Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vergelijken offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken offerte-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Affiches en flyers voor evenement
Voor een evenement in 2012 wil ik graag zo'n 300 affiches en 20000 flyers laten drukken op A1 en 13 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Drukwerk voor een evenement.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van affiches, inkomkaarten en flyers
Leverancier gezocht voor het drukken van 500 affiches in kleur, maat A2, 650 inkomkaarten in kleur en 2.500 flyers maat A5. 100 gr. Wij leveren zelf het grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant in Antwerpen. Alvast bedankt voor uw offerteopgave.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken affiches en inkomkaarten
Graag een prijsofferte voor het drukken van affiches en inkomkaarten. Afmetingen: 50/70 - inkomkaarten: 7/15. Druk in quadri, indien nodig --> gesneden. Materiaal wordt in PDF geleverd. Oplage: 500 affiches + 2 x 500 inkomkaarten (2 verschillende versies). Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant gelegen in Antwerpen. Offerteaanvraag in het kader van een beachparty openlucht op vrijdag en zaterdag 26 & 27 augustus 2011. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Affiches voor nationaal centrum te Brussel
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het drukken van grote affiches: 1. 120cm bij 160cm; 135gr; 4-kleurendruk --> 1.400 exemplaren 2. 78,5 x 118,5 cm; 135gr; quadri --> 4.000 exemplaren. Graag verpakken in rollen van 25 stuks. Wij leveren het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een vzw gevestigd in Brussel bestaande uit 375 gemeentelijke comités en een 100-tal ledenorganisaties. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken van affiches A0 formaat
Leverancier gezocht voor het drukken van een 850-tal affiches A0 formaat (841 x 1188 mm), 1 zijde bedrukt in quadri (enkel recto), maco satiné 150gr. HR pdf aangeleverd. Deze offerteaanvraag aangezien het formaat veel te groot is voor ons en deze dus ook niet kunnen drukken. Bobex kwaliteitscontrole: voor een producent & uitgeverij gelegen in Beernem. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van verkiezingsaffiches
Leverancier gezocht voor het drukken van een duizendtal verkiezingsaffiches om te plakken op muren en dergelijke. Afmetingen: 70cm op 100cm, basiskleuren: oranje achtergrond, blauwe opdruk, met eventueel foto. Levertijd: juli 2011. Ik lever zelf de foto's en de tekst. Bobex kwaliteitscontrole: deze affiches zijn bedoeld voor het buitenland, moeten wel geleverd worden bij de klant gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bonjour, votre service est parfait. MERCI."

M. Hennico

"Super dat Bobex bestaat. Je komt in contact met partijen die je anders nooit gevonden zou hebbe..."

C. Ligthart


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.