Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijken prijzen elektriciteit: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken prijzen elektriciteit-gas voor particulieren

Ontvang nu meerdere offertes: Gas voor particulierenOfferte aanvragen-gas voor particulieren

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Elektriciteit voor particulieren
Luik
Elektriciteitsleverancier gezocht voor vakantiewoning in Amel
Ik heb een appartement gekocht in Amel in de oostkantons. Ik zoek hiervoor de goedkoopste leverancier. Ik zal deze woning gebruiken als vakantieappartement voor ongeveer 40 weekends ,en dan nog enkele weken in de vakantieperiode en winterperiode. Ik schat op een 100-120 dagen per jaar. De verwarming is niet op elektriciteit.
Elektriciteit voor bedrijven
West-Vlaanderen
Vergelijken van elektriciteitsleveranciers
Overname van een bedrijf sinds maart. Wij zijn niet aan een contract gebonden. Wij wensen graag een aantal offertes te ontvangen van elektriciteitsleveranciers.
Elektriciteit voor particulieren
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijk voor elektriciteit in 9140
Ik ben op zoek naar interessantere tarieven voor een leegstaande woning. Ik ben alles zelf aan het verbouwen en nu bij Eandis aangesloten, maar daar betaal ik nogal veel.
Elektriciteit voor bedrijven
Antwerpen
Prijsvergelijk elektriciteit voor B2B, Antwerpen
Aangezien elektriciteit steeds duurder wordt hadden we graag even prijzen willen vergelijken met andere leveranciers. Jaarlijks verbruik: 40 mW. Bedankt.
Gas voor particulieren
West-Vlaanderen
Prijsoverzicht gas en elektriciteit
Graag een overzicht voor gas en elektriciteit. Elektriciteitsverbruik per jaar: 5.923 kWh/ gasverbruik per jaar: 16.536 kWh. Bedankt.
Elektriciteit voor particulieren
Oost-Vlaanderen
Elektriciteit voor particulier in Hamme
Is het mogelijk ons een prijsoverzicht te bezorgen dit voor elektriciteit. Jaarlijks verbruik: +/- 4.551 kWh. Contract loop af in maart 2012. Bedankt.
Gas voor particulieren
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijk gas voor particulieren, Oost-Vlaanderen
Graag een prijsoverzicht voor gas. Jaarlijks verbruik: +/- 19.582 kWh/jaar. Bedankt.
Gas voor particulieren
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte elektriciteit en gas, Oost-Vlaanderen
Graag een prijsvergelijking voor elektriciteit en gasverbruik. +/- 2.150 kWh/jaar elektriciteit. Bedankt.

Vergelijken prijzen elektriciteit

Zou jij ook graag besparen op je gasrekening? Duid dan hieronder aan wat jouw gemiddeld verbruik ongeveer is en wij sturen jou verschillende offertes. Zo kan je verschillende gasleveranciers vergelijken.

Sta even stil bij wat je gezin zoal aan gas vergelijkt. Misschien ligt uw energietarief wel veel te hoog. Of is het helemaal niet op maat van uw verbruik… In elk  geval is het een goed idee om eens na te gaan of je niet minder kan gaan betalen voor dezelfde hoeveelheid gas.

Of u nu woont een nieuw huis, appartement, nieuwbouw, huurhuis, villa of bungalow. Een gasaansluiting is altijd handig. De verwarming van een huis op basis van aardgas is veel goedkoper. Gas is een van de goedkoopste verwarmingsvormen. Ook koken op gas is een aanrader voor elk gezin.

Als je voor heel de familie wilt koken zal dat veel makkelijker gaan als je kookt op gas. Een gasvuur is onmiddellijk warm. Een elektrisch vuur echter koelt zeer snel af. Aardgas is dus werkelijk een comfort om in huis te hebben.

Betaal niet langer te veel voor uw gasverbruik. Neem uw laatste factuur bij de hand en vul hieronder in wat u zoal verbruikt en waarvoor u ongeveer gas nodig hebt. U krijgt dan een gepast prijsvoorstel van verschillende leveranciers. U kan de verschillende offertes dan rustig vergelijken voor u kiest met welke gasleverancier u in zee gaat.Offerte aanvragen-gas voor particulieren
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de service en de snelle reactie van de aangeboden leveranciers. Ook de opvolging ..."

J. vandamme

"Dit is een makkelijke manier om in contact te komen met leveranciers."

R. Rademaekers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.