lange termijn samenwerking voor vertaling van Nederlands naar Frans. Graag wat kennis van informatica/voeding alsook zorgsector voor wat betreft terminologie/vakjargon. De samenwerking zou voor een deel al van start kunnen gaan in de loop van volgende week op voorwaarde dat we een geschikte leverancier vinden. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte. Met dank.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van reclamefolder
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een reclamefolder vanuit het Nederlands naar het Frans, 4 bladzijden, A4 formaat. Graag kennis van technisch woordenschat. Graag had ik willen weten indien het nog mogelijk is om de vertaling te maken voor eind deze week, voor 03-04-2011? Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Dentergem, provincie West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen statuten limited vennootschap
Leveranciers gezocht voor de vertaling van een aantal statuten limited vennootschap, dit voor aangifte zetel in BelgiŽ. Documenten zijn opgesteld in het Engels, deze moeten vertaald worden naar het Nederlands. Betreft hier een vertaalopdracht van zo'n 21 pagina's, A4 formaat (zie bijlages). Bobex kwaliteitscontrole: deze klant wenst een zetel te openen in BelgiŽ, graag had deze willen weten wanneer de opdracht voldaan zou kunnen zijn. Graag een offerte en termijn via Bobex. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling van geboortecertificaat en uittreksel
Ik heb een beŽdigde vertaling nodig van het Roemeens naar het Nederlands van een geboortecertificaat en een uittreksel van het bevolkingsregister. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Vilvoorde, deze vertaling spreekt u aan, neem dan snel contact op met de klant. Met vriendelijke groet.
Vertalingen
Brussel
Vertaling van leeromgeving en gids
Leverancier gezocht voor de vertaling van enerzijds content voor een leeromgeving en anderzijds de vertaling van een gids rond creativiteit dit vanuit het Engels naar het Nederlands. Grootte van de vertaling (zie bijlage!!!). Bobex kwaliteitscontrole: vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Vertalingen
Limburg
Vertaalopdrachten
Vertaling van het Nederlands naar het Frans en naar het Duits van een aanvraag tot het bekomen van Europese subsidies (2 x A4 formaat) Bobex kwaliteitscontrole: de documenten zijn pas vandaag ingediend geweest, deze moeten nog door diverse personen worden gecontroleerd. Max. 2 weken en documenten zijn klaar om te vertalen. Graag een offerte. Bedankt.
Vertalingen
Geen regio
Vertalen van BTW-attest
BeŽindigde vertaler gezocht voor het officieel vertalen van een btw-attest e, een uittreksel HK, voor een bedrijf afkomstig uit Letland. Graag kennis van juridisch terminologie. Bobex kwaliteitscontrole: vertalen van 2 werkdocumenten A4 formaat, +/- 100 woorden. Graag een offerte via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goed werk geleverd!"

J. Martens

"Zeer tevreden over de zeer vlotte afhandeling."

C. SCHALTIN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.