Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Verbruik zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerbruik zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ninove
Verbruik van rond 4000kw dag en nacht teller zelf. Ik wens dit verbruik in te winnen via zonnepanelen. Deels kan dit op pannen dak geplaatst worden; Dit is een pannendak zuidelijk gericht.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Vosselaar
Plaatsing is mogelijk op het dak van de woning zelf. Ik denk dat de oppervlakte zo'n 12x5m is. zuidelijke oriŽntatie. Hier is wel een dakvenster in en een schouw op de nok. Het verbruik van de panelen zou moeten compenseren zou zo'n 3700-4200kw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oudenburg
We wensen te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor de panelen te plaatsen op de woning zelf. Andere mogelijkheden zijn tuinhuis. Huis zelf zijn sneldekpannen en hebben een oppervlakte +- 90-100m≥van met oost en west oriŽntatie. Zeer hoog verbruik door jacuzi.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Ik zoek een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Deze installatie zou moeten dienen voor een verbruik van zeker 3500-4000kw. Plaatsing beste mogelijk op een plat dak van een bijgebouw. Dit is in epdm rubber met een oppervlakte van 42m≤ min twee dakkoepels. Dus in totaal zo'n 40m≤. Woniong van 2006.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kapellen
Graag een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing op een leien dak van een woning van de jaren 60-70. Dak bestaat uit kunstleien. Rendement en verbruik van elektriciteit zullen ter plaatsen moeten worden opgemeten.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Zwijndrecht
We zoeken een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Straatkant is zuidoostelijk gericht. Voor de offerte zal er wel nog iemand ter plaatsen het verbruik moeten komen opmeten.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zonnebeke
Ik heb een verbruik van 2335 kw in de piekuren en 1700 daluren. Ik wens nu dit verbruik op te vangen via zonnepanelen. We hebben een dak met metalen dakpannen. Dit is het dak van de woning zelf. Plaatsing op een bungalowwoning met zuidelijk gericht en zo'n 35m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeebrugge
We zoeken een offerte voor zonnepanelen voor een verbruik van 5800w; dag en nacht tarief samen geteld. Er is voor de plaatsing een zuidelijke pannendak voorzien. Dit is een dak van 7.8 m breed.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een vrijstaande woning. Deze komen op een nieuwe garage met zuid gericht dak. De deze garage wordt geplaatst midden oktober. Dit dak zal bestaan uit dakpannen. Deze woning is van 89. Geen idee van verbruik maar we betalen maandelijks rond de 100Ä.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Tielt-Winge
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing, opp. zeker 100m≤, 6000 kwh, plaatsing liefst deze zomer.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen in Zottegem gezocht
We zijn eigenaar van een huis van 2004. Halfopen bebouwing. Dakpannen op het dak. We verbruiken 5300 kilowatt aan dag en nacht samen. Nu zoeken we een offerte om zonnepanelen op het dak te plaatsen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Dit is voor landbouwbedrijf en privťwoning. In totaal hebben we een verbruik van ruwweg zo'n 80.000 kw . Dit verbruik wensen we te compenseren via zonnepanelen. Plaatsing op het hoofdgebouw zelf. Dit dak bestaat uit golfplaten en heeft een totaaloppervlakte van zo'n 1200m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
Dit is voor een verbruik van grof geschat zo'n 9000kw. We wensen deze zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van een bijgebouw. Dit is een epdm rubberen dak. Woning is zo'n 60 jaar oud.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Affligem
Het verbruik voor de zonnepanelen zal, naar boven afgerond , een kleine 4000kw zijn verdeeld over twee tellers. Woning is bedoeld als rijwoning maar staat nog volledige open. Plaatsing van de zonnepanelen is het beste mogelijk op een pannendak. Dit is zuid gericht met z'on 36m≤ min twee dakramen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Menen
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een licht hellend dak van een garage. Deze is ongeveer 7x8m en staat los van de woning. Momenteel geen schaduwplekken. Van het verbruik dat de zonnepanelen zullen moeten compenseren, heb ik momenteel geen idee.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Heffen
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een verbruik van 4500kw. Plaatsing kan gebeuren op een zuidelijk gericht pannendak van 38į. oppervlakte van 25m breedte en 3.54m hoogte. Hierop is wel al oppervlakte weggenomen door twee grote veluxramen en twee panelen voor warm water.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Bornem
Jaarlijks verbruik (dag,dubbel,uitsluitend nacht=vloerverwarming elektrisch)=+-23000kw. DakoriŽntatie: open bebouwing achter,Z-O oriŽntatie en voor,Z-W. Meer dan 100m≤ beschikbare oppervlakte op een dakpannen dak van bungalowwoning.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Rotselaar
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Het dak is naar het zuiden gericht., Ik denk een 30 tal panelen kunnen er op. Huishouden: 4 personen. Ik betaal nu 250Ä per maand aan elektriciteit voor het zwembad en huisverbruik. Leiendak van 20-40m≤, er zitten wel dakkapellen in. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Hoogstraten
We wensen de panelen te plaatsen op een aangebouwd bijgebouw. Dit is roofing dak van maximaal 100m≤. We hebben elektrische verwarming en een verbruik van +- 20.000kw. We hebben drie meters. Verwarming wordt wel veranderd. Dak is wel meer oost en westwaarts.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Koksijde
Dit is een eigen woning. Het platte dak is van de woning zelf. Dit is een deels plat dak van zo'n 20m≤ en daarnaast heb ik een hellend dak met twee veluxen. Platte dak is doorzichtig pvc bekleed met osb platen en flexibele roofing met keien. Het hellend dak zijn dakpannen. Ik zoek nu een offerte voor zonnepanelen. Sinds een tweetal jaar zitten we volledige op elektriciteit, hiervoor hadden we een verbruik van 3000-4000kw. Nu zit ik vermoedelijk tussen de 6000-8000kw
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tremelo
Ik heb een overzetdak met panelen. Het grootste gedeelte van het dak, de achterkant, is zuidelijk gericht. Nu heb ik echter wel het probleem dat ik in een zeer bosrijke omgeving woon en me daarom vragen stel of ik voldoende rendement kan halen voor zonnepanelen.Graag had ik met iemand daarom ter plaatsen afgesproken om te kijken welke oppervlakte wel of niet geschikt zou zijn. Ook zou dan een schatting van het verbruik moeten worden gemaakt omdat de woning nu nog in renovatie staat en we niet weten wat het verbruik zal zijn als de woning af is. Het is wel een zeer grote woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Adegem
Duit is het platte dak van een losgaande garage bestaande uit roofing. Geen schaduwplekken. Momenteel heb ik wel een zeer hoog verbruik 15.000kw met elektrische verwarming. Dit verbruik wens ik met zonnepanelen op te vangen

Verbruik zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Nuttig instrument om onmiddellijk, dikwijls binnen het uur, offertes binnen te krijgen. in mi..."

L. Materne

"Ik heb 4 prachtige offertes ontvangen, waarvoor dank."

V. Duran


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.