Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ventilatiesysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesVentilatiesysteem-ventilatiesysteem

Ontvang nu meerdere offertes: VentilatiesysteemOfferte aanvragen-ventilatiesysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
Op de bendeverdieping. We merken veel vocht in muur naast raam. Vooral condensatie. Woning van zeker 50 jaar oud. Woning altijd verwarmt geweest maar geen actief ventilatiesysteem.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
ventilatiesysteem voor een woning in antwerpen
Appartementsgebouw waar we 1 appartement, dat onze eigendom is, wensen te ventileren. Momenteel is er nog niets voorzien van airconditioning of andere voorzieningen voor een ventilatiesysteem. Vooral de slaapkamer is belangrijk omdat deze anderhalve meter onder de grond ligt. Graag een gerichte offerte voor een geschikt systeem.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
ventilatiesysteem voor een woning in lochristi
Dit is voor de woning van mijn dochter; ik regel echter alle afspraken en offerte. Dit gaat over een rijwoning die rond 2004 volledig gerenoveerd is. Er is reeds ventilatie in de badkamer en dergelijk systeem zou ook nodig zijn in de slaapkamer. Hier is momenteel nog niets voorzien voor ventilatie en airconditioning. Het type laat ik over aan uw professioneel advies. Indien mogelijk hadden we ook graag vergelijking gemaakt tussen het laten plaatsen van een geschikt ventilatiesysteem of een zelfplaatsing.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem systeem D nieuwbouw (Antwerpen)
De plannen van het huis zijn klaar en we beginnen de bouw voor de winter. Graag hadden we ook nu reeds offerte gekregen voor een ventilatiesysteem. Het is een halfopen bebouwing van 210 m2 bewoonbare oppervlakte.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een appartement in Geel
Heel het appartement Dit is voor een nieuwbouwappartement van net iets meer dan 100m≤. Dit is onze eigendom. Er is momenteel nog niet voorzien van airconditioning of ventilatie en we staan open voor verschillende voorstellen, informatie en advies voor een geschikt ventilatiesysteem.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Sint Andries
Dit gaat om een net aangekocht woning die we volledig wensen te verbouwen. In deze plannen had ik graag bekeken wat de mogelijkheden waren voor het plaatsen van een geschikt ventilatiesysteem. Momenteel is er nog niest voorzien qua isolatie of ventilatie. Afspraak ter plaatse is mogelijk na telefonisch contact.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Offerte gevraagd voor ventilatiesysteem voor woning in Stekene
voor gebouw van 60m2 We hebben een nieuwbouwwoning van 60 vierkante meter waar een ventilatie systeem moet voorzien worden. Alles is op de gelijkvloers dus geen verdiepingen. Bellen om een afspraak te maken kan op het vermeldde telefoonnummer.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Vetielatie renovatie voor een woning in Leest
Graag een offerte voor de renovatie van een ventilatiesysteem van een gebouw uit '89. Deze is makkelijke bereikbaar en toegankelijk.
Ventilatiesysteem
Brussel
Ventilatiesysteem offerte voor architectenbureau, Brussel
We hebben een Passief huis en zijn nu op zoek naar een PG systeem met bypass en Antifrost. Automatische regulatie is welkom maar niet noodzakelijk.

Ventilatiesysteem

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.Offerte aanvragen-ventilatiesysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Was een goede en vriendelijk hulp in het zoeken van de beste offertes."

M. De Ekver

"Aangenaam verrast door de snelle en toepasselijke reacties. We gaan zeker nog via Bobex offerte..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.