Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Usb-stick: Ontvang snel meerdere gratis offertesUsb-stick-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte USB sticks
Ik ben fotograaf in bijberoep en zou graag voor mijn klanten gepersonaliseerde USB sticks meegeven. Dit mag het eenvoudigste zijn maar. Hiervan zou ik een 10-30 stuks willen en met een geheugen van 4-8gb. Bobex kwaliteitscontrole: Kunt u hiervoor een correcte prijs, rekening houdend met beperkt budget, doormailen naar deze klant? Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag USB sticks
Ik ben op zoek naar 800 Usb sticks, goedkoopste model, 2 of 4Gb. Eenzijdig bedrukt met logo 3 kleuren. Eventueel meerprijs voor data pre-load. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een budget model, dienen om een catalogus gratis aan klanten mee te geven.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB-sticks
Graag aankopen van USB-sticks, bij voorkeur met: opslagruimte 128 of 256 MB maar indien niet beschikbaar uw formaat met kleinste opslagruimte. USB sticks in het wit, zwart of metaal met zwart of witte opdruk (1 kleur), type solid twist of uw voorstel (geen afneembare onderdelen: cap). Graag prijsopgave voor 100, 300 & 500 stuks. Logo 1 kleur. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag, door Bobex erkende leverancier. Grafisch ontwerp bureau gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte. Wens deze aankoop deze week uit te voeren. Reageren mag per e-mail. Bedankt.
Promotiemateriaal
Limburg
USB sticks als afscheidsgeschenk
Ik zou graag een offerte krijgen voor de aankoop van USB sticks (mooie vorm voor de leerlingen van het 6de leerjaar) als afscheidsgeschenk. Bobex kwaliteitscontrole: Graag in de vorm van een armband met logo van de school. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Usb-sticks
Wij zoeken een leverancier voor USB sticks met gepersonaliseerde bedrukking in recto zwart, afmetingen +/- 56 x 16 x 9 mm, 25 - 65 MB. Graag prijs suppl indien versiewissel bedrukking in 1/0. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wil 7.000 exemplaren aankopen. Zij wensen telefonisch gecontacteerd te worden.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
USB-stick met Logo
Wij zoeken een leverancier voor USB-sticks van 500 MB met logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/09/2009: Deze klant wil graag 2 prijsoffertes voor deze usb-sticks, nl. met en zonder logo. Bedankt voor uw voorstel voor 50 exemplaren.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Usb stick 128 of 256 mb
Wij zoeken een leverancier voor usb-sticks met ons logo opgedrukt om uit te delen, van 128 of 256 mb. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/08/2009: Deze klant zou graag een prijsofferte krijgen voor 500 stuk. U kan uw offerte uitsturen via de Bobex site. Bedankt voor uw reactie.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte usb-sticks
Wij zijn op zoek naar 50 bedrukte usb-sticks. Onze voorkeur gaat uit naar een houten exemplaar. De sticks zullen gebruikt worden tijdens een marketingcampagne (direct mailing). Bobex kwaliteitscontrole, op 11/08/2009: Het drukwerk bestaat uit een tekst/logo (2 kleuren). De klant bevindt zich in Beerse (prov. Antwerpen). Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
USB-Sticks
Wij zijn op zoek naar 100 USB sticks met daarop het logo van ons bedrijf. Het logo bestaat uit 2 kleuren: rood en zwart. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/07/2009: De klant is gevestigd te Rijkevorsel. Bedankt voor uw prijsofferte.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zeer gemakkelijke intermediair om zelf niet te moeten zoeken"

E. Dernicourt

"Ben tevreden van bobex. Een aanrader."

I. Verhelst


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.