Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vergelijken offertes aanbod koffiemachines: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken offertes aanbod koffiemachines-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offertes koffiemachine vergelijken huidige partner met andere leveranciers
Nu hebben wij een koffiemachine van Cafebar. Ik vergelijk graag hun contract met voorstellen van andere leveranciers. Alvast bedankt voor uw info en offerte. Wij zijn met een kleine 50 personen die gebruik maken van de machine.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Vergelijken modellen en offertes koffiemachines voor bij fusie bedrijf
Op dit moment zijn we nog met tien personen. Maar er wordt een fusie doorgevoerd en dan zouden we naar een nieuwe locatie verhuizen met een groter aantal werknemers. Dit zal na de zomer gebeuren. Graag ontvang ik nu al jullie productinformatie en offertes ter analyse om al een leverancier te kiezen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Vergelijken aanbod en offertes koffiemachine groot aantal gebruikers
We hebben nu al een koffiemachine, maar we zitten ook met meerder filialen, en ter vergelijking met ons huidig contract of voor in één van de andere afdelingen sta ik wel open voor andere machines van andere leveranciers. Graag informatie en offertes dus. We zijn in totaal met 45 personen, minimum 10 dagelijkse gebruikers hier bij ons.

Vergelijken offertes aanbod koffiemachines

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden en ga zeker nog van Bobex gebruikmaken."

H. Claessens

"Ik ben zeer tevreden. Ik kreeg zeer snel reacties op mijn vraag."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.