Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Usb-sticks: Ontvang snel meerdere gratis offertesUsb-sticks-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Limburg
Pennen en USB sticks
Voor de opstart van mijn firma had ik graag een aantal pennen gehad waarop de naam van ons bedrijf wordt gedrukt. Daarnaast ook graag een aantal USB sticks met het logo op. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Dringend: USB sticks
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor 50 stuks bedrukte (logo in 1 kleur) USB sticks. Een voudige USB sticks met een capaciteit van 1 Gb, 2 Gb, 4Gb of 8 Gb. Bobex kwaliteitscontrole: Zou het mogelijk zijn om deze klant zo spoedig mogelijk uw offerte te sturen. Graag ook met vermelding van de levertijd.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
USB-sticks met opdruk
Wij zijn op zoek naar 250 USB-sticks met opdruk in kleur. *Capaciteit: 2 GB *al dan niet met lanyard (liefst wel) Bobex kwaliteitscontrole, op 03/08/2009: De opdruk bestaat uit 2 kleuren. De klant bevindt zich in Tielt. De klant had tevens graag voorstellen ontvangen van leveranciers over andere artikelen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Balpennen en USB sticks
Ik wens balpennen en/of USB sticks aan te kopen met onze firmanaam en telefoonnummer. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/05/2009: De klant heeft deze nodig om uit te delen aan huidige klanten en leveranciers maar ook om nieuwe klanten en leveranciers aan te trekken. Bedankt voor uw voorstel.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Personaliseerbare USB sticks
Graag een overzicht van uw assortiment en prijzen van USB sticks, personaliseerbaar met logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/05/2009: De klant is een communicatiebureau. Zij hebben deze sticks nodig om uit delen aan hun klanten en leveranciers. Bedankt voor uw prijsopgave voor ongeveer 50 exemplaren van minstens 4 GB.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede dienstverlening, zeer nuttig voor wie een aangepaste firma zoekt"

A. De'Calf

"Zeer tevreden. Ruime keuze en snelle respons."

J. Burssens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.