Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vergelijken leveranciers zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken leveranciers zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Haaltert
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive of tuinhuis. Plat dak zou dat zijn, 3500kwh, opp. is te bekijken. Indien goede offerte, lukt dit snel.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Otegem
Als eigenaar van een oudere halfopen bebouwing zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken +- 100€ per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300€ aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kaprijke
Geachte, Als eigenaar van een 3gevel woning van de jaren 80 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen en we verbruiken een 230€ per maand aan enkel stroom. De panelen moeten op een plat dak komen met enkele lichtkoepels. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek en offerte bijgevolg. Mvg, Liza.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen in Sint Truiden
Wij zoeken offertes ter vergelijk in zonnepanelen. het is voor de woning van mijn vader. Het is een 3gevel woning met een dakpannen zadeldak. Wij verbruiken 3000 KW per jaar. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Dag en nachttarief samen zeker een verbruik van +5000kw op jaarbasis. Pannendak met enkel twee dakvensters, voor en achterkant. Ik heb wel geen idee van de oriëntatie en bijgevolg het rendement van dit dak. Graag had ik met verschillende leveranciers ter plaatsen bekeken welke prijs ik zou moeten betalen voor een degelijke zonnepanelen installatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Overmere
Beste, Ik overweeg zonnepanelen te plaatsen want ik betaal momenteel ongeveer 80-90€ elektriciteit per maand. Ik ben van plan de panelen te plaatsen op een weidegrond vlak naast de woning. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte ? Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een epdm rubberen dak van 28m² a 30 m². Dit is een dak losstaand van de woning maar hier is er wel vrij veel schaduw. Er is ook aangebouwd bijgebouw. Kan u ons contacteren aub voor het opmaken van een mooie offerte ? Alvast bedankt, M . Remue
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Torhout
Vrijstaande woning van 1991 met gewone dakpannen. Ons stroomverbruik is 175€ per maand en we verwarmen elektrisch. Er is 1 velux aanwezig en er is 1 gemetste schouw. Kan u mij bereiken voor een afspraak. Dank u ,
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Oostende
hellend dak met dakpannen (het dakoppervlak kennen wij niet precies), wij hebben geen dakvensters/dakkapellen op ons dak en wij zijn eigenaar van de woning, ons elektriciteitsverbruik kennen wij niet.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Bredene
Voor onze woning zoeken wij een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak dat gericht is naar het zuidoosten. Het dak is bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 4 personen. Om de oppervlakte meten van het dak wensen wij graag een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor woning te Haacht
Ik heb een EPDM plat dak. De bedoeling is dat ik mijn eigen elektriciteitsnetwerk heb met tesla batterij. Ik ben het best telefonisch te bereiken donderdag of vrijdag na 17u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor schuin dak te Buggenhout
Betreft bestaande woning waarvan we eigenaar zijn. Bouwjaar is 2000. Er liggen pannen op het dak en er is een dakkapel en venster. Verbruik schat ik op 5000kw jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op een praktijk in Kalmtout
We hebben zowel een hellend dak in dakpannen als een praktijkruimte dat een plat dak is in roofing. Beide daken zijn zo'n 100m2 groot. Graag hadden we een afspraak te plaatsen gekregen om te bekijken wat het meest geschikte dak is, wat de prijs voor een instalatie hier is en wat de winst zou zijn die we hiermee op onze energiefactuur bereiken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Schriek
Ik heb een dak dat een oostelijke tot zuidoostelijke oriëntatie heeft. Graag had ik dus uw advies verkregen over de geschiktheid van het dak. De oppervlakte is tussen de 75 en de 90 m2 en de bekleding bestaat uit dakpannen. Ik heb wel wat last van schaduw door het huis van mijn buur als de zon naar het westen gaat. Graag een offerte voor 3000kw zonne-energie. twee oost tot oostzuid, 75-90m2, twee veluxen, schaduw door hi van buur, 3000kw, dakpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kruibeke
