Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijken usb stick prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken usb stick prijsofferte-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Brussel
Promotieartikel gadget.
Wij organiseren we jaarlijks een actie voor jobstudenten. Hierbij zoeken we een goedkoop en passend gadget dat we in grote aantallen zouden produceren om onze actie te promoten. We zoeken een gadget waarop een logo en een link kunnen worden geplaatst. Een pak zakdoeken, een condoom, een balpen,... Aantal 10.000-25.000 stuks. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB sticks voor havenbedrijf
Graag een prijsberekening voor 500 tot 5.000 USB sticks, pvc, 4 GB, eventueel in een bijzondere verpakking. Ontwerp van een sluis, full colour, eventueel 3 tot 4 logo's op de achterzijde. Levering: begin november. Bobex kwaliteitscontrole: voor een gemeentelijk havenbedrijf. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Gepersonaliseerde USB-sticks
Ik ben op zoek naar gepersonaliseerde USB-sticks, PVC of RVS (look) - maximum 1GB met tweezijdige bedrukking, foto en tekst via doming of eenzijdig foto met doming en eenzijdig gravure. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsopgave voor een 60-tal USB sticks. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB stick met partitie
Een witte USB stick van 2 of 4GB met een partitie die niet gewist/geformatteerd kan worden, waar ik bedrijfsinfo op kan plaatsen. Deze partitie is ongeveer 100MB en dan het overgebleven volume op een "bewerkbare" partitie. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in webdesign, gelegen in West-Vlaanderen. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Brussel
Kostprijs USB sticks
Leverancier gezocht voor het kopen van USB sticks; vouwbaar, blauw/alu, 2Gb met logo 2kleuren. Graag prijs voor een 250 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB memory sticks
We zijn op zoek naar een leverancier van USB memory sticks, minimum geheugen, 2 kleuren, met eigen logo in de vorm van een sleutelhanger, dit om weg te schenken aan klanten. We dachten aan een eerste kleine oplage van maximum 100 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: leverancier gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsofferte in eerste instantie. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geen offerte ontvangen omdat het niet mogelijk is om de muren te isoleren (diepte ontoereikend)..."

H. Rasschaert

"Snelle respons, capabele mensen. We hebben wel nog niets beslist."

T. De Sonville


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.