Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Veranderen partner sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesVeranderen partner sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bouwbedrijf in Geraardsbergen
We zijn een bedrijf met 12 medewerkers , waarvan 11 arbeiders en 1 bediende. We zijn actief in de wegenbouw.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Offerte sociaal secretariaat
Wij deden er tot nu toe nog geen beroep om, maar gaan met een aantal zelfstandige tennisleraars samenwerken en zijn dus nu op zoek naar een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor broodjeswinkel
Ik zit momenteel bij Acerta, maar ben niet erg tevreden en zou graag de diensten van Partena willen vergelijken om eventueel te kunnen overstappen. Graag telefonisch contacteren en een bezoek van een adviseur zodat ik goed ingelicht kan worden en goed kan vergelijken.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Prijsofferte loonadministratie
Uw prijsofferte voor loonadministratie via sociaal secretariaat uit te besteden.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Overstap sociaal secretariaat
loonsberekeningen personeel - opmaak nieuwe contracten - dimona - vlotte informatie over personeelsvragen enz... CHANNEL_BOBEX_201106_3m free - CMP-01236-NDC1M8
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte en informatie service loonbeheer uitbesteden aan sociaal secretariaat
Op dit moment ben ik nog een éénmanszaak, maar in oktober november ga ik iemand in dienst nemen. Ik ontvang graag uw info en offerte om dan het loonbeheer van me over te nemen.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie en voorwaarden Partena ter vergelijk met Sd Workx, eventuele overstap
Wij werken nu voor payroll en alles wat daarmee te maken heeft met Sd Workx. Ik ontvang graag informatie en de voorwaarden van Partena, om een definitieve beslissing te kunnen nemen of we overstappen. Wanneer is de volgende periode dat er kan veranderd worden van sociaal secretariaat? (aangezien we net eind juni gemist hebben)
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte voor overstap sociaal secretariaat van Acerta naar Partena
Mijn sociaal secretariaat is momenteel Acerta. Kan ik veranderen naar partena? Voor mijzelf en voor mijn werknemer in dienst. Zoja,wat moet ik daarvoor doen? Graag ontvang ik contact, informatie en een offerte.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offertes vergelijken Partena en Sd Workx, indien interessant overstap
Ik besteed alle administratie uit aan en werk onder andere met een boekhouder die me SD Workx aanbevolen had, waar ik ondertussen bij aangesloten ben. Bij hen betaal ik 10 euro per maand voor de loonadministratie. Graag ontvang ik contact en een offerte van Partena om dit te kunnen vergelijken.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Ontevreden klant Salar wenst overstap naar Partena voor loonadministratie
Graag informatie manier van werken mbt loonadministratie en kostprijs Partena, wij werken op dit moment met Salar, maar er zijn wat problemen geweest dus een overstap interesseert ons wel. Bijvoorbeeld boetes op de bedrijfsvoorheffing en dergelijk, wij verwachten toch dat het sociaal secretariaat dit opvolgt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte en informatie voor loonsberekening door Partena sociaal secretariaat
Ik werk nu met Acerta, ik ben niet ontevreden van hen maar het kan toch beter. Daarom verneem ik graag uw manier van werken voor loonbeheer. Ik heb nodig: loonsberekening per maand voor een 7 a 8 werknemers. 1 vaste en de rest zijn extras en studenten. Graag informatie en offerte
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte sociaal secretariaat als partner voor loonsafrekening, ontevreden huidige partner
Een degelijk sociaal secretariaat om alles wat met het personeel en verplichtingen voor mezelf als zaakvoerster te maken heeft op zich te nemen. Van mijn huidig sociaal secretariaat ben ik niet zo tevreden. Ik wil een partner van wie ik correcte info kan ontvangen als ik een vraag stel mbt hoe en wat bij aanwervingen enz..
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat met payroll berekening, salary split en expat statuut
Een sociaal secretariaat dat niet alleen maandelijks de payroll berekening doet, maar ook een echte meedenkende partner is. We zijn op dit moment bij Sd Workx aangesloten maar zijn daar niet zo tevreden van. Kennis van salary-split en expat statuut is vereist. PC nummer 218, ICT consultancy. Graag contact, informatie en offerte.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Vergelijken aanbod en prijszetting sociaal secretariaat Securex en Partena
Nu zijn wij aangesloten bij Securex, ik zou graag jullie aanbod en prijszetting kunnen vergelijken met die van hen. Alvast bedankt
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Ontevreden klant Acerta wenst overstap sociaal secretariaat naar Partena
Op dit moment zit ik met sociaal secretariaat en loonberekening bij Partena. Ik ben echter niet zo tevreden, ze nemen zelf weinig initiatief en informeren enkel wanneer je het hen vraagt. Ik ken enkele Partena-klanten en die klagen niet. Vandaar graag info van Partena en offerte voor een eventuele overstap.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat wegens ontevreden huidige partner, graag contact info en offerte
Graag had ik van sociale secretariaat willen veranderen wegens allerlei problemen (slechte communicatie.......) Kan u mij hierover meer inlichtingen bezorgen om dit te doen. Graag contact, informatie, en een offerte. Bedankt
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat, graag partner met goede begeleiding in loonbeheer en HR
Ik zoek een sociaal secretariaat om loonbeheer en andere HR-taken van me over te nemen dat me een goede begeleiding kan geven en voldoende informatie kan bezorgen. Dan kan ik me op mijn zaken richten. Graag contact en een prijsvoorstel. Bobex quality control: De klant geeft aan reeds met een bureau te werken waar hij graag weg wilt omdat hij helemaal niet tevreden is. Hij weet echter niet meteen hoe zijn huidige partner noemt.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact en offerte vergelijken sociaal secretariaat met softwaresysteem
Sociaal secretariaat voor de verwerking van onze lonen van bewakingsagenten (PC 317). Ook bezorgen van een internetsysteem voor doorgeven van de prestaties en digitaal aanleveren van de loonfiches en sociale documenten. Vandaag werken wij met Groep S.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie en offerte voor loonberekening en andere sociaal secretariaatsdiensten
Ik ontvang graag contact informatie en een offerte voor de loonberekening en alle bijkomende regelingen van het personeel. Hun aantal varieert. Op dit moment zijn we aangesloten bij Acerta. Graag uw voorstel ter vergelijk.

Veranderen partner sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over Bobex. De centralisatie van je aanvraag is handig."

W. Vastavel

"Gemakkelijk. Ik hoef niet te zoeken naar aannemers."

C. Diependaele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.