Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ventilatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesVentilatie-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Schilde
We hebben recent aan nieuwe woning gekocht. Na de bouwkundige keuring merkte we dat er te veel vocht in de kelder was. Deze zou nu moeten worden verlucht moeten worden en een dapwand geplaatst moeten worden; Woning van 2010. Werken tussen 1 februari en 1 maart.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Heusden-zolder
In de berging hebben we vochtproblemen. Deze is op het gelijkvloers. Dit is een recent gekochte woning. Gebouw van 1950. Ik vermoed ventilatie.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
We hebben een probleem met condensatie en schimmel op een buitenmuur van de badkamer, hoogstwaarschijnlijk door gebrekkige ventilatie . Deze badkamer is op eerste verdieping. Woning van de jaren 40 maar volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding voor een woning in Kinrooi
Dit is een woning dat ik huur. De eigenaar heeft gevraagd na te kijken van waar enkele vochtproblemen op het gelijkvloers afkomstig zijn. Dit bestaat uit een witte schimmel in het midden van de muur op hoogte van de zetels. Deze problemen zijn in februari, maart eerst begonnen en opgemerkt. Vrijstaand gebouw van de jaren 50. Mogelijke een ventilatie probleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Hoboken
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Zwarte plekken in de slaapkamer, op enkele plaatsen, condens of ventilatie, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Herent
Opstijgend vocht in een garage. Bouwjaar 1965. Er is een 10 a 18 m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Bree
We hebben problemen op een slaapkamer op een eerste verdieping. Nadat we een kachel hebben we weggenomen hebben we in de muur bij de schoorsteen een ventilatie probleem. We hebben dit zelf reeds afgekapt. Reeds enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Steenokkerzeel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers en 1ste verdiep). Opstijgend vocht beneden tot een 1m hoog, +8 lopende meter, geen lekken. Boven is het onder het raam (misschien condens?). Huis van bijna 200jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Beerzel
Ik zoek een oplossing voor vocht in een berging op het gelijkvloers. Vooral rond de buitendeur. We vermoeden een probleem met ventilatie. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Leuven
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Aan de plint, opstijgend vocht in de gang tot een 20cm hoog, +1 lopende meter. In de badkamer, iets van condens of ventilatie, geen lekken. Bouwjaar rond 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Leuven
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Schimmelvorming bovenaan de muren, in meerdere kamers, dak zou in orde zijn, kan iets van condens of ventilatie zijn; bouwjaar huis 1975 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben problemen rond de ramen op een appartement op het zesde verdieping. Sinds 5 jaar hebben we hier problemen na het plaatsen van nieuwe ramen. We merkten sinds dan vaak vocht op en rond de ramen. Gaan ventilatie in deze kamer voorzien behalve de kipramen. Graag eerste contact per mail om een afspraak ter plaatsen te regelen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Lokeren
Ik heb vocht in de muren van een woning die verhuur. Op meerdere verdiepingen heb ik vocht aan een muur doordat de woning naast mij is afgebroken. Schimmelvorming op de muur binnen, rond de ramen plekken. Bouwjaar onbekend, misschien iets van venti/condensatieprobleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Rijkevosel
Dit is een woning die ik verhuurde. Momenteel hebben we op de eerste verdieping last van schimmel door gebrek aan verluchting. In een kelder hebben we last van opstijgend grondwater . Deze kelder betelegd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lumen
We hebben vooral problemen op de onderste verdieping in een wasplaats. We hebben ventilatie hier voorzien in het plafond en een klein raam dat vanboven open kan worden gekipt . We hebben vooral op 1 muur problemen, de gevelmuur. We hebben deze problemen al enkele maanden aanwezig. We vermoeden een ventilatie en/of condensatieprobleem
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Oostende
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (3 de verdiep). Ventilatie/condensatieprobleem met zwarte plekken bovenaan de muur, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Lembeek
We hebben vooral op de muren van de voorgevel en een aangrenzende ende muur van de buren aan de slaapkamer. Dit is op eerste verdieping. Vooral het midden van de muur. De leidingen lopen op de muur en hebben geen lek. De ruimte is altijd verwarmt. We zien zwarte donkere plekken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben recent een woning gekocht. Op een kamer hebben we op de binnenkant van de gevelmuur onderaan de muur last van vocht . Deze woning heeft een korte periode leeggestaan. behalve vensters geen actieve ventilatie of verwarming. Mogelijk een condensatieprobleem
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke-Heist
Appartement op het benedenverdieping. We hebben vooral een probleem op een binnenmuren van de badkamer. Er zijn geen lekken in de leidingen. Luchtafvoer is reeds gerepareerd nadat vorig jaar problemen zijn ontstaan. Maar nu is de schimmel op de muren terug.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Hulshout
Ik heb vocht(1ste verdiep) in een woning die ik verhuur. Schimmel op de muur in de slaapkamer (geen daklek). Zwarte plekken in de hoek, ventilatie of condensatieprobleem. Ongeveer 15m≤ heeft dit probleem.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Melle
Voornamelijk op het gelijksvloer problemen. Op twee stukken muur hebben we last van opstijgend vocht. Omdat hier nieuwe keukenkasten komen wensen we eerst dit op te laats opgemerkt Dit is binnenmuur tussen eetkamer en keuken. Ventilatie nog niet nagekeken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Dilbeek
We hebben vooral problemen op het plafond van de bovenste verdieping. Zeker geen daklekken. Dit is aan de schoorsteen. Geen ventilatie voorzien.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Grobbendonk
Dit is onze eigen woning. We hebben vooral in de hal op , dit is een koudebrug. Ook veel condensatie op de ramen. Behalve ramen en deuren is hier geen actieve ventilatie voorzien.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Beveren
We hebben vooral problemen in de garage bij de poort en de deur. Reeds 4 maanden problemen. We merken vooral zwarte plekken. Geen ventilatie voorzien behalve een klein rooster.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Schimmel in slaapkamer van rijhuis te Antwerpen
Vooral tweede verdieping onder dak. Dak is reeds nagekeken, en zijkant van gebouw is reeds gekaleid. Mogelijk een ventilatieprobleem. Dit was een slaapkamer. Deze problemen zijn er twee jaren maar enkel in winter.

Ventilatie

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de diensten."

"Mijn huis laat het niet toe spouwisolatie te plaatsen, vandaar dat ik er verder geen baat bij h..."

T. Hagerbaum


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.