We wensen graag een prijsvergelijking maken voor de plaatsing van zonnepanelen op een nieuw gebouw dat we hebben aangekocht. Hier zijn twee daken, een vlak dak in roofing en een schuin dak in golfplaten. Te samen zijn deze goed voor zo'n 1200m2. Ik wens hier voldoende panelen op te plaatsen om mijn bedrijf volledig op zonne-energie te laten draaien. We zijn actief in de transport-sector.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waasmunster
Ik wens deze panelen deze zomer te plaatsen. Het gaat hier om een dak in Epdm rubber met een oppervlakte van 13x11 m. Deze oppervlakte is volledig beschikbaar en ligt vrij hoog zodat ik geen last heb van schaduwplekken. Ik heb een warmtepomp en daarom schat ik ook een zeer hoog verbruik, van rond de 10.000kw. Graag had ik voor deze instalatie van verschillende leveranciers een prijsofferte verkregen zodat ik een vergelijking kan opmaken. Verder had ik ook wat informatie willen ontvangen over de subsidies en groene stroom certificaten. Indien een afspraak nodig is kunt u me altijd op dit nummer bereiken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Gistel
Ik wens deze panelen te plassen 2013. We houden een landbouwbedrijf open maar zullen deze panelen ook gebruiken voor privégebruik. Het dak bestaat uit golfplaten en is ongeveer 40x20m groot, licht hellend naar het zuiden. Er zitten wel enkele doodschijnplaten in dus de beschikbare oppervlakte is misschien wat kleiner. Vorig jaar hadden we een verbruik van 10627 kw. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie , dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lochristi
Ik heb zadeldak die aan de voorkant naar het zuidwesten gericht is. Min de veluxramen schat ik dat de totale beschikbare oppervlakte een kleien 70m2 zal zijn. Dit is een goed geïsoleerde vrijstaande woning. Ik wens voor minstens 5000kwh energie op te wekken. De bekleding van het dak zijn dakpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Ik heb een zadeldak op een woning van 12x12m. De hellingsgraad bedraagt 45°. Het zuidoosten ligt op de links vanachter op het dak. Dankzij dit heb ik de hele dag zon op het achtersteven van het dak. Mijn jaarverbruik is ongeveer 30mgw. In het dak zitten in totaal ook nog 6 veluxramen, 3 zeer kleinen en 3 grotere (1.5x1.2m). Op dit moment ben ik bezig de pannen aan het vervangen met platen. Ik schat dat de werken tegen eind november, begin december klaar zullen zijn. Op welke termijn kan ik hierna zonnepanelen plaatsen ?
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams Brabant
Het totale berschikbare oppervlakte zal rond de 130m2 liggen. Dus een dikke 65m2 langs beide kanten. Het dak is op het Oosten en het Westen gericht. Ik zoek panelen voor ongveer 8000kw per jaar mee op te wekken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler offerte voor een privéwoning in Oost-Vlaanderen
Momenteel gebruik in een verwarming op accumulatie tegen nachttarief. Ik ben van plan deze te laten vervangen. Op het dak is nog zo'n 10m2 vrij naast de zonnepanelen. Het is ZO gericht met een hellingsgraad van 45°
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Limburg
Het gebouw bestaat eigenlijk uit 2 verschillende stukken. Op dit moment betaal ik zo'n 20 € per dag aan energie. Dit komt neer geloof ik op een kleine 66 kw per dag. Ik zoek vooral naar een manier om de totale kost hiervan beneden te krijgen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerte aanvraag voor de instalatie van zonnepanelen voor een privéwoning in Antwerpen
Ikzelf verhuis binnenkort naar een appartement en zal mijn huis nalaten aan mijn kinderen. Ik zou daarom willen kijken of het rendabeler is om zonnepanelen te laten instaleren. De beschikbare oppervlakte zal neerkomen op een dikke 65m2. Vriendelijk bedankt voor de offertes!

Vergelijken leveranciers zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden van Bobex want ik heb interessante reacties gekregen."

E. Van Hoof

"Een super initiatief, veel gemakkelijker dan elke leverancier apart aan te schrijven. Zeker vo..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